HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2703. #kerékpározás# + *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés&

2015.04.04. 19:38 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Budakalász - Üröm - Pilisborosjenő - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Pilisjászfalu - Leányvár - Dorog - Tokodaltáró - Tokod - Tát - Nyergesújfalu - Lábatlan - Piszke - Süttő - Neszmély - Dunaalmás - Almásfüzitő - Szőny - Komárom - Gönyű - Győr útvonal letekerése 6 óra 20 perc 43 másodperc alatt, ami mindösszesen csak 19,6-os átlagnak felel meg a 124,9 kilométeres távon, tolódzkodás: 2 x 50 darab tolódzkodás elvégzése, oldalazás: 2 x 30 darab oldal erősítés megcsinálása, tricepszezés: 20 darab tricepsz erősítés teljesítése 20 kilogrammos súllyal.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 1 óra után keltem fel és jöttem haza Győrbe bringával. 2 óra alig múlt el, amikor már a gépen ültem. A lehető legrövidebb úton jöttem hazafelé. Az út első fele, hiába voltak emelkedők nagyon jól ment. Majdnem teli hold volt és így szinte a világításra is alig volt szükségem. Csoda szép volt. Ez tartott egészen Leányvárig. Akkor ugyanis történt egy dolog, ami miatt emlékezetessé vált a mai tekerésem. Hiába ma már ilyen éveket élünk. A 2015-ös év arról lesz nevezetes, hogy mindig történik valami nagyon emlékezetes. Lásd a múltkori haza menetelemet, végig szembe szélben. A megye határra értem, Leányvár előtt, amikor elszállt a hajtásom. A racsni nem ugrott be. Tekerhettem a pedált ezerrel, akkor sem ment a kerék. Ráadásul nagyon hideg volt. Amikor tekertem nem éreztem a hideget, de, hogy megálltam már nagyon fáztam. Ezért aztán, hogy haladjak is valamennyire elkezdtem rollerezni a versenybringámmal. A kamáslim bánt, de ezt már csak itthon láttam. Vagy másfél órán keresztül nem haladtam, hanem csak szenvedtem, meg persze próbáltam stoppolni az autókat, de senki nem állt meg. Tokodaltáróig elrollereztem és már a megoldásokon járt az agyam, amikor egyszer csak visszajött a hajtás. Onnantól hazatekertem, de mivel a rollerezésben csak 7-10 kilométeres átlag sebességgel tudtam haladni, így ezért lett ennyire gyenge a 124,9 kilométeres távomon az átlagom. Egyébként a rollerezésben a lábaim annyira kikészültek, hogy mire hazaértem elfogytam, mint a téli hó tavasszal. Meghaltam a szó igazi értelmében. Amikor hazaértem, végre valahára, megcsináltam még az oldal erősítést. Szerencsémre tegnap voltam olyan előre látó, hogy a tolódzkodást és a tricepszezést megcsináltam. Így a mai napon összesen 4 edzésem volt és ezzel együtt a hét eddigi 6 napján összesen 24 edzésem és mozgásom volt, ami pontosan napi 4 edzéses átlagnak felel meg. Egyébként ez a mai kerékpározásom legalább 4 edzéssel ért fel, de ez nem számít bele.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás kerékpározás oldalazás tricepszezés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr927339572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása