HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 626. $egyéb$

2009.07.22. 18:38 Gabbá

Egyéb: meszelés, festés.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Edzeni, pontosabban kerékpározni szerettem volna ma. Terveim szerint egy hosszabbat szerettem volna bringázni a délelőtt folyamán. Ehelyett reggel szólt a mama, hogy lenne egy kis melóm. a fürdőszobát kellene kifestenem, illetve kimeszelnem. Erre mit mondhattam volna, hogy persze! Beöltöztem, előkészültem és mentem a fürdőbe. A falat lemostam, majd száradni hagytam. Aztán diszperzittel lekentem a falakat. Ezt aztán a száradás után még egyszer megismételtem. Mivel a másodszori lekenés sem fogta be rendesen a falat, és közben el is fogyott a festék, el kellett mennem egy kisebb mennyiséget venni. Aztán ezzel is lekentem a falakat, ez aztán már rendesen befogta a felületet. Amikor megszáradt már szép volt. Ez a mai napom nem az edzésről szólt, de, mivel beöltöztem, illetve alig volt levegő a fürdőszobában, ezért rendesen izzadtam egész nap. Ez nem edzés volt, de mozgásnak jó volt. Ezért soroltam be az egyéb mozgás kategóriájába. Aztán majd kiderül, hogy holnap mit és mennyit tudok, majd edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr831261494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása