HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="http://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 3878. *tolódzkodás* + &tricepszezés& + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ+ ˘sétálás˘

2018.06.22. 17:01 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 3 x 100 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 11,10 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma ugyan szabadnapos voltam, de a sporttáborok miatt  be kellett mennem a céghez. Ezért 6 óra előtt keltem és mentem be a céghez dolgozni. Edzés szempontjából nem volt semmi tervem, hogy mennyit fogok, vagy tervezek edzeni. Ezért aztán egy kissé össze-vissza edzettem, mozogtam. Amikor beértem a céghez, szinte azonnal megcsináltam a tolódzkodást. Majd elkezdtem dolgozni. Közben volt egy kis időm és ekkor elvégeztem a tricepszezés és az itthoni erősítést. Ezután megint dolgoztam. A munka mellett volt még két szabadidőm, mert ekkor tudtam teljesíteni az oldalazást és a húzódzkodást. Nem sétáltam ma sokat a munkaidőm alatt, de azért így is megtettem 11,10 kilométert. Sok munka nem volt, de azért volt mit tennem. A mai napon 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 52 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 10 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás hasazás oldalazás itthoni erősítés

Nr. 3874. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ~kertészkedés~ + ˘sétálás˘

2018.06.18. 18:49 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, kertészkedés: a háznál  sövény nyírás 1 óra 30 percig, sétálás: a munkaidőm alatt 19,28 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Annak ellenére, hogy szabadnapos voltam a mai napon, be kellett mennem a céghez , mert kezdődtek a nyári sporttáborok. Volt is feladatom elég. Azért volt annyi időm, hogy a tolódzkodást és az oldalazást. Ezt a két mozgást elvégezve folytattam a munkámat. Amikor hazaértem, itthon megebédeltem, majd a tujákat megnyírtam. Ez a munka, kertészkedés egy óra 30 percig tartott. Mivel még nagyon meleg volt, ezért meg is izzadtam rendesen. A munkaidőm alatt 19,28 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 4 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, de nem akarok belecsapni a lecsóba, mert egy izomláz erősen korlátozhatja az további edzéseimet. Mivel ma hétfő van, ezért megmértem magam. 88,4 kilogrammot mutatott a mérleg. Ez azt jelenti, hogy megint fogytam 40 dekát. Remélem, hogy a jövő heti mérésnél ennél is kevesebb lesz a súlyom. Oda kell, hogy figyeljek a hétvégi étkezésemre. Ekkor szoktam ugyanis egy kicsit elhajolni.

Szólj hozzá!

Címkék: kertészkedés tolódzkodás sétálás oldalazás

Nr. 3873. ˘sétálás˘

2018.06.17. 15:37 Gabbá

Sétálás: a mai napon 1,97 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra körül keltem. Mivel ma szabadnapos vagyok, ezért ma sok dolgom nem volt. Csak ebédet főztem. Idén az első lecsómat főztem meg. Jól sikerült. Mire végeztem vele, el is telt a délelőtt. Aztán már mást nem is csináltam. Csak a foci-VB-t néztem. A mai napon 1,97 kilométert gyalogoltam. Ez volt az összes mozgásom. A héten összesen 9 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, de mentségemre legyen mondva, délutános voltam a héten és nem tudtam edzeni. Remélem, hogy a jövő héten, amikor is délelőttös leszek, majd több lehetőségem lesz arra, hogy mozogjak, edzek.

Mozgás Mozgás mennyiség Összesen
Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 1600 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 220 tonna
Evezés 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 0 alkalom 0 darab 6800 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 640 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 6400 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
25 óra 00 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 30 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 90 perc
Itthoni erősítés 0 alkalom 0 darab 12.900 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 15 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 221,3 kilométer
Oldalazás 0 alkalom 0 darab 8300 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
40 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 928 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 1368 tonna
Zsírégető 0 alkalom 0 sorozat 37 sorozat
Sétálás 7 alkalom 136,37 kilométer 2159,34 kilométer

 

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3872. "fűnyírás" + ˘sétálás˘

2018.06.16. 17:08 Gabbá

Fűnyírás: a telken 4 órán keresztül fűnyírás aa telken, sétálás: a mai napon 16,56 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után keltem. Azonnal készülődtem és eltekertem a LIDL-be. A vásárlás után azonnal a játszóruhámba öltöztem és mentem ki a telekre, hogy lenyírjam a füvet. 9 óra után sétáltam ki a telekre. Mivel a sógor fia az építkezésről kitermelt földet a telekre hordatta ki, ezért már egy kicsivel kisebb részt kellett lenyírnom. Ennek ellenére a fűnyírás 4 órán keresztül tartott. Reggel 9 órakor kezdtem a nyírást és délután 1 óra után fejeztem be a  nyírást. A gépet előkészítettem, hogy a következő nyírásnál már csak el kelljen indítanom és minden működik. A  mai nap folyamán 16,56 kilométert gyalogoltam le. Ez részben a fűnyírás, részben a vásárlás közben tettem meg ezt a távolságot. A mai napon ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 8 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 1 edzéses átlag. Hiába, hogy a délutános műszak hozta ezt össze. Remélem, hogy a jövő héten majd rendesebben tudok majd edzeni,

 

Szólj hozzá!

Címkék: fűnyírás sétálás

Nr. 3871. ˘sétálás˘

2018.06.15. 21:30 Gabbá

Sétálás: a munkaidőm alatt 25,94 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után keltem fel. A levegő lehűlt és a tegnapi eső és ázás után jól esett egy kicsivel többet pihennem. Délelőtt a szokásos dolgaimat csináltam és ezzel el is ment az itthon töltött időm. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél volt elég munka, mert holnap lesz egy rendezvény és erre kellett bekészülnünk. Gyalogoltam is eleget. A munkaidőm alatt 25,94 kilométert gyalogoltam le. El is ment az idő, mert más mozgást nem is tudtam csinálni. Pedig arra gondoltam, hogy pénteken majd tudok egy kicsit mozogni. De ez sajnos nem jött össze. Hiába a délutános műszak.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3870. ˘sétálás˘

2018.06.14. 21:47 Gabbá

Sétálás: a munkaidőm alatt 17,68 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra előtt keltem, mert az asszonnyal eltekertünk a METRO-ba vásárolni. A mai nap az esőről szólt. A METRO-ig még eső nélkül elértünk, viszont hazafelé már  esett, sőt szakadt az eső. El is áztam rendesen. A délelőtt folyamán folyamatosan esett az eső. Én megszárítkoztam és a korai ebéd után mentem dolgozni. Persze amíg betekertem a céghez, ismét eláztam. Újra szárítkoztam és bíztam abban, hogy el fog állni az eső, és a ruháim megszáradnak. Ma ugyan nem volt sok munkám, de nem volt kedvem edzeni. Inkább pihentem, meg szárítkoztam. Azért a mai napon 17,68 kilométert gyalogoltam le. Persze hazafelé is áztam, de már nem annyira, mint amikor befelé mentem a céghez. A mai napon ez az egy mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 5 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, de a délutános műszak ezt hozza, hozta össze.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr.3869. ˘sétálás˘

2018.06.13. 21:41 Gabbá

Sétálás: a munkaidőm alatt 22,16 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Ahogy elkészültem a konyhában tevékenykedtem, ebédet főztem és húst sütöttem. Mire végeztem már el is telt az az idő, amit itthon töltök. A korai ebéd után mentem dolgozni. Sajnos ma is rengeteg munkám volt. Ráadásul még nem is kellett sokat gyalogolnom. Viszont nem volt időm arra se, hogy legalább egy tolódzkodást elvégezzek. Ezért ma is csak gyalogoltam, de "csak" 22,16 kilométert tettem meg. A mai napon ez az egy mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 4 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 1 edzéses átlag. Ez nem sok, de sajnos ez van, ha délutános hetem van a munkahelyemen.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3868. ~kertészkedés~ + ˘sétálás˘

2018.06.12. 21:56 Gabbá

Kertészkedés: reggel 2 órán keresztül a kertben dolgoztam, sétálás: a munkaidőm alatt 25,57 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel ma is 7 óra előtt keltem és azonnal játszó ruhába öltöztem és kitekertem a telekre. Itt 2 órán keresztül borsót szedtem, gazoltam, talicskáztam és még néhány dolgot tettem. Amikor beértünk az asszonnyal, akkor a hordókat feltöltöttem esővízzel. Ezzel el is ment a délelőttöm azon része, amit itthon töltök el. A korai ebéd után mentem dolgozni. Beérve a céghez, azonnal elkezdtem dolgozni. Sajnos utolért a délutános műszak átka, mert nem volt annyi időm se, hogy egy sorozat tolódzkodást elvégezzek. Így ma is csak gyalogoltam. A munkaidőm alatt 25,57 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 2 mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 3 mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 1 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: kertészkedés sétálás

Nr. 3867. ˘sétálás˘

2018.06.11. 22:03 Gabbá

Sétálás: a mai napon 26,49 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma délutánosként dolgozom. Ezért 7 óra előtt valamivel keltem fel. Elkészültem és eltekertem a SPAR-ba. A vásárlás után itthon a szokásos dolgaimat végeztem. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél sok munkám volt és így nem volt esélyem se arra, hogy eddzek. Csak egyetlen egy mozgásom volt. Ez pedig a sétálás volt. Sokat gyalogoltam, mert 26,49 kilométert tettem meg. Nem volt más edzésem. Reggel szokásomhoz híven megmértem a testsúlyomat. 88,8 kilogrammot mutatott a mérleg. Ez azt jelenti, hogy 20 dekagrammot fogytam. Ahhoz képest, hogy a múlt héten annyit edzettem alig fogytam. Ennek persze meg van az oka, mert egy kicsit bűnöztem. A nagy melegben néhány sört megittam. Hiába a sör kalória bomba. De majd a jövő hétfőn reményem szerint fogyok egy keveset megint. 

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3866. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + ˝zsír égető˝ + ¤szaunázás¤ + ˘sétálás˘

2018.06.10. 17:50 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 xx 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1  x 20 darab feekvcenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle ofgásban 5-5 darab húzódzkodás, zsír égető: 1 sorozat, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás, sétálás: 26,45 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel ma is 3:30-kor keltem. Gyorsan elkészültem és mentem dolgozni. A cégnél volt egy kis dolgom, de utána tudtam edzeni. Ma 10 edzést kellett elvégeznem, hogy a héten meg legyen a 70 edzésem és mozgásom. Ez sikerült is. Eddig ez volt a legtöbb edzésem egy héten belül. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban végeztem el, bemelegítésként. A tricepszezés után a szokásos négyest teljesítettem. A vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást felváltva, egymásba fűzve végeztem el. Mind a négy mozgást lendületes teljesítettem. A zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem. Majd következett a hét legfontosabb mozgása, a szaunázás. Mivel én indítottam el a szauna felfűtését, ezért egy teljes órán keresztül voltam bent a helyiségben. Nagyon jól esett ez a kis lazulás, izzadás az utolsó mozgásként. . Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 26,45 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 10 edzésem volt, és ezzel együtt a héten összesen 70 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 10 edzéses átlagnak felel meg. Ez az idei év legtöbb edzését hozó hete volt. A jövő héten délutános leszek és nem tudom, hogy mennyit tudok majd edzeni. De majd kiderül, hogy mit hoz a jövő.

Mozgás Mozgás mennyiség Összesen
Húzódzkodás 5 alkalom 200 darab 1600 darab
Fekvenyomás 5 alkalom 30 tonna 220 tonna
Evezés 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 6 alkalom 600 darab 6800 darab
4 ütemű fekvőtámasz 4 alkalom 160 darab 640 darab
Ugrálókötelezés 4 alkalom 1600 darab 6400 darab
Szaunázás 1 alkalom 1 óra 0 perc
25 óra 00 perc
Futás 1 alkalom 3 kilométer 30 kilométer
Hasazás 4 alkalom 20 perc 90 perc
Itthoni erősítés 4 alkalom 1200 darab 12.900 darab
Gladiátor 4 alkalom 4 sorozat 15 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 221,3 kilométer
Oldalazás 5 alkalom 500 darab 8300 darab
Tricepszezés 5 alkalom 5 tonna
40 tonna
Vádlizás 5 alkalom 125 tonna 928 tonna
Láb erősítés 5 alkalom 216 tonna 1368 tonna
Zsírégető 5 alkalom 5 sorozat 37 sorozat
Sétálás 7 alkalom 121,97 kilométer 2022,97 kilométer

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás sétálás szaunázás zsír égető oldalazás tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr. 3865. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + |gladiátor| + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + ĐhasazásĐ + ˝zsír égető˝ + /futás/ + ˘sétálás˘

2018.06.09. 18:10 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 3 x 100 karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, gladiátor: 1 sorozat, ugrálókötelezés: 2 x 200 darab ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, hasazás: a hasizom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, zsír égető: 1 sorozat, futás: 3 kilométer lefutása a medence körül, mindkét irányba, sétálás: a munkaidőm alatt 26,52 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 3:30-kor keltem ma is. Ahogy elkészültem máris mentem be a céghez. Mivel volt néhány feladatom, amivel aránylag hamar végeztem, volt időm egyet edzeni. A tolódzkodástt, az itthoni erősítést és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A tricepszezés jól ment. A vádlizás, a láb erősítést, as fekvenyomást és a húzódzkodást felváltva, egymásba fűzve végeztem el. Mindegyik mozgás jól és lendületesen ment. A gladiátorból egy sorozatot végeztem el. Majd az ugrálókötelezést és a 4 ütemű fekvőtámaszt felváltva teljesítettem. Az ugráló kötelezés második sorozatában egyszer akadtam el az ugrálásban, mert ráléptem a kötélre. A 4 ütemű gyakorlat jól és lendületesen hajtottam végre. A hasazásban a végére márt fájtak az izmaim. A zsír égetőből egy sorozatot csináltam meg. Ezzel a héten szokásos 14 edzésemet teljesítettem is. Mivel volt még egy kis időm, ezért futottam is a medence körül. 3 kilométert futottam le, mindkét irányba futottam, hogy a lábaimat egyformán terheljem. Mivel régen futottam nagyon jó érzés volt futni. Aztán elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 26,52 kilométert gyalogoltam le. Ez a legnagyobb táv volt, amit a munkaidőmben megtettem. A mai napon 15 edzésem volt. Ebben az évben a legtöbb edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 60 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 10 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr. 3864. *tolódzkodás* + ˘sétálás˘

2018.06.08. 17:39 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, sétálás: a mai napon 9,89 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Mivel ráértem, ezért kényelmesen készültem el. Reggel 8 órára mentem be a céghez, mert volt egy rendezvény, amihez én is kellettem. Amikor beértem a céghez, nem volt sok időm. Mindössze csak annyi, hogy megcsináljam a tolódzkodást. Majd elkezdődött a rendezvény az uszodában. Más mozgást már nem is csináltam a mai napon. Csak 9,89 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 45 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 9 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás

Nr. 3863. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + |gladiátor| + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + ĐhasazásĐ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.06.07. 17:54 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 3 x 100 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, gladiátor: 1 sorozat, ugrálókötelezés: 2 x 200 darab ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 18,27 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is 3:30-kor keltem. A héten immár harmadszor. Azonnal készülődtem és mentem dolgozni. A munkakezdés előtt edzettem egyet. Ma is 14 edzésem volt, mint a hét eddigi munkanapjain mindig. A tolódzkodást, az itthoni erősítést és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A tricepszezést már a konditeremben végeztem el. Ezt követően a vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást felváltva, egymásba fűzve teljesítettem. A mai napon a lán erősítés megemelt szériáját egészen jól végeztem el, mert lendületes voltam. A másik három mozgásom már természetesen könnyedén ment. A gladiátorból egy sorozatot csináltam meg. Az ugrálókötelezést és a 4 ütemű fekvőtámaszt sorozatonként váltogatva teljesítettem. A mai napon az ugráló kötelezésben egyetlen egyszer sem álltam le. A 4 ütemű gyakorlat lendületes volt. Az egyes sorozatok között sétáltam egy keveset, hogy a lábaim regenerálódjanak. A hasazásban ma nagyon jó voltam ,mert nem volt semmiféle fájdalom még a végén sem. Kezdem megszokni ezt a mozgást. A zsír égetőből is elvégeztem egy sorozatot, majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 18,27 kilométert gyalogoltam le. Ahogy a bejegyzésem elején már említettem ma is 14 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összese43 edzésem és mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 10 edzéses átlag. Szépen alakul a heti edzésszámom.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr. 3862. *tolódzkodás* + = itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + |gladiátor| + °ugrálókötelezés°+ ×4 ütemű fekvőtámasz× + ĐhasazásĐ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.06.06. 18:18 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 3 x 100 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepszezés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 2 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, gladiátor: 1 sorozat, ugrálókötelezés: 2 x 200 ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, hasazás: a hasizom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 19,31 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma hajnalban is 3:30-kor keltem. Azonnal kiugrottam az ágyból és mentem dolgozni. A munka kezdés előtt m,ég edzettem egyet. A tolódzkodást, az itthoni erősítést és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. 10 perc alatt végeztem ezzel a három mozgással. A tricepszezés után a vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást egymásba fűzve, folyamatosan teljesítettem. A vádlizás, a fekvenyomás és a húzódzkodás jól ment. A láb erősítésben megemeltem a mennyiséget, mert nem 3 x 80-t, hanem 3 x 100 darab láb erősítést végeztem. Így nem 36 tonnát nyomtam ki, hanem pontosan 45-t. Végére persze éreztem a lábaimat, de nem érdekelt, megcsináltam. Ehhez még hozzá kell szoknom. A gladiátor után az ugrálókötelezésben mindössze egyszer álltam le, mert ráléptem a kötélre. Ez is a második 200- as sorozatban történt. A 4 ütemű fekvőtámasz jól ment. Az egyes ugrálókötelezéses sorozat és az egyes 4 ütemű fekvőtámasz sorozat között sétáltam egy kicsit, hogy a lábaim pihenjenek és regenerálódjanak. A hasazás közben éreztem, hogy fáradok. Az utolsó percekben már fájtak az izmaim, de megcsináltam az 5 x 1 perces pózkitartást. A zsír égetőből  egy sorozatot végeztem el. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 19,31 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 14 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 29 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 9 edzéses átlag. Szépen alakul a hetem.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr 3861. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + |gladiátor| + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + ĐhasazásĐ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.06.05. 17:58 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 3 x 100 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 80 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, gladiátor: 1 sorozat, ugrálókötelezés: 2 x 200 ugrálás kötéllel, közben 2-szer álltam le, akadtam bele a kötélbe, 4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, hasazás: a hasizom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 18,98 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 3:30-kor keltem ,mert mentem dolgozni. ráadásul még igyekeznem is kellett, mert tegnap egy új edzéssorozatot álmodtam meg. A gladiátort, az ugrálókötelezést és a 4 ütemű fekvőtámaszt is beépítettem az edzésembe. A tolódzkodást, az itthoni erősítést és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg. 10 percen belül meg is csináltam ezt a három mozgást. A tricepszezés után a vádlizást, a láb erősítést, fekvenyomást és a húzódzkodást egymásba fűzve végeztem el. Ezek a mozgások már jól mennek, főleg akkor, ha nem vagyok fáradt. Ez ma így is történt, mert még nem volt hajnali 5 óra, mire ezeket a mozgásokat befejeztem. A gladiátorból egy sorozatot teljesítettem. Az ugrálókötelezést és a 4 ütemű fekvőtámaszt felváltva csináltam meg. Az ugrálókötelezés első sorozata megállás nélkül ment le, de a második 200-as ugrálásban már 2-szer leálltam, mert bele akadtam a kötélbe. A 4 ütemű fekvőtámasz jó ment. Minden egyes sorozat után sétáltam egy kicsit, hogy a lábaim regenerálódjanak. A hasazás közben éreztem, hogy kezdek elfáradni, mert az utolsó percekben már fájtak a vállaim és a lábaim. Zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem, majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 18,98 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 14 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 15 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 7 edzéses átlag. Remélem, hogy holnap is tudok ennyit edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr. 3860. ˘sétálás˘

2018.06.04. 16:53 Gabbá

Sétálás: a mai napon 2,58 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A mai napom nem úgy alakult, ahogy elterveztem. Reggel 6 óra körül keltem. Azonnal készülődtem, mert az asszonnyal eltekertünk a SPAR-be, hogy megejtsük a heti vásárlásunkat. Utána elszerettem volna bringázni egyet, de nem jött össze. Ugyanis amikor hazaértünk és elpakoltunk, utána elkezdtem főzni. Mire végeztem, már nagyon meleg volt és ezért nem mentem el bringázni. A főzés után észrevettem, hogy majdnem egy évnyi olvasnivaló gyűlt össze. Ezért ahelyett, hogy mozogtam volna, vagy edzettem volna, inkább olvastam. Ahhoz, hogy nem mozogtam az is hozzájárult, hogy a reggeli mázsálásomkor 20 dekával többet mutatott a mérlegem, mint a múlt héten. Most pontosan 89 kilogrammos vagyok. Annak ellenére, hogy a múlt héten sokat edzettem, a hétvégi dőzsölés hatására nőtt a súlyom, nem pedig csökkent, ahogy vártam. Ez van. Ma mindössze egy mozgásom volt. 2,58 kilométert gyalogoltam le. Ez nem sok, de remélem, hogy holnap, amikor már dolgozom, rendesen tudok majd edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3859. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + ˝zsír égető˝ + ¤szaunázás¤ + ˘sétálás˘

2018.06.03. 19:16 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 80 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, zsír égető: 1 sorozat, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás, sétálás: a munkaidőm alatt 19,59 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel ma is 3:30-kor keltem. A tegnapi eső miatt párás, fülledt volt a levegő és ezért nem sok mindent aludtam. Ennek ellenére azonnal készülődtem és mentem dolgozni. Mivel ma csak 10 edzést kellett teljesítenem ahhoz, hogy meg legyen a napi 9 edzéses átlagom. Ezt sikerült is teljesítenem. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg. A tricepsz erősítés után a vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást egymásba fűzve, folyamatosan végeztem el. A zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem. A szaunát én indítottam el és ezért egy teljes órán keresztül voltam bent a helyiségben. Az utolsó 5 percben már az alsó padon ültem, mert a héten jó sokat edzettem és éreztem, hogy kissé fáradt vagyok. Ez szerencsémre a szaunában jött ki rajtam. Aztán elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 19,59 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 10 edzésem volt. Ezzel együtt a héten 63 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 9 edzéses átlagot jelent.

Mozgás Mozgás mennyiség Összesen
Húzódzkodás 5 alkalom 200 darab 1400 darab
Fekvenyomás 5 alkalom 30 tonna 192 tonna
Evezés 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 5 alkalom 500 darab 6200 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 480 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 4800 darab
Szaunázás 2 alkalom 2 óra 0 perc
24 óra 00 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 27 kilométer
Hasazás 3 alkalom 15 perc 70 perc
Itthoni erősítés 4 alkalom 1200 darab 11.700 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 11 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 221,3 kilométer
Oldalazás 7 alkalom 700 darab 7800 darab
Tricepszezés 5 alkalom 5 tonna
35 tonna
Vádlizás 5 alkalom 125 tonna 803 tonna
Láb erősítés 5 alkalom 180 tonna 1152 tonna
Zsírégető 5 alkalom 5 sorozat 32 sorozat
Sétálás 7 alkalom 123,07 kilométer 1901,0 kilométer

 

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás sétálás szaunázás zsír égető oldalazás tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr. 3858. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + ĐhasazásĐ + ˝zsír égető˝ + ¤szaunázás¤ + ˘sétálás˘

2018.06.02. 19:01 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 3 x 100 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 80 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, hasazás: a hasizom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, zsír égető: 1 sorozat,  szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás, sétálás: a munkaidőm alatt 22,46 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma hajnali 3:30-kor keltem. Mivel tegnap korán lefeküdtem, így sikerült kialudnom magam és frissen keltem. Azonnal készülődtem és mentem dolgozni. Bent a cégnél voltak feladataim, de utána tudtam edzeni. A tolódzkodást, az itthoni erősítést és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A tricepszezés után a vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást egybefűzve végeztem el. Ezt a négy mozgást lendületesen és jó erőben hajtottam végre. látszott, hogy volt egy nap pihenőm. A húzódzkodást után a hasazás következett. Ebben a mozgásban a végére már remegtek az izmaim. A zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem. Aztán következett a nap fénypontja a szaunázás. Egy teljes órán keresztül voltam bent a helyiségben. Nagyon jól esett ez a kis izzadás. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 22,46 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 12 edzésem volt. A héten ezzel együtt összesen 53 edzésem és mozgásom volt. Ez eggyel kevesebb, mint a napi 9 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás sétálás hasazás szaunázás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr. 3857. ÷oldalazás÷ + $egyéb$ + "fűnyírás" + ˘sétálás˘

2018.06.01. 17:51 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, egyéb: a mai napon a munkás bringámmal hozzávetőlegesen 19-21 kilométert tekertem le, fűnyírás: a telken befejeztem a fűnyírást, ami 4 órán keresztül tartott, sétálás: a mai napon 17,83 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Először, mielőtt eltekertem a leleteimért megcsináltam az oldal erősítést. Majd a bringámmal eltekertem kiskovácsiba a leleteimért. Innen a körzeti orvoshoz hajtottam. Majd hazajöttem. A leleteim jók voltak, csak kissé magas a vércukrom, ezért fél év múlva mennem kell megismételt vérvételre. Eközben hozzávetőlegesen 19.21 kilométert tekerhettem le a munkás bringámmal. Ahogy haza értem átöltöztem a játszóruhámba és befejeztem a telken a fűnyírást. Mivel nagyon meleg volt, izzadtam is rendesen. A nagy melegben a damil sajnos töredezett és így sokszor kellett megállnom, hogy a vágó fejet beállítsam. Ez a munka 4 órán keresztül tartott. Amikor hazaértem és lefürödtem, azonnal ittam, mert majdnem kiszáradtam annyit izzadtam. A mai napon 17,83 kilométert gyalogoltam le. Ma 4 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 41 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 8 edzéses átlag. Szépen alakul a heti edzésszámom.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb fűnyírás sétálás oldalazás

Nr. 3856. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.05.31. 19:13 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 3 x 100 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés 3 x 80 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 18,35 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 3:30-kor keltem és azonnal készülődtem és mentem dolgozni. A munka kezdés előtt edzettem egyet. A tolódzkodást, sz itthoni erősítést és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A tricepszezésben éreztem, hogy már a harmadik napja csinálom. A vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást kint a pavilonban teljesítettem egymásba fűzve. Ezek a mozgások sem voltak teljesen lendületesek, mert már a harmadik napja edzem rendesen. Ilyen körülbelül két hónapja nem volt, hiszen állandó délutános voltam, és ekkor nem tudtam edzeni. A szervezetem pedig jelezte, hogy kissé fáradt vagyok. Ezért csak a zsír égetőből teljesítettem egy sorozatot. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 18,35 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 10 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 37 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 9 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr. 3855. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + ĐhasazásĐ + ˝zsír égető˝+ ˘sétálás˘

2018.05.31. 18:33 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 3 x 100 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 80 darab vádli erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, hasazás: a hasizom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 16,98 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A mai napon nem jutottam számítógép közelébe és ezért egy nappal később írom ezt a bejegyzést. Ma csütörtök van és ez a bejegyzés szerdáról szól. Hajnali 3:30-kor keltem és azonnal kiugrottam az ágyból. Amikor elkészültem, mentem dolgozni és persze edzeni. A tolódzkodást, az itthoni erősítést és az oldalazást kint a pavilonban csinálta meg. 10 percen belül teljesítettem ezt a három mozgást. A tricepszezés után, a vádlizást, a láb erősítést a fekvenyomást és a húzódzkodást egymásba fűzve hajtottam végre. Éreztem ma, hogy már két napja rendesen edzem. Ennek ellenére mindent megcsináltam. A hasazásban jól éreztem magam, de a végére már kissé fájtak a vállaim. A zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 16,98 kilométert gyalogoltam le. Délután még volt egy kötelességem és ezért nem tudtam beírni a bejegyzést, csak egy nappal később. A mai napon 11 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 27 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 9 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás sétálás hasazás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr. 3854. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + ĐhasazásĐ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.05.29. 18:31 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 3 x 100 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 80 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, hasazás: a hasizom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 19,17 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 3:30-kor keltem és azonnal kiugrottam az ágyból és mentem dolgozni. A szokásos teendők után edzettem is egyet. Jó volt, hogy végre rendesen tudtam edzeni, nemcsak amolyan edzés pótlást végeztem el. A tolódzkodást, az itthoni erősítést és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, mint bemelegítés. Ezt a három mozgást 10 percen belül elvégeztem. A tricepszezés után a vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást felváltva egybe fűzve teljesítettem. A végére erősen meg is izzadtam. Ennek ellenére, lendületesen hajtottam végre ezt a négy mozgás formát. A hasazásnál már éreztem, hogy kezdek elfáradni. de azért teljesítettem az 5 x 1 perces póz kitartást. a zsír égetőből egy sorozatot csináltam meg. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 19,17 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 11 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 16 edzésem és mozgásom volt, ami pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Szépen alakul ez a hetem. Hiába azóta, hogy délelőttös vagyok többet tudok edzeni, mintha délutános lennék.  

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás sétálás hasazás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr. 3853. ÷oldalazás÷ + ~kertészkedés~ + $egyéb$ + "fűnyírás" + ˘sétálás˘

2018.05.28. 17:39 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, kertészkedés: 1 óra ház körül munka, egyéb: a mai napon hozzávetőlegesen 15-17 kilométert tekerhettem le a munkás bringámmal, fűnyírás: a telken 4 órán keresztül fűnyírás, sétálás: a mai napon 8,69 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma szabadnapos volt. Ennek ellenére 6 óra után valamivel keltem. Mivel tudtam, hogy ma szoros, hajtós napom lesz, ezért ahogy elkészültem máris elvégeztem az oldalazást. Ma kellett visszamennem kiskovácsiba a leleteimért, de ezt csak 9 órakor adják ki, ezért volt még időm. Megcsináltam a lilaakác metszését a ház körül. Ez a munka 1 teljes órán keresztül tartott. 8 óra után indultam el a kiskovácsiba. 9 óra előtt értem oda. Itt közölték velem ,hogy még nem kapták meg az eredményt, így a leletet nem tudják oda adni. Persze visszajöttem. Eközben hozzávetőlegesen 15-17 kilométert tekerhettem le a munkás bringámmal. Ahogy hazaértem, átöltöztem és kisétáltam a telekre, hogy a megnőtt füvet lenyírjam. 4 órán keresztül nyírtam a füvet. Nem az egész telken vágtam, hanem csak ott, ahol a legfontosabb volt. Már délután 3 óra volt, amikor hazaértem. Mivel nagyon meleg volt, ezért izzadtam is rendesen. A mai napon 8,69 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 5 edzésem és mozgásom volt. Ez jó hét kezdés.  A reggeli kelés után persze lemértem magam, mivel hétfő van. A mai mérés 88,8 kilogrammot mutatott. Ez fél kilogrammal kevesebb, mint amit a múlt héten mértem. Viszont pontosan ugyanannyi, mint amit két hete mértem. Remélem, hogy a jövő hétfői méréskor ennél is kevesebb lesz a súlyom. Abban is bízom, hogy a héten, mivel lesz reggel is uszoda, többet tudok majd edzeni. Nem úgy mint az elmúlt hetekben.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kertészkedés fűnyírás sétálás oldalazás

Nr. 3852. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + łvádlizásł + "láb erősítés" + ¤szaunázás¤ + ˘sétálás˘

2018.05.27. 18:55 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 3 x 100 darab karhajlítás, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 80 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal,  szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás, sétálás: a munkaidőm alatt 15,45 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma hajnalban 3:30-kor keltem, mert dolgoztam. Ahogy felébredtem, azonnal elkezdtem készülődni. 4 óra után már bent is voltam a cégnél. Megcsináltam a feladataimat, majd edzettem is egy kicsit. Ma is annyit, mint tegnap, csak éppen más mozgásokat is tettem bele. A tolódzkodást és az itthoni erősítést kint a pavilonban végeztem el, bemelegítésként. A vádlizást és a láb erősítést felváltva teljesítettem a konditeremben. Majd beindítottam a szaunát és egy teljes órát izzadtam és lazultam a forró helyiségben. Jól esett ez a kis punnyadás. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 15,45 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten összesen 21 edzésem és mozgásom volt, ami pontosan napi 3 edzéses átlagnak felel meg.  

Mozgás Mozgás mennyiség Összesen
Húzódzkodás 1 alkalom 40 darab 1200 darab
Fekvenyomás 1 alkalom 6 tonna 162 tonna
Evezés 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 2 alkalom 200 darab 5700 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 480 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 4800 darab
Szaunázás 1 alkalom 1 óra 0 perc
22 óra 00 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 27 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 55 perc
Itthoni erősítés 1 alkalom 300 darab 10.500 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 11 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 221,3 kilométer
Oldalazás 2 alkalom 200 darab 7100 darab
Tricepszezés 1 alkalom 1 tonna
30 tonna
Vádlizás 1 alkalom 25 tonna 678 tonna
Láb erősítés 1 alkalom 36 tonna 972 tonna
Zsírégető 0 alkalom 0 sorozat 27 sorozat
Sétálás 7 alkalom 74,33 kilométer 1777,93 kilométer

 

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás szaunázás itthoni erősítés vádlizás láb erősítés

Nr. 3851. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2018.05.26. 18:58 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a mai napon 11,08 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 4 óra után keltem és azonnal készülődtem. Amint beértem a céghez, elkezdtem edzeni. Nem edzettem sokat, mert nem akartam beleesni az izomláz csapdájába. A tolódzkodást bemelegítésként csináltam meg. Az oldalazás 100 darabja után a tricepszezést végeztem el. Aránylag jól és lendületesen tudtam elvégezni. A fekvenyomást és a húzódzkodást felváltva teljesítettem. Itt éreztem, hogy hosszú volt a kihagyás, mert egy kissé puhának éreztem magam. Ennek ellenére megcsináltam. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 11,08 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 15 edzésem és mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 2 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás sétálás oldalazás tricepszezés

Nr. 3850. ˘sétálás˘

2018.05.25. 16:01 Gabbá

Sétálás: a mai napon 1,89 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel korán keltem, még nem volt 6 óra amikor felkeltem. Mára fűnyírás volt betervezve. De az időjárás közbeszólt. Ugyanis 6 óra után valamivel elkezdett szakadni az eső. Ez aztán át is húzta a tervemet. Nem volt fűnyírás, helyette csak ebédet főztem. Mivel egész nap rossz idő volt, így semmi kedvem se volt mozogni. Olyan álmosító idő volt. Ma mindössze 1,89 kilométert gyalogoltam. Mindössze ez az egy mozgásom volt a mai napon. Ezzel együtt a héten eddig összesen 9 edzésem és mozgásom volt. Ez eggyel kevesebb, mint a napi két edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3849. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2018.05.24. 17:14 Gabbá

Egyéb: a mai napon hozzávetőlegesen 28-30 kilométert tekertem le a bringámmal, sétálás: ma 9,36 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Ma nem dolgoztam, szabadnapos voltam. Ahogy elkészültem, azonnal indultam kiskovácsiba, hogy a vérterhelést megcsinálják. Amikor oda értem a vért levették, majd volt 2 teljes órám, azután, hogy megittam a szőlőcukros vizet. Amikor a 2 óra letelt ismét vért vettek tőlem. Innen hazatekertem. A következő utam a benzinkútra vezetett, mert holnap füvet kell nyírnom a telken és nem volt itthon annyi benzin, hogy kitartson holnap. Az utolsó utam a LIDL volt, ahol vásároltam. Ezen utak alatt hozzávetőlegesen 28-30 kilométert tekerhettem le. Ezek után itthon előkészítettem a gépet a holnapi fűnyírásra, illetve az üvegházi hordót töltöttem fel vízzel. A mai napon 9,36 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 8 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 2 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

Nr. 3848. ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.05.23. 21:49 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt 13,73 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Délelőtt megfőztem az ebédet és mivel volt egy kis időm megcsináltam az oldalazást is. A korai ebéd után mentem dolgozni. Persze ma is utolért a délutános műszak átka, mert ahogy beértem a céghez máris megtaláltak és adták a munkát. Egészen az uszoda nyitásig dolgoztam. A munkaidőm alatt 13,73 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a három mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 6 edzésem és mozgásom volt, ami pontosan napi 2 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás oldalazás

Nr. 3847. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2018.05.22. 21:37 Gabbá

Egyéb: a délelőtti ügyintézésem közben 15-16 kilométert tekerhettem le a bringámmal, sétálás: a munkaidőm alatt 20,64 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Először a LIDL-be tekertem el, hogy vásároljak. Innen hazaérve a patikába hajtottam gyógyszerért az asszonynak. Majd itthon az eső vizet hordtam szét. A telefonomat a bank automatánál töltöttem fel. Ehhez is el kellett bringáznom Pomázra. Eközben hozzávetőlegesen 15-16 kilométert tekerhettem le. Majd a korai ebéd után mentem dolgozni. Ahogy beértem a céghez, azonnal elkezdtem dolgozni. Edzeni nem tudtam, csak gyalogoltam. 20,64 kilométert gyalogoltam le a munkaidőm alatt. A mai napon ez a két mozgásom volt mindössze. Ezzel együtt a héten eddig összesen 4 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 2 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

Nr. 3846. >építkezés< + ˘sétálás˘

2018.05.21. 19:35 Gabbá

Építkezés: 2 órán keresztül rakodás az építkezésen, sétálás: a mai napon 2,18 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Ma is pünkösd van és ezért nem dolgoztam. Ma sok minden nem is csináltam. Csak a sógor fiának segítettem egy kis rakodásban az építkezésen. Először elmentünk, hogy a békát visszakérjük, aztán az építkezésen behúztuk a kerítés borító homokövet tartalmazó raklapokat. Ez a munka 2 órán keresztül tartott. A mai napon 2,18 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a két mozgásom volt. Ez nem sok, de ez van. A reggeli mérésem a testsúlyomban ismét  fél kilogrammal több, mint a múlt heti méréskor. Most 89,3 kilót mutatott a mérleg. Ez egy kicsivel, pontosan 50 dekagrammal több, mint a múlt heti mázsálásomkor mutatott súlyom. Remélem, hogy a jövő héten ismét a fogyás útjára lépek.

Szólj hozzá!

Címkék: építkezés sétálás

Nr. 3845. ˘sétálás˘

2018.05.20. 16:03 Gabbá

Sétálás: a mai napon 3,11 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Délelőtt az asszonnyal és a sógor fiával a temetőbe mentünk ki, ahová fenyő fa mulcsot vittünk ki. Ez a temetői látogatás egy picivel tovább tartott, mint egy óra. Utána ezerrel olvastam, mert majdnem egy évvel el vagyok maradva az újságjaim olvasásával. Ezért aztán nem is mozogtam sokat. Csak gyalogoltam. Ebből se nagy távot teljesítettem. Mindössze 3,11 kilométert gyalogoltam le. A héten összesen 15 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 2 edzéses átlag. A hetem így alakult. Különösebben nem izgat, mert lesz még jobb is.

ozgás Mozgás mennyiség Összesen
Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 1160 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 156 tonna
Evezés 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 2 alkalom 200 darab 5500 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 480 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 4800 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
21 óra 00 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 27 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 55 perc
Itthoni erősítés 0 alkalom 0 darab 10.200 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 11 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 221,3 kilométer
Oldalazás 2 alkalom 200 darab 6900 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
29 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 653 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 936 tonna
Zsírégető 0 alkalom 0 sorozat 27 sorozat
Sétálás 7 alkalom 100,76 kilométer 1703,60 kilométer

 

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3844. ˘sétálás˘

2018.05.19. 19:25 Gabbá

Sétálás: a munkaidőm alatt 12,10 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 3:30 után keltem. Azonnal készülődtem és mentem dolgozni. Ahogy beértem a céghez, elkezdtem dolgozni, mert volt néhány feladatom. Mivel új kollégát kaptam, ezért neki ismertettem az uszodai feladatokat. Ezért aztán nem tudtam edzeni. Csak gyalogoltam a munkaidőm alatt. De ebből se sokat. Csak 12,10 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez az egyetlen mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 14 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 2 edzéses átlag. 

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3843. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2018.05.18. 17:20 Gabbá

Egyéb: a mai napon 12-14 kilométert tekerhettem le hozzávetőlegesen, sétálás: ma 7,69 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapos voltam és ezért már 7 óra előtt felkeltem. Amikor elkészültem, az első utam a henteshez vezetett, hogy a hétvégére hús legyen itthon. Amikor hazaértem a húst előkészítettem a további feldolgozásra, sütésre. Ezután az asszonnyal folytattuk a tegnapi temetői utunkat. Ezzel majdnem délre végeztünk. A mai napon hozzávetőlegesen 12-14 kilométert tekertem le a munkás bringámmal. A nap folyamán 7,69 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 13 edzésem és mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 2 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

Nr. 3842. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2018.05.17. 19:37 Gabbá

Egyéb: a mai napon 25-27 kilométert tekertem le a bringámmal, sétálás: ma 12,85 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: 7 óra előtt keltem. Ma szabadnapom volt és ezért az asszonnyal temetői látogatást és sír gondozást csináltunk. Az egyik temetőben ott hagyta a takarító eszközeit és ezért vissza kellett tekernem a másik temetőből. Szerencsémre még ott volt, ahol az asszony hagyta. Utána eltekertünk vásárolni az AUCHAN-be és a SPAR-ba. 12 óra után eltekertem a házi orvosomhoz, és vittem neki a labor eredményeimet.   Eközben hozzávetőlegesen 25-27 kilométert tekerhettem le a munkás biciklimmel. Miután a hazaértem már mást nem is csináltam. A mai napon 12,85 kilométert gyalogoltam le. Ez a két mozgásom volt ma. Ezzel együtt a héten eddig összesen 11 edzésem és mozgásom volt. Ez eggyel kevesebb, mint a napi 3 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

Nr. 3841. $egyéb$ + *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.05.16. 22:01 Gabbá

Egyéb: a mai napon 18-20 kilométert tekerhettem le a bringámmal, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 21,84 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 órakor keltem. Azonnal készülődtem, mert eltekertem Kiskovácsiba, a vérvétel leletéjért. Amint megkaptam máris jöttem haza. Eközben hozzávetőlegesen 18-20 kilométert tekerhettem le a munkás biciklimmel. Aztán a korai ebéd után mentem dolgozni. A munkahelyemen volt munkám, de aránylag időben be is tudtam fejezni. Így tudtam egy kicsit mozogni. A tolódzkodást megcsináltam a pavilonban. Az oldalazást pedig a konditeremben végeztem el. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 21,84 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a négy edzésem, mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 9 mozgásom volt. Ez pedig napi 3 edzéses átlagnak felel meg. Egészen jól alakul a hetem, főleg, ha a múlt heti edzéseimet veszem figyelembe.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb tolódzkodás sétálás oldalazás

Nr. 3840. ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.05.15. 22:00 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, sétálás: a mai napon 21,22 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 órakor keltem. Mivel szakadt az eső, csak az itthoni szokásos dolgokat csináltam. Annyi időm azért volt, hogy az oldalazást megcsináljam. A korai ebéd után mentem dolgozni. Persze esett az eső és így mire beértem a céghez már el is áztam. Ahogy beértem az eső is alábbhagyott, majd pár perc után el is állt. Én viszont eláztam. Bent a cégnél volt munkám. De azért annyi időm volt, hogy a tolódzkodást elvégezzem. Majd nyitott az uszoda. A mai napon 21,22 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a három mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 5 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 2 edzéses átlag. A hetem egy kicsivel jobban alakul, mint amilyen a múlt hetem volt.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás oldalazás

Nr. 3839. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2018.05.14. 22:03 Gabbá

Egyéb: délelőtt hozzávetőlegesen 20-22 kilométert tekertem le a melós bringámmal, sétálás: a mai napon 21,95 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 órakor keltem. Amint elkészültem és lemázsáltam magam, először az orvosi rendelőbe mentem, hogy labor vizsgálat okán levesznek-e tőlem vért. Igen, de csak kedden. Ezért tovább bringáztam Kiskovácsiba, ahol egy kórház működik. Itt azonnal levették a véremet, de sajnos fizetős volt. Ezt megszponzoráltam magamnak. Majd hazatekertem. Mire hazaértem már ebédelhettem is, mert mennem kellett dolgozni. Ezen utak alatt hozzávetőlegesen 20-22 kilométert tekerhettem le. A korai ebéd után mentem dolgozni. A munkahelyen azonnal dolgozni kezdtem. Nem volt lehetőségem edzeni semmit. A munkaidőm alatt 21,95 kilométert gyalogoltam le. Reggel amikor felkeltem lemértem magam és a mérleg 88,8 kilogrammot mutatott. Ez azt jelenti, hogy a múlt héten 50 dekát fogytam. Ez jót jelent és remélem, hogy a héten tovább tudok csökkenteni a testsúlyomat.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

Nr. 3838. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + łvádlizásł + ˇhúzódzkodásˇ + ¤szaunázás¤ + ˘sétálás˘

2018.05.13. 19:21 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás, sétálás: a mai napon 18,17 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 3:30-kor keltem. Mivel tegnap korán lefeküdtem, hajnalban kipihenve, frissen keltem. Azonnal készülődtem és mentem dolgozni. Amikor beértem a céghez volt egy kis munkám, de utána maradt időm egy kis edzésre. Nem edzettem sokat, de jól esett. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelgítésként. A vádlizást és a húzódzkodást a konditeremben teljesítettem felváltva elvégezve ezt a két mozgást. Annak ellenére, hogy régóta nem edzettem egészen jól éreztem magam ezekben a mozgásokban. Az edzések végén beültem a szaunába egy jót izzadni. Egy teljes órán keresztül voltam bent a helyiségben. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 18,17 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten összesen 14 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, de a hetem így alakult.

Mozgás Mozgás mennyiség Összesen
Húzódzkodás 1 alkalom 40 darab 1160 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 156 tonna
Evezés 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 1 alkalom 100 darab 5300 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 480 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 4800 darab
Szaunázás 1 alkalom 1 óra 0 perc
21 óra 00 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 27 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 55 perc
Itthoni erősítés 0 alkalom 0 darab 10.200 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 11 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 221,3 kilométer
Oldalazás 2 alkalom 200 darab 6700 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
29 tonna
Vádlizás 1 alkalom 25 tonna 653 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 936 tonna
Zsírégető 0 alkalom 0 sorozat 27 sorozat
Sétálás 7 alkalom 107,27 kilométer 1602,84 kilométer

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás szaunázás oldalazás vádlizás

Nr. 3837. ˘sétálás˘

2018.05.12. 19:22 Gabbá

Sétálás: a mai napon 18,09 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma mentem dolgozni. Ezért 3:30-koir keltem. Kialudtam magam, mert tegnap korán lefeküdtem. Így az óra csörgésére azonnal készülődtem. A céghez ma már bringával mentem. Kicsit furcsa volt a tekerés több, mint 2 hét után. Amikor beértem a céghez azonnal elkezdtem dolgozni. Sövényt nyírtam, vagy 5 órán keresztül. Ezért aztán ezért nem tudtam edzeni. Csak gyalogoltam a munkaidőm alatt és a mai napon. 18.09 kilométert gyalogoltam le. Ma ez az egyetlen egy mozgásom volt. A héten eddig összesen 8 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, de a hetem sajnos így alakult.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3836. ~kertészkedés~ + ˘sétálás˘

2018.05.11. 17:37 Gabbá

Kertészkedés: a ház körül 1 óra kertészkedés, sétálás: a mai napon 2,51 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapom volt és így ma sem dolgoztam. 7 órakor keltem és itthon ténykedtem egy keveset. Elsőként a lila akácot metszettem meg, majd szivacsot szabtam az ablakokra. Ez a munka 1 órán keresztül tartott. Majd főztem ebédet. A mai napon 2,51 kilométert gyalogoltam le. A mai napon két mozgásom volt és ezzel együtt a héten eddig összesen 7 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 1 edzéses átlag. Holnap már dolgozom és egyenlőre élvezem, hogy a jobb térdem szabadon mozoghat.

Szólj hozzá!

Címkék: kertészkedés sétálás

Nr. 3835. ˘sétálás˘

2018.05.10. 20:04 Gabbá

Sétálás: a mai napon 6,01 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 órakor keltem fel. A mai napon szabadnapos voltam és egész nap itthon voltam. Délelőtt folytattam a rakodásomat és végre sikerült a végére jutnom. Délben elindultam a házi orvosomhoz, hogy kivegye a jobb térdemből a varratot. Így végre megszabadultam a fércektől és már egy kicsit szabadabb vagyok. Ezért a mai napon nem is mozogtam, edzettem semmit se. Csak gyalogoltam. A mai napon 6,01 kilométert gyalogoltam le. Ezzel együtt a héten eddig összesen 5 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 1 edzéses átlag. Ez nem sok, de ezt hozta a sorsom erre a hétre.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3834. ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.05.09. 22:38 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 20,49 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 órakor keltem. A délelőtt azon részén, amit itthon töltöttem el, folytattam a visszarakodást a festés után. Lassan haladok, de azért talán a héten végezni fogok. Azért ma volt egy kísérletem, hogy mozogjak-e. Itthon a rakodás közben megcsináltam az oldalazást. Sajnos a bringás esésem miatt a jobb csuklóm fáj és ezt még az oldalazás alatt is éreztem. Nem volt kellemetlen, de fájt egy kicsit. A korai ebéd után mentem dolgozni. Persze ma is megtaláltak a munkával és szinte az uszoda nyitásáig folyamatosan dolgoztam. Viszont ma is sikerült 20 kilométer fölé jutnom, a megtett kilométert illetően. Ma 20,49 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 2 mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 4 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi egy edzéses átlag. Sajnos ez a hetem is úgy néz ki, hogy nem tudok rendesen edzeni. 

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás oldalazás

Nr. 3833. ˘sétálás˘

2018.05.08. 22:11 Gabbá

Sétálás: a mai napon 21,69 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 7 óra előtt valamivel keltem. Miután elkészültem, folytattam a rakodást a festés után. Nagyon sok kis apró dolgom van, amit bedobozoltunk, és most vissza kell rakni. De minden egyes darabot a könyvespolcra nem lehet felrakni, ahol eddig volt, mert akkor nagy lenne a kupleráj. Szóval lassan haladok, de minden nap előbbre vagyok. A korai ebéd után mentem dolgozni, persze még mindig HÉV-vel. Ahogy beértem a céghez azonnal elkezdtem dolgozni, mert volt festeni való munkám. Mikor ezzel végeztem, már nyitott az uszoda. Így nem tudtam edzeni ma sem. Csak sétáltam. Azt viszont sokat. Többet, mint tegnap. A mai napon 21,69 kilométert gyalogoltam le. A héten eddig csak gyalogoltam. Ez nem sok, viszont a megtett táv, nagyon sok. Hiszen a két nap alatt 42 kilométert tettem meg, ami 21 kilométeres átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3832. ˘sétálás˘

2018.05.07. 22:17 Gabbá

Sétálás: a mai napon 20,31 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Ahogy elkészültem, azonnal ráléptem a mérlegre, hogy a szokásos heti mázsálásomat elvégezzem. Örömöm volt, mert 89,3 kilogrammot mutatott a mérleg. Ez  azt jelenti, hogy a múlt héthez képest fogytam 2,3 kilogrammot. Ezt kellene a héten tartanom és egy kettőre 80 kiló körül lennék. De várjuk meg a következő mérést, a következő hétfőn. Délelőtt folyamán rakodtam, amíg itthon voltam. A korai ebéd után még mindig HÉV-vel mentem dolgozni. Már csak csütörtökig kell kibírnom a HÉV-ezést, aztán ismét bringázhatok. Persze ahogy beértem a céghez azonnal volt munkám, nem is kevés. Csak 4 óra előtt fejeztem be, de akkor már nyitott az uszoda. Ezért a mai napon csak gyalogoltam, abból viszont jó sokat. A mai napon 20.31 kilométert talpaltam le. Ez volt az egyetlen mozgásom. Remélem, hogy azért a héten tudok majd rendesebben edzeni, nem úgy, mint ma.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3831. ˘sétálás˘

2018.05.06. 18:20 Gabbá

Sétálás: a mai napon 20,70 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 4 órakor keltem. Ma is HÉV-vel mentem dolgozni. Már nagyon unom azt, hogy várjak a járműre, hogy valahová elérjek. Amikor beértem a céghez, már 5 óra is elmúlt. Ahogy beértem és elindítottam az uszodát azonnal elkezdtem dolgozni. Volt munkám elég. Folytattam a fűnyírást is. Majd nyitott az uszoda. Sajnos nem tudtam ma sem edzeni. Mindössze egy mozgásom volt, ez pedig a sétálás. Ma 20,70 kilométert gyalogoltam le. A héten összesen 9 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, de mentségemre legyen mondva, a varrott térdemmel sokat nem is lehetett volna edzeni. Persze lehetett volna néhány kar edzésem, de ez maradt. 

Mozgás Mozgás mennyiség Összesen
Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 1120 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 156 tonna
Evezés 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 1 alkalom 100 darab 5200 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 480 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 4800 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
20 óra 00 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 27 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 55 perc
Itthoni erősítés 0 alkalom 0 darab 10.200 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 11 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 221,3 kilométer
Oldalazás 1 alkalom 100 darab 6500 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
29 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 628 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 936 tonna
Zsírégető 0 alkalom 0 sorozat 27 sorozat
Sétálás 7 alkalom 103,57 kilométer 1495,57 kilométer

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3830. ˘sétálás˘

2018.05.05. 19:46 Gabbá

Sétálás: a mai napon 22,32 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 4 órakor keltem. Ma mentem dolgozni. A varrt térdem miatt még mindig HÉV-vel járok dolgozni. Ez azt jelenti, hogy kisétálok az állomásra, várok vagy tíz - tizenöt percet és 10 percig utazok, majd besétálok a céghez. Szóval amit eddig bringával 15-20 perc alatt letudok, azt most legjobb esetben 30-40 percig tart. Szóval nem egyszerű bejárni a céghez. De már nem tart sokáig, mert csütörtökön kiveszik a varratokat és utána ismét bringázhatok. Ahogy beértem a céghez azonnal elkezdtem dolgozni. Füvet nyírtam még az uszoda nyitás előtt. Ezért nem tudtam edzeni és mozogni. Viszont sokat gyalogoltam. A mai napon 22,32 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez az egy mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 8 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, de ez van.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3829. ˘sétálás˘

2018.05.04. 17:56 Gabbá

Sétálás: a mai napon 8,47 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapom volt és így itthon voltam. Szerencsémre a festés befejeződött. Reggel 7 óra előtt keltem. A festő mester még átnézte a munkáját és feltette a zárakat, meg a cilindereket. Amikor elment a festő, az asszonnyal az JYSK-be mentünk és  néhány dolgot vásároltunk. Majd elkezdtünk visszapakolni, takarítani. Szóval volt munka éppen elég. Ezért ma mást nem is csináltam, csak gyalogoltam. 8,47 kilométert tettem meg. A mai napon csak ez az egy mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 7 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, de ahhoz képest, hogy fércelve van a térdem és a hét elején még nem dolgoztam, egész jónak érzem magam. Holnap már rendesen dolgozom és remélem, hogy valamennyit majd tudok edzeni, mozogni.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3828. ˘sétálás˘

2018.05.03. 15:54 Gabbá

Sétálás: a mai napon 7,13 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Mivel nálunk festés kezdődött, ezért új helyen, egy kanapén aludtam. Persze nehezen tudtam elaludni és kicsi helyem is volt. Ennek köszönhetően alig aludtam valamit, már majdnem hajnal volt, amikor végre elaludtam. Ezért aztán majdnem 8 óra volt, hogy felkeltem. Aztán mentem ügyet intézni Szentendrére. Persze még mindig HÉV-vel, a fércelt térdem miatt. Aztán egy kis vásárlás is várt rám. 9 előtt indultam és még nem volt 12 óra már itthon is voltam. Mivel nagyon, de nagyon meleg van, volt (30°C felett), ezért mást már nem is csináltam a mai napon. A körutammal 7,13 kilométert gyalogoltam le. Ezzel együtt a héten eddig összesen 6 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, de varrott térddel ez nem  probléma. Majd lesz még jobb is. Viszont már előre félek az éjszakától, mert ha megint ilyen rosszul alszok a kanapén, akkor nehéz napom lesz holnap, annak ellenére, hogy itthon vagyok, mert holnap is szabadnapos leszek.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3827. ˘sétálás˘

2018.05.02. 21:28 Gabbá

Sétálás: a mai napon 19,05 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 5-kor keltem, mert nálunk ma kezdődött a festés és sok mindent még el kellett rakodni. 7 órára már el is készültünk az asszonnyal a pakolással. El is fáradtam, de még el se kezdődött szinte a nap. Mivel ugye a térdem varrva van dolgozni csak HÉV-vel tudok menni. Ezért a korai ebéd még korábbra esett. Így sikerült korán beérnem a céghez. Az eredmény az lett, hogy sok feladatom lett. Mire mindent elvégeztem már nem maradt időm arra, hogy eddzek is egy kicsit. Ezért ma csak gyalogoltam, de azt sokat. A mai napon 19,05 kilométert tettem meg. Ez az egy mozgásom volt csak. A héten eddig összesen 5 edzésem és mozgásom volt. Ez eggyel kevesebb, mint a napi 2 edzéses átlag. Sajnos a fércelt térdem miatt se nagyon tudok edzeni, ráadásul sok a feladat bent a cégnél. Ez van.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3826. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.05.01. 20:51 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 23,10 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel korán keltem, mert ma be kellett mennem a céghez dolgozni. Az atlétikai pályát kellett előkészíteni a holnapi versenyre. Alig múlt el hajnali 6 óra amikor már bent voltam a cégnél. A medence vizét rendbe tettem és elkezdtünk a kollégáimmal dolgozni. Előtte még azért volt egy kis időm és megcsináltam a  tolódzkodást és az oldalazást. Aztán egész nap kint a napon dolgoztam. Eközben 23,10 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 3 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 4 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 2 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás oldalazás