HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 755. $egyéb$ + #görgőzés# + ×4 ütemű fekvőtámasz×

2009.11.28. 14:47 Gabbá

Egyéb: kenyeres, zöldséges, nagyy bevásárlás, görgőzés: 30 perc 1-es fokozat, elől nagytányér, hátul kónusz, 30 perc 2-es fokozat, elől nagytányér, hátul kónusz, 30 perc 1-es fokozat elől nagy tányér, hátul kónusz, 4 ütemű fekvőtámasz: 5x30 darab 4 ütemű megcsinálása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7-re eltekertem Szentendrére a kenyeresemhez. A szokásos pékárút vettem meg. Haza tekertem, majd következett a zöldséges. Egy kis paprikát, paradicsomot, leves zöldséget vásároltam. Mire haza értem, már várt a lista, hogy mit is kell hoznom még a SPAR-ból. Szóval ismét gépre pattantam és a melósvelóval elhúztam, hogy megcsináljam a nagy bevásárlást. Tele is lett a velóm elöl-hátul a sok cuccal, amit vettem. Ezt követően egy kicsit itthon is segítettem, majd a régóta nem művelt görgőzéshez készülődtem. A múlt héten megcsináltam a görgőmet, mert egy rúgó hiányzott belőle és ezt tettem vissza. Ezzel egy kicsit erős lett a mágnesfékem, de nem baj. A másfél órás tekerés jól esett. Mivel, ha jól emlékezem márciusban görgőztem utoljára, nem is akartam nagyon belehúzni a hajtásba. Ezért inkább sokat hajtottam egy-egy fokozatban, de összidőben azért nem olyan sokat. Nagyon érdekes volt, hogy a kiállásokkal mennyire megszenvedtem. Nagyon gyöngék a lábaim a kiállásos hajtáshoz. Egy-egy percet tudtam csak csinálni. Ha nagyon összeszedtem magam, akkor 2-3 percet bírtam, de utána már zsibbadt a lábaim és fújtattam, mint a göthös ló. 90 perc után kellemesen elfáradva szálltam le a brinyóról. Ahogy levetkőztem, máris neki álltam a 4 üteműeknek. Nem tudom, hogy miért, de amikor neki állok a 4 üteműnek, azonnal közbe szólnak, valamit meg kell csinálnom, szóval megszakad a folyamatos végrehajtás. Ezért nem is írtam le, hogy mennyi pihenővel csináltam végig az 5x30-as sorozatokat, mert ez nagyon változó volt a mai napon. A végére a lábaim már remegtek a fáradtságtól, de azért kibírtam. Jó kis napom volt ma is, edzés szempontjából.

komment

Címkék: egyéb görgőzés 4 ütemű fekvőtámasz

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr601558697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása