HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 3928. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2018.08.15. 19:35 Gabbá

Kerékpározás: Budakalász - Üröm - Pilisborosjenő - Pilisvörösvár - Piliscsaba - Tinnye - Perbál - Tök . Zsámbék - Páty - Zsámbék  - Tök - Perbál - Tinnye - Piliscsaba - Pilisvörösvár - Pilisborosjenő - Budapest - Budakalász útvonal letekerése 4 óra 32 perc 48 másodperc alatt, ami 22,2 kilométer/órás átlagot jelent az 101,2 kilométeres távon, sétálás: a mai napon 5,28 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel korán keltem, mert eltekertem a pátyi barátomhoz és családjához. 5 óra után indultam, de a nap már felkelt. Budakalász után megmásztam az ürömi dobbantót. Ekkor még nem esett az eső. Pilisvörösváron kezdett el csöpögni az eső. Ez aztán Piliscsabán átment esőbe. Annyira esett az eső, hogy Perbálon meg kellett állnom, hogy a víztől egy kicsit megszabaduljak. Kicsavartam a zoknimat és a buszmegállóban vártam, hogy megálljon az eső. 30 perc után elindultam annak ellenére, hogy nem állt el a eső. Muszáj volt, mert kezdett rám száradni a vizes ruha. A tekerésem első órájában 19,8-as lett az átlagom. Ez az ürömi dobbantónak volt köszönhető. A második órában már 20,1-es lett az átlag sebességem. Ez az esőnek köszönhető. Sajnos lelassított. Amikor megérkeztem Pátyra, szinte már alig esett az eső. A barátomnál, miután kiterítettem aa vizes ruháimat már nem is esett. Délután 1 óra körül indultam vissza. Ekkor már jó idő volt, sütött a nap. A harmadik órában 21,9-es lett az átlagom. Ez tovább javult azzal, hogy a 4. órában már 22,2-es lett az átlagom. Ahogy Pilisvörösvárt elhagytam egyre gyorsabb lettem és az ürömi dobbantót kihagytam, Budapest felé mentem, ez teljesen sík út és így nem lassultam le. Amikor hazaértem és lefürödtem, ma is sétáltam, hogy a lábaim egy kicsit lazuljanak. Nagyon jól éreztem magam a tekerésben, ha nem esett volna az eső. Visszafelé már minden OK. volt. A mai napon 5,28 kilométert gyalogoltam le. Ma ez a két edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 9 edzésem és mozgásom volt, ami 3-al több, mint a napi 1 edzéses átlag. Ez nem sok, de a héten még szabadságon voltam. Persze ezt a bejegyzést is késve írom.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr3514183315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása