HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 154.

2009.12.29. 15:46 Gabbá

Labdarúgás:

Nem pihennek az angol labdarúgó-bajnokság csapatai, a hétvégi forduló után máris újabb meccseket játszanak. A hétfői programban pályára léptek magyar érdekeltségű csapatok is: a Gera Zoltánnal felálló Fulham a magyar játékos korai gólja ellenére is pont nélkül távozott a listavezető Chelsea otthonából. A Fülöp Mártont a kapujában bevető Sunderland idegenben szerzett egy pontot a Blackburn ellen. A Chelsea minden bizonnyal azzal a tudattal fogadta a Fulhamet, hogy ezúttal majd sikerül egy biztos győzelemmel feledtetnie az utóbbi mérkőzések gyengébb eredményeit. A klub elérte, hogy Didier Drogba, Salomon Kalou és John Obi Mikel csak a mérkőzés után csatlakozzon az Afrikai Nemzetek Kupájára készülő válogatottjához, ám velük is úgy tűnt, hogy öltözőben maradt Carlo Ancelotti együttese. Gera Zoltán ugyanis a 4. percben megszerezte a vezetést a Fulhamnek. Konchesky bal oldali beadása magasnak bizonyult Gerának, a hosszú oldalon Bobby Zamora két védő szorításában nem találta el igazán jól a labdát, ami így visszakerült a magyar játékoshoz. Gera az ötösről a kapunak háttal állva először felpörgette magának a labdát, majd félfordulatból Petr Cech mellett a hálóba lőtt. A félidő felére magához tért a Chelsea, és beszorította kapuja elé a Fulhamet. Látszott, hogy Drogba nagyon motiváltan lépett pályára, mindenképpen győzelemmel szeretett volna elutazni az elefántcsontparti válogatotthoz. A „Kékek" csatára azonban rendre kihagyta a lehetőségeit. A Fulham kontrákra rendezkedett be, amikben benne volt a veszély lehetősége. Úgy látszott, megtalálták azt a posztot Gerának, ahol a legjobb teljesítményre képes. Legtöbbször Zamora mögött helyezkedett el, és innen próbálta segíteni a támadásokat.A második játékrészben sem változott sokat a játék képe, ha csak annyiban nem, hogy még nyomasztóbb lett a Chelsea fölénye. Gerát a 71. percben cserélte le Roy Hodgson, ezután pedig (nem állítjuk, hogy összefüggés van a két dolog között) sikerült megfordítania a mérkőzést a hazai csapatnak. Előbb a 72. percben a csereként beállt Ivanovics beadására érkezett jó ütemben Drogba, és a védők felett elszálló labdát a kapus mozgásával ellenkező irányba fejelve megszerezte az egyenlítő gólt. Három perccel később Kalou lőtt el keresztbe egy labdát, amire lecsapott a szintén csereként beállt Daniel Sturridge, lövését még bravúrral védte Schwarzer, a labda viszont Chris Smallingra pattant, róla pedig saját kapujába. Ezzel a találattal fordított a Chelsea, így biztos, hogy a 20. forduló után is Drogbáék állnak majd a tabella élén.

1 komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr731630607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdarúgás a mindenem · http://labdarugas.cimpa.hu/ 2009.12.30. 15:39:03

Mindig nagy örömmel tölt el, ha magyar játékosok jól szerepelnek egy topligában. Én személy szerint Gera Zolit egy nagyon jó labdarúgónak tartok, amit hétről-hétre kiváló játékával bizonyít.
süti beállítások módosítása