HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 3452. >építkezés< + ˘sétálás˘

2017.04.22. 17:47 Gabbá

Építkezés: ma egy árkot ástam, illetve vakolatot vertem le, ami 6 órán keresztül tartott, sétálás: a mai napon 12,31 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után keltem fel. Szinte azonnal kibújtam az ágyból és öltöztem játszóruhába. Ma az építkezésre mentem, ahol egy árkot kellett kiásnom az elektromos kábelnek. Ehhez kellett egy ásó. Ez viszont kint volt a telken, Először tehát kisétáltam a telekre, majd onnan az építkezésre. Itt aránylag gyorsan kiástam az árkot, mert nem kellett nagy árkot ásni, csak egy ásó mélységet, egy ásó szélességben. Ezt ugyan vagy 20 méteren, de ez nem tartott sokáig. Viszont, ha már készen vagyok, akkor be is tettük a sógor fiával a kábelt és azonnal be is temettem az árkot. Utána haza jöttem és itthon egy kis mellék épület oldaláról vertem le a vakolatot, mert ezt szeretnénk becsempésztetni. Egy kis ütvefúróval csináltam, de mivel mindenféle vakolata volt a falnak, ezért majd még egy kicsit igazítanom kell rajta, de ezt már kőműves kalapáccsal. Ez a munka ma 6 órán keresztül tartott. A mai napon a sok sétálással, ki a telekre, majd onnan az építkezésre, végül haza gyalogoltam, ezzel 12,31 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 9 mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 1 edzéses átlag. Ez nem sok, de szabadságon vagyok és sokat dolgoztam a hét eddigi utolsó három napján. 

Szólj hozzá!

Címkék: építkezés sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr3012446065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása