HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 174.

2010.01.18. 22:10 Gabbá

Sakk:

A hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló Corus szuperverseny harmadik fordulójában Lékó Péter világossal 36 lépésben remizett a viadal tavalyi győztesével, az orosz Szergej Karjakinnal. A vezérindiai védelmű partiban nagymesterünk a jól felkészült ellenféllel szemben nem tudott előnyt kiharcolni. A játéknap a sötéttel játszók sikereit hozták. Az éllovas spanyol Alekszej Shirov, a világranglistát vezető norvég Magnus Carlsen, az amerikai Hikaru Nakamura és az ukrán Vaszilij Ivancsuk is másodhúzóként nyert. Az indiai világbajnok Viswanathan Anand és az orosz exvilágbajnok Vlagyimir Kramnyik még nyeretlen. Lékó Péter a verseny negyedik játéknapján sötéttel a kubai Perez Leinier Dominguezzel mérkőzik meg.

Kézilabda:

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) jelentős mértékben csökkentette Gunnar Prokop büntetését. A Hypo NÖ korábbi vezetőedzője a Bajnokok Ligájában a Metz elleni találkozó hajrájában szándékosan belépett a pályára, és ütközött az ellenfél játékosával, így "megmentett" egy pontot csapatának. Prokopot az EHF az ősszel 45 ezer eurós pénzbüntetésre ítélte, három évre eltiltotta az EHF-rendezvényeken való részvételtől, a Hypótól pedig levont egy pontot, valamint 30 ezer euró megfizetésére kötelezte a klubot. Prokop fellebbezett a döntés ellen, és jól tette, mivel az európai szövetség most jelentős mértékben csökkentette a büntetését. Neki csak 10 ezer eurót kell fizetnie, csapatának semennyit sem, három év helyett csak egy évre tiltották el, az egypontos levonás pedig megmaradt, de ez már nem oszt, nem szoroz, mivel az osztrák csapat azzal és anélkül is másodikként végezne a BL B-csoportjában. Mindezek tetejébe Prokop annak is örülhet, hogy az EHF visszavonta azt a határozatot, amelynek értelmében a sportvezető többé nem tölthet be EHF-funkciót.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr501683375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása