HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2451. #kerékpározás# + ĐhasazásĐ

2014.07.26. 13:16 Gabbá

Kerékpározás: Budakalász - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Pilisszentlászló - Szentendre - Budakalász útvonal letekerése 2 óra 14 perc 15 másodperc alatt, ami 58,5 kilométeres távon születetett és ez 26,1 kilométer/órás átlagnak felel meg, hasazás: 2 x 1 percig kitartása a hasizom erősítő póznak és közte 15 másodperces pihenővel. 

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel aránylag korán keltem a szabadságom utolsó napjaiban. 6 órakor fenn voltam és keltem. még egy napom van a szabadságomból. A holnapi, aztán elkezdek dolgozni. Hétfőn délutánra megyek dolgozni. Amikor felkeltem és felöltöztem, azonnal elkezdtem főzni a hétvégi kaját. Spagettit főztem milánói szósszal. Egy kiló spagetti talán elég lesz a hétvégére. Aztán majd kiderül, hogy mennyit fogok enni. Amikor végeztem a főzéssel, úgy dönt9ttem, hogy a lábaimnak szüksége van egy kis terhelésre a hétfői nagy halál után. Lásd a hétfői bejegyzésemet! Elkészültem és majdnem hőségben 8:40-kor kimentem tekerni egyet. A terveim között sok útvonal szerepelt. De először elakartam jutni Lepencéig. Innen aztán 3 választásom lett volna. 1. Tovább megyek Esztergomig, majd vissza. 1,a. Ezen az úton vissza, 1,b. Felmegyek Dobogókőre és úgy haza. 2. Azonnal visszafordulok és síkon hajtom végig a majdnem 60 kilométeres távot. 3. Felmegyek Pilisszentlászlóra és Szentendrén át haza tekerek. Amikor kimentem már majdnem 30 fok meleg volt. Leányfalu után két srác utolért és, mint utólag kiderült az egyik valahonnan ismer is. Én persze őt nem ismertem fel, meg. De ez nem számított, beálltam a kétsráchoz kapuzni. Végig 30 felett nyomtuk. Élveztem a kapuzást, hiszen minimális befektetéssel 30 felett tudtam tekerni. Azért a végén, Dunbabogdány után én is beszálltam a vezetésbe egy kicsit, mert azért hogy nézne ki, ha egészen Lepencéig csak kapuztam volna. A végén a srácok tovább mentek és meg befordultam Pilisszenlászló felé. Felfelé aztán már, egyedül tekerve visszaálltam a saját tempómra, illetve a hegymenet megfogott. Azért alig több, mint 30 perc alatt feljutottam Pilisszentlászlóra. Innen aztán leereszkedtem Szentendrére. A végén már csak arra figyeltem, hogy az átlag sebessségem felett tudjak tekerni. Ma 58,5 kilométert tekertem le. 2 óra 14 perc és 15 másodperc alatt tettem meg ezt a távot. Az átlagom 26,1 kilométer/ őra lett. Az első órában, amikor a srácokkal mentem kereken 30,0-as volt az átlagom. Ahogy hazaértem azonnal megcsináltam a szokásos hasizom erősítő póz kitartását is. A mai napon ez a két mozgásom volt csak. A heti átlagom napi 2 edzéses átlag, mivel minden nap csak 2 mozgásom, edzésem volt. Jó volt a mai napi kis tekerés, főleg annak fényében, hogy 12 óra előtt (vagyis alig voltam itthon 1 órát) elkezdett szakadni az eső és azóta is esik folyamatosan különböző intenzítással.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás hasazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr126546459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása