HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2517. =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ + ĐhasazásĐ + "fűnyírás" + |gladiátor|

2014.09.30. 14:10 Gabbá

Itthoni erősítés: 5 x 60 darab karhajlítás lenyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás elvégzése, hasazás: a hasizom erősítő póznak 3 x 1 percig való kitartása, közte 15 másodperces pihenőkkel, fűnyírás: 4 óra 30 percen keresztül fűnyírás a bérteleken, gladiátor: 40 darab terpeszbe ugrás, 20 darab hátsó karhajlítás, 20 darab guggolás, comb lemegy vízszintesig, 40 darab guggolásból az egyik láb hátranyújt, majd minden egyes ütemre lábtartás csere, 20 darab lebegő ülés, 20 darab karhajlítás jobbra-balra kifordulva, 20 darab karhajlítás leereszkedés a könyökökre, majd vissza.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Annak ellenére, hogy tegnap sokat és sokfélét edzettem, elfáradtam, de nem veszélyesen. Nem volt padló fogás. 11 óra körül lefeküdtem és már "hajnali" 6 órakor fenn is voltam. Aránylag kipihentem magam és nem volt semmiféle izomlázam, vagy izomfeszülésem. Ahogy magamhoz tértem már is megcsináltam az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását, illetve ezt követően a húzódzkodást a zárt szelvényen. A karhajlítás már lendületesen megy, míg a húzódzkodással szenvedek. Töri a tenyeremet a zárt szelvény. Ma azért egy kicsivel jobb volt a helyzet, mert a sok bent a cégnél elvégzett húzódzkodás megerősítettem a tenyeremen a bőrt is, lettek bütykeim, ami ma éppen jókor jöttek. A hasazásból is elvégeztem a 3 x 1 perces póz kitartást. Majd indultam a bértelekre, amit elvállaltam, hogy lenyírom rajta a gazt és a füvet. Ahogy kiértem, még hűvös volt az idő és minden csupa pára és víz. Ennek ellenére nekiálltam és elkezdtem a fűnyírást. 4 óra 30 perc alatt végeztem is a fűnyírással. Mivel nagy volt a gaz és ráadásul sűrű is, ezrét tartott eddig a nyírás. A végére már egészen felszáradt a talaj és jó volt nyírni. Haza sétáltam a géppel és a kosarammal, amiben a szerszámok, a plusz damil, üzemanyag és ilyenek voltak. még a lefürdés előtt megcsináltam a gladiátorból egy sorozatot. A mai napon 5 edzésem és mozgásom volt, amivel együtt a hét eddigi két napján összesen 17 edzést és mozgást teljesítettem. Ez 1-el több, mint a napi 8 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fűnyírás gladiátor hasazás itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr56747087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása