HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 144.

2009.12.19. 17:01 Gabbá

Innen - onnan:

Úszás: Öt világcsúcs dőlt meg péntek este amerikai úszók által a manchesteri rövidpályás versenyen. A férfi 4x100 m vegyesváltó - amelynek a 14-szeres olimpiai bajnok Michael Phelps is tagja volt - 3:20.71 perc alatt ért célba. A staféta első embere, Nick Thoman a 100 m hát rekordját írta felül (48.94 mp). Szintén a 4x100 m vegyesváltóban az amerikai nők is világrekordot úsztak (3:47.97 p). Női 200 m mellen Rebecca Soni (2:14.57 p), míg 400 m vegyesen Julia Smit (4:21.04 p) lett világcsúcstartó.

Labdarúgás: Rágalmazásért és becsületsértésért feljelentést tett Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke. Az MLSZ honlapjának szombati híre szerint Kisteleki a Bors és a Magyar Nemzet című napilapokban megjelent öt, illetve egy cikk miatt fordult a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz nagy nyilvánosság előtt, aljas indokból vagy célból, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás, valamint becsületsértés vétségének megállapításáért. Egyben kérve az ügyben a nyomozás elrendelését annak érdekében, hogy a feljelentésében felsorolt rágalmazó, becsületsértő cikkek szerzői, a cikkek megjelenéséért felelős személyek, a cikkek szerzőinek névvel és név nélkül nyilatkozók kiléte megállapítható legyen. Az mlsz.hu oldal megjegyzi: a Btk. idevonatkozó paragrafusa szerint a rágalmazás és a becsületsértés vétsége akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. Az MLSZ pénteki elnökségi ülésén is szóba kerültek a cikkek, amelyek Kisteleki korábbi, állítólagos bundaügyeiről szólnak. Kovács Péter, az Újpest társtulajdonosa lemondott elnökségi tagságáról, mert szerinte az MLSZ elnöke nem tisztázta magát az ügyben.

Síugrás: A síugrók világkupa-sorozata a svájci Engelbergben a folytatódott, ahol már a második versenyt rendezték a hétvégén. A győzelmet az osztrák Gregor Schlierenzauer szerezte meg, aki az első sorozat után még csak második volt, de végül egy ponttal megelőzte a svájci Simon Ammannt, visszavéve tőle összetettben is a vezetést. A harmadik az osztrák Andreas Kofler lett. Az első sorozatot követően a pénteki erőpróbát is megnyerő, hazai közönség előtt versenyző, kétszeres olimpiai bajnok Simon Ammann állt az élen 138 méteres ugrással, de mindössze nyolctized ponttal az osztrák Gregor Schlierenzauer előtt. Mögöttük az osztrák Kofler volt a harmadik, ám jelentős hátránnyal. Amikor az utolsó négy ugrás volt már csak hátra, az osztrák Loitzl vezett, és mivel a norvég világcsúcstartó Romören gyengébbet ugrott, maradt is az élen. Kofler is csupán 128 méterig jutott másodszorra, de neki ennyi is elég volt, így már biztosan dobogósnak érezhette magát. Schlierenzauer 130 méterre szállt, azaz Amnann-nak elég lett volna egy ugyanekkora kísérlet a győzelemhez, ő azonban egy méterrel kisebbet repült, ezért a bírók pontszámait is beszámítva végül egy ponttal az osztrák győzött,  aki ezzel vissza is vette az első helyet a világkupa összetettjében.

 

komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr991609362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása