HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr- 4434. $egyéb$ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ßkitörésß + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.12.30. 19:34 Gabbá

Egyéb: a mai napon hozzávetőlegesen 16-18 kilométert tekerhettem le, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, kitörés: 60 darab gyakorlat, itthoni erősítés: 1 x 300 karhajlítás, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 4,58 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma egy kicsit ellustultam, mert reggel 7 óra után 30 perccel keltem fel. bár 3:30-kor megébredtem, de sikerült visszaaludnom és ennek köszönhető, hogy sikerült későn kelnem. Amikor elkészültem, elkezdtem az év utolsó vásárlói körútját. Voltam a hentesnél, a zöldségesnél, kis boltban, az AUCHAN-ban is. Eközben hozzávetőlegesen 16-18 kilométert tekerhettem le a munkás bringámmal. A délelőtt nagy része el is telt ezekkel az utakkal. Amikor hazaértem és kipihentem magam, elkezdtem mozogni, vagyis edzeni. Az oldalazást, a zsír égetőt, a kitörést, az itthoni erősítést és a deltázást egyszerre csináltam meg. Amikor végeztem ezekkel a mozgásokkal, már majdnem délután volt. A mai napon 4,58 kilométert gyalogoltam le. A mai nap 7 edzéssel telt el. Ez ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok egészen jó. Ma, mivel hétfő van, ráálltam a mérlegre. Sok jót nem tudok elmesélni, mert a mérleg 80,2 kilogrammot mutatott. Vagyis a múlt héthez képest csak 30 dekát fogytam, ennyi edzés mellett. A mérleg mutatott értéke mellett az szól, hogy szabadságon vagyok, nem edzek annyit, amennyit rendesen szoktam és karácsony és szilveszter hozzájárul ahhoz, hogy egy kis súlyt magamra szedjek. A fogyás ellenére a testzsír százalékom és a BMI-m alig mozdult el. Hiába ez van, ha nem tudom lejjebb vinni a testsúlyomat. Ezen a héten még szabadságon leszek, szóval nem tudom, hogy mennyit tudok majd tovább fogyni, vagy esetleg ismét hízni fogok. Mert még hátra van egy szilveszter, újév, virslivel, lencsével, csülökkel és egyebekkel. De majd egy hét múlva kiderült, hogy mit tudok majd felmutatni.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kitörés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr4115374196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása