HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 568.

2011.02.16. 16:00 Gabbá

Kerékpározás:

Pat McQuaid, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy a doppingügybe keveredett, s végül felmentett Alberto Contadort az eljárás során nyíltan támogatták a spanyol politikusok. A legnevesebb közülük Jose Luis Rodriguez Zapatero miniszterelnök volt, aki még a helyi sportági szövetség, a RFEC keddi felmentő ítélete előtt kijelentette: nincs jogi alapja annak, hogy a versenyzőt eltiltsák. "A sportnak magának kell irányítania magát, és az a szerencsés, ha ezt hagyják" - fogalmazott McQuaid. "Nem hiszem, hogy a politikusoknak, akik nem ismerik az ügy részleteit, bármilyen formában bele kellene avatkozniuk az eljárásba. Megnyilatkozásaik csupán politikai megnyilvánulások." Az elnök hozzátette: a spanyol politikusok viselkedése országuk megítélésének sem tesz jót. "Azt mutatja, hogy mindent elkövetnek sportolóikért, függetlenül attól, hogy azok mit is követtek el." Az RFEC kedden mentette fel a doppingvád alól a háromszoros Tour de France-győztes Contadort, miután január 26-án még egy évre szóló eltiltást helyezett kilátásba. A 28 éves kerekes szervezetében tavalyi Tour-sikere alkalmával klenbuterol nyomaira bukkantak, ő azzal védekezett, hogy egy elfogyasztott fertőzött hús miatt lett pozitív a tesztje. Amennyiben az UCI vagy a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) nem fogadja el a mostani döntést, fellebbezhet a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS). McQuaid egyelőre nem közölte, hogy élnek-e ezzel a lehetőséggel, de amint mondta, már tárgyalnak a keddi döntésről a WADA-val. Közben Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság alelnöke azt mondta, hogy a két szervezetnek mindenképpen meg kellene támadnia a spanyolok döntését. "Nagyon remélem, hogy az UCI és a WADA fellebbez a CAS-nál, és végképp tisztázza ezt az ügyet" - fogalmazott a német sportdiplomata.

Hiába a felmentés, Contadort (szerintem) el fogják tiltani, mert megtámadják az RFEC  ítéletét. Csak mire azzal a tárgyalással végeznek, addigra az idei év el is fog telni, úgy hogy Contador nem is versenyzett. De majd kiderül, hogy mi lesz a folyatatásban.

Jégkorong:

A Sapa Fehérvár AV19 idegenben 3-2-re kikapott a jégkorong osztrák liga ötvenedik fordulójában a Klagenfurttól. A székesfehérváriak Sofron góljával vezettek a listavezető ellen, amely azonban még az első harmadban fordított Furey duplájával. A hazaiak kanadai játékosa a második játékrészben tovább növelte a Klagenfurt előnyét, Palkovics gólja pedig csak a szépítésre volt elég.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr822665620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása