HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 158.

2010.01.02. 12:29 Gabbá

Innen - onnan.

Jégkorong: A Sapa Fehérvár AV19 csapata hazai pályán szétlövésben nyert a Linz együttese ellen pénteken a jégkorong osztrák ligában. A székesfehérvári alakulat a második harmad közepén már kétgólos hátrányban volt, innen sikerült kiharcolnia a hosszabbítást.

Tenisz: A vasárnap kezdődő viadal előtt megtartották a sorsolást, a két magyar közül Czink lesz kiemelt a mezőnyben. Czink Melinda a brisbane-i torna hetedik kiemeltje lesz, első ellenfelének pedig a cseh Lucie Hradeckát sorsolták. A 24 éves hölgy jelenleg a 64. a WTA-ranglistán, legjobb helyezése az 56. volt. A másik magyar induló, Szávay Ágnes kínai ellenfelet kapott, az első fordulóban Peng-Su-aj ellen kell ütőt ragadnia. Szávay vetélytársa épp a torna közben ünnepli majd 24. születésnapját, a kínai az egyéni ranglistán a 46., de korábban állt már a 31. helyen is.

Labdarúgás: Immár hivatalos és végleges a döntés: május 29-én, Budapesten, a Puskás-stadionban Magyarország-németország barátságos válogatott labdarúgó mérkőzést rendeznek. Erről a honi szövetség, az MLSZ pénteken tájékoztatta az MTI-t, megjegyezve, hogy az óévnek szinte a legutolsó óráiban is tartottak azok a tárgyalások, amelyeknek  köszönhetően bizonyossá vált az időpont és a helyszín. Kisteleki István, a magyar, és Theo Zwanziger, a német szövetség elnöke még december 30-án is egyeztetett a legutolsó részletkérdésekről telefonon. Az MLSZ tájékoztatása szerint már csupán a kezdési időpont kérdéses, de a német köztévé, a ZDF ígérete szerint ez is tisztázódik a jövő héten. A megállapodás azt is jelenti, hogy egy csaknem kétéves ötlet valósul meg a FIFA, a nemzetközi szövetség világranglistáján jelenleg hatodik helyezett németek vendégszereplésével. Az őszi Eb-selejtezőkre készülő magyar csapat 2010 első nyolc hónapjában a tervek szerint legalább négy előkészületi mérkőzésen lép pályára. A március 3-iki és az augusztus 11-iki ellenfélről még folynak a tárgyalások, az viszont már eldőlt, hogy a május 29-i, budapesti magyar-német után egy héttel, június 5-én, Amszterdamban Hollandia legjobbjaival játszik a magyar válogatott.

2 komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr231639065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labdarúgás a mindenem · http://labdarugas.cimpa.hu/ 2010.01.02. 14:50:18

Jó hogy jön a német csapat! Remélem jó "kis" mérkőzés lesz. Nem vagyok német szurkoló, de egy ilyen kaliberű válogatott ellen mindig megtiszteltetés futballozni!

Gabbá 2010.01.02. 15:08:38

Én is ezért tettem be a "szubjektív edző"-be ezt a hírt. A németek nem látványos focit játszanak, de azért a világ élvonalában vannak. És a mondást idézve: "a focit 22-en játsázk és mindig a németek nyernek!
süti beállítások módosítása