HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2477. #kerékpározás# + ĐhasazásĐ

2014.08.21. 17:16 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Budakalász - Üröm - Pilisborosjenő - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Pilisjászfalu - Leányvár - Dorog - Tokodaltáró - Tokod - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfüzitő - Szőny - Komárom - Gönyű - Győr útvonal letekerése 5 óra 32 perc 49 másodperc alatt, ami a 125,4 kilométeres távon 22,6 kilométer/órás átlagnak felel meg, hasazás: 3 x 1 percig a hasizom erősítő póz kitartása, közte 15 másodperces pihenőkkel.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 3-kor keltem és azonnal készülődtem a hazatekerésre. Ma egy rövidebb utat választottam. 4 óra előtt pár perccel már a bringán ültem. Piliscsabáig nem is volt semmi baj, lábaim erősek voltak, az idő szinte túl jó volt a tekeréshez. Ha csak leszámítjuk azt, hogy sötét volt, mert még nem kelt fel a nap. Piliscsaba előtt a Kopár csárda után elkezdett csöpögni az eső, így mire Csabára értem már szakadt is az eső. Találtam egy eresz alatt száraz helyet, ahol aztán 90 percet töltöttem el, mert hol jobban, hol kevésbé zuhogott az eső. Elmehettem volna forgalom számlálónak, mert volt egy közlekedési lámpa és minden előttem elmenő autót láttam és figyeltem a lámpáik fényében, hogy mennyire is esik, szakad az eső. 5 óra után álltam be és már majdnem 6:30 volt, amikor újra elindultam. Közben persze a lábaim lemerevedtek, és már majdnem fáztam, mert a ruhám rám száradt. Elindultam, de éreztem, hogy ez nem lesz egy egyszerű menet. A lábaim merevek voltak és a hő háztartásom sem volt éppen a legjobb. Az elején még meghajtottam a gépet, de egyre kevésbé volt bennem erő és dinamika. 22,6-es átlagnál többet nem tudtam kihajtani. Szerencsémre az eső Komárom után megszűnt, viszont a szembe szél feltámadt. Ez tovább nehezítette a dolgomat. A végére már kisütött a nap, de én egyre jobban szenvedtem és a lábaimban nem volt szinte semmi erő sem. Így a 125 kilométeren olyan időt nyomtam, mint a hosszabb úton szoktam. De ez van. Amikor hazaértem és lefürödtem, megcsináltam a hasizom erősítés 3 x 1 perces kitartását. A mai napon ez a két edzésem volt, és ez sokkal többet kivett belőlem, mintha rendesen bent edzettem volna a cégnél.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás hasazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr146623893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása