HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 798.

2011.10.04. 20:28 Gabbá

Atlétika:

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke kiáll Pars Krisztián mellett, és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál keres védelmet a kiváló kalapácsvető érdekében, a fehérorosz atléták mintáinak újraelemzését kérve - tájékoztatta a MOB az MTI-t hétfőn este. A MOB első embere Richard Pounddal, a NOB tagjával és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnökségi tagjával múlt pénteken, a budapesti nemzetközi sportjogi konferencia zárónapján folytatott kétoldalú tárgyalását követően jutott erre az álláspontra. A MOB közleménye szerint Borkai Zsolt attól függetlenül határozott így, hogy a vonatkozó nemzetközi szabályok szerint sem a MOB-nak, sem a 2008-as pekingi olimpián negyedikként végzett Pars Krisztiánnak nincs illetékessége a pozitív mintát szolgáltató fehérorosz kalapácsvetők doppingügyében, és kizárólag a NOB jogosult a fehérorosz atléták mintáinak újraelemzésére. A MOB-elnök a magyar versenyző és a doppingmentes sport érdekében hivatalosan felkéri a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot Vagyim Gyevjatovszkij és Ivan Tyihon vizeletmintáinak újraellenőrzésére. Egyúttal mindent elkövet a tiszta és doppingmentes sport előmozdítása, a magyar sport érdekérvényesítése és a magyar sportolók védelme érdekében, így Pars Krisztián ügyében is a legmagasabb fórumon, a NOB-nál keres védelmet a kiváló kalapácsvető mellett kiállva - olvasható a MOB tájékoztatásában. A pekingi olimpia után, 2008 decemberében a NOB doppingvétség miatt megfosztotta ezüstérmétől Gyevjatovszkijt és a bronzéremtől honfitársát,  Tyihont, így Pars a második helyre lépett előre. Tavaly júniusban azonban a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) helyt adott a fehérorosz versenyzők fellebbezésének, mivel a doppingminták elemzése során szabálytalanság történt, így visszakapták érmeiket. A NOB ezután jelezte, hogy újabb vizsgálatot szeretne - azóta viszont nincs fejlemény az ügyben. 

Kajak-kenu:

Saját edzője világrekordját döntötte meg Paul Wycherley, a britek kajakosa, aki 2 óra 28 perc alatt szelte át a La Manche csatornát. A korábbi csúcsot Ian Wynne, a 2004-es athéni ötkarikás játékokon 500 méteren bronzérmes sportoló tartotta, ő 2007 októberében 2:59:06 óra alatt ért át Nagy-Britanniából Franciaországba.  Abban, hogy Wycherley több mint 30 perccel megdöntötte trénere rekordját, a helyszíni beszámolók szerint a kedvező időjárás is szerepet játszhatott, a kajakos ugyanis szikrázó napsütésben és szélcsendben vágott neki az útnak Dover közeléből.

Alig több mint egy hónappal kislánya születése után szerdán ismét vízre száll Douchev-Janics Natasa, háromszoros olimpiai és tizennyolcszoros világbajnok kajakos. A T-Mobile Sporthír Szolgálat szerint a Démász-Szeged kajakosa látványos visszatérésre készül a Maty-éri pályán. A legutóbbi orvosi vizsgálat szerint a szervezete ugyanazt a képet mutatja, mint amikor még versenyzett, így nem volt kérdéses, hogy engedélyt kaphat a teljes terhelésű edzések elvégzésére. A klasszis kajakos mindössze bő egy hónapot hagyott ki az edzésekkel, hiszen augusztus végén még tréningezett. A nyilvános edzés után hamarosan már az első külföldi edzőtábor következik: a vasárnapi úti cél Bulgária. Janics az alig egy hónapos kislányát is magával viszi, és segítőtársként vele tart az édesanyja is. A 29 éves sportoló és férje, valamint edzője, a bolgár Andrian Douchev első gyermeke szeptember másodikán született. A kislány - Janics Natasa elhunyt édesapja, Milan Janic emlékére - a Milana nevet kapta. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr73278728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása