HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 643. #kerékpározás# + $egyéb$

2009.08.08. 14:22 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence, oda-vissza, 1 óra 55 perc 29 másodpercre, ami 31,2 kilométer/órás átlag, pontosan 60 kilométer volt a megtett út, egyéb: bevásárlás, zöldségesnél vásárlás, festékpatron beszerzése a nyomtatómba.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Mást szerettem volna tekerni, de ellustálkodtam az időt. Hajnali 4-kor felébredtem, de túlságosan sötétnek találtam még az eget, ezért egy kicsit lustálkodtam. Olyan jól sikerült, hogy 5-kor keltem csak fel, mert közben el is aludtam. A terv Esztergom lett volna oda-vissza. Mivel későn indultam maradt egy lepencei út, hogy időben haza érjek. Végülis jobb volt, hogy ezt hajtottam, mert volt sikerélményem és nem haltam meg. Amikor kifelé mentem végig egy átlagos időt tekertem, de az volt az előnyöm ebben, hogy egy kis szembe szél fújt és így tudtam hozni az időket. 58 perc felett fordultam vissza a hazafelé vezető útra. Ekkor az átlagom 30,5 km/h volt. Aztán visszafelé bele adtam mindent, ami a csövön kifért. A lábaim erősek és pörgősek voltak. Az elején kissé nehezen vettem fel a lábfordulatot, de aztán egyszer csak belejöttem és innentől kezdve már aránylag könnyedebben ment a tekerés. Már majdnem hazaértem, amikor  egy mási kerekes is csatlakozott hozzám és megdícsért, hogy milyen jól nyomom. Jól esett ez a dícséret, mert tényleg visszefelé végig 32 feletti sebeséget mutatott az órám. Amikor hazaértem és rendbe hoztam magam, az asszonnyal eltekertünk egy bevásárlóközpontba, a heti rendes nagybevásárlást megejteni. Ezt már természetesen a munkás, a hétköznapi bringámmal tettem. Jó volt egy kis levezetés, főleg az asszony tempójában. Megpakolva jöttünk ki a központből. Amiután itthon elrakodtunk, irány a zöldséges egy kis krumpliért, meg egyebekért. Azt hittem, hogy a mai nap csak ennyi lesz, de tévedtem. A számítógépemen szerettem volna valamit kinyomtatni, de sajnos nem ment, mert kifogyott a festékpatron. Újra fel a bringára és irány megvenni. Szóval levezetésképpen még tekertem vagy 20 kilcsit. Ennek ellenére jók a lábaim, nem fáj semmim sem. Még a csütörtök este érzett térdeim se. Szóval minden rendben, lehet tovább edzenem.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr871296560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása