HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr.4299. #kerékpározás# + ˘sétálás˘

2019.08.17. 21:01 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Dömös - Pilismarót - Pilismarót-basaharc - Esztergom  - Tát - Nyergesújfalu - Bajót - Bajna - Gyermely - Szomor - Zsámbék - Páty oda-vissza útvonal letekerése 8 óra 47 perc 03 másodperc alatt, ami a 227,4 kilométeres távon 25,8 kilométer/órás átlagnak felel meg, sétálás: a mai napon 17,26 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban keltem, mert ma Pátyra tekertem el. 5 óra után 5 perccel már indultam is. Mivel hűvös volt, ezért még élveztem is a tekerést. Legalább egy kicsit felmelegedtem. Pátyon egy volt úszómat és családját látogattam meg. Mivel a múlt héten volt a 10-es úton egy nagy baleset, ezért választottam a hosszabb utat, vagyis Esztergom felé kerültem. Az első órában 28,1 kilométer/órás átlagot nyomtam. Szinte pörögtek maguktól a lábaim. Nem telt el tekeréssel 2 óra és már Esztergomot is elhagytam. Tát után volt egy etetés-itatás, majd nyomtam tovább a pedált. A második órában már 28,2-es lett az átlagom. Aztán jöttek a hepe-hupák, meg a dimbek-dombok.Ez már Bajót felé volt. 1 kilométer lapos emelkedő, majd 200 méter lejtó és ez így ment egészen Zsámbékig. Nem véletlen, hogy az átlagom vissza is esett 26,8 kilométer/órára. De ez még mindig jobb volt, mint amit terveztem. Zsámbékra érve eltévedtem és ez is hozzájárult, hogy az 4. órás átlagom már "csak 26,6 lett. Tekertem plusz 8 kilométert, majd végre sikerül megtalálnom a pátyi utat. Ez viszont 10 kilométeren keresztül folyamatosan emelkedik. Ráadásul sunyin, mert emelkedik, majd egy kis lejtő, aztán megint emelkedik és ismét egy kis lejtő van benne. Sikerült oda érnem időben, és egy ebéd után, meg egy kis lazítás után vissza felé indultam. Ezeket a emelkedőket-lejtőket visszafelé már szinte élveztem. Ugyan nehezen indultam be, mert kissé lemerevedtem, de a végére már mind jó volt. Persze az átlagom tovább romlott, mert az eltévedéssel, illetve a nehéz indulással az átlagom 26,1 kilométer/órára esett vissza. Mivel már eltelt 5 óra ezért az átlag sebességem növelése egyre nehezebbé vált és én egyre jobban fáradtam, vagyis egyre kevésbé érdekelt, hogy az órám mit is mutat. Ennek ellenére a 6 órában is meg tudtam tartani a 26,1 -es átlagomat. Kiértem a dimbek-dombok közül és a lábaim még bírták a tempót. Ennek köszönhető, hogy az esztergomi emelkedő előtt sikerült emelnem az átlag sebességemet, 26,2-re. Az emelkedőn elkezdtem görcsölni és innentől kezdve átváltottam görcs elkerülő üzemmódba.  Amennyire lehetett próbáltam pörgetni és nem erőből nyomni a pedált. Ennek ellenére a 8 órában már csak 26,0 kilométer/órás átlagom volt. Ez aztán tovább romlott, mert a végére 25,8 kilométeres átlagot hoztam ki magamból ezen a 227,4 kilométeres távon. Összesen 8 óra 47 perc és 03 másodpercet töltöttem a nyeregben, ami egy sima műszaknak felel meg. Ez az idei év, leghosszabb tekerése és a sebességemmel, illetve az átlagommal is elégedett vagyok. Miután hazaértem, lefürödtem, majd elkezdtem sétálgatni, folytatva az ismerősömnél megtett távot. Így sikerült a mai  napon 17,26 kilométert legyalogolnom. A mai napon mindössze ez a két mozgásom volt, de véleményem szerint ez több, volt, mintha rendesen edzettem volna. Ezzel együtt a héten eddig összesen 16 edzésem és mozgásom volt, ez 4-el több, mint a napi 2 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr2715013976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása