HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 3853. ÷oldalazás÷ + ~kertészkedés~ + $egyéb$ + "fűnyírás" + ˘sétálás˘

2018.05.28. 17:39 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, kertészkedés: 1 óra ház körül munka, egyéb: a mai napon hozzávetőlegesen 15-17 kilométert tekerhettem le a munkás bringámmal, fűnyírás: a telken 4 órán keresztül fűnyírás, sétálás: a mai napon 8,69 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma szabadnapos volt. Ennek ellenére 6 óra után valamivel keltem. Mivel tudtam, hogy ma szoros, hajtós napom lesz, ezért ahogy elkészültem máris elvégeztem az oldalazást. Ma kellett visszamennem kiskovácsiba a leleteimért, de ezt csak 9 órakor adják ki, ezért volt még időm. Megcsináltam a lilaakác metszését a ház körül. Ez a munka 1 teljes órán keresztül tartott. 8 óra után indultam el a kiskovácsiba. 9 óra előtt értem oda. Itt közölték velem ,hogy még nem kapták meg az eredményt, így a leletet nem tudják oda adni. Persze visszajöttem. Eközben hozzávetőlegesen 15-17 kilométert tekerhettem le a munkás bringámmal. Ahogy hazaértem, átöltöztem és kisétáltam a telekre, hogy a megnőtt füvet lenyírjam. 4 órán keresztül nyírtam a füvet. Nem az egész telken vágtam, hanem csak ott, ahol a legfontosabb volt. Már délután 3 óra volt, amikor hazaértem. Mivel nagyon meleg volt, ezért izzadtam is rendesen. A mai napon 8,69 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 5 edzésem és mozgásom volt. Ez jó hét kezdés.  A reggeli kelés után persze lemértem magam, mivel hétfő van. A mai mérés 88,8 kilogrammot mutatott. Ez fél kilogrammal kevesebb, mint amit a múlt héten mértem. Viszont pontosan ugyanannyi, mint amit két hete mértem. Remélem, hogy a jövő hétfői méréskor ennél is kevesebb lesz a súlyom. Abban is bízom, hogy a héten, mivel lesz reggel is uszoda, többet tudok majd edzeni. Nem úgy mint az elmúlt hetekben.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kertészkedés fűnyírás sétálás oldalazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr9314008908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása