HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="http://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 4151. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + ˘sétálás˘

2019.03.22. 21:43 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 19,54 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. A tegnapi napi tapasztalatból leszűrve, ma már megcsináltam az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását. Így legalább több lesz az edzéseim száma. Jó is volt, mint utólag kiderült. Itthon megcsináltam a deltázást, az oldalazást, a zsír égetőt és a fent említett itthoni erősítést. A korai ebéd után mentem dolgozni. Persze ma is sok munkám volt és ezért áldom azt a sok eszem, hogy legalább 4 féle mozgást otthon megcsináltam. Annyi időm maradt csak, hogy a tolódzkodást elvégezzem. Aztán már nyitott is az uszoda. A munkaidőm alatt 19,54 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 35 edzésem és mozgásom volt. Ez hajszál pontosan napi 7 edzéses átlagnak felel meg. Ez egész jónak mondható edzésszám szerint és, ha azt nézzük, hogy a héten délutános voltam. A hétvégén itthon leszek és így már megúsztam a délutános műszakomat.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4150. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + *tolódzkodás* + ˘sétálás˘

2019.03.21. 21:46 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 16,99 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. A délelőtt folyamán a szokásos dolgaimat végeztem. A korai ebéd után mentem dolgozni. A cégnél aztán a mai napon utolért a délutános műszak átka. Annyi munkám volt, hogy nem tudtam edzeni. Csak egy tolódzkodást végeztem el. Ezt is az utolsó pillanatban tudtam csak megcsinálni. Másféle mozgásra nem volt időm. Hiába ez a délutános műszak. A munkaidőm alatt 16,99 kilométert gyalogoltam le. Ezzel a mai 5 edzéssel együtt a héten eddig összesen 29 edzésem volt. Ez 1-el több, mint a napi 7 edzéses átlag. Remélem, hogy holnap azért rendesebben tudom majd edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás deltázás

Nr. 4149. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2019.03.20. 21:40 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 20,85 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után keltem. A délelőtt egy részén főztem egyet. Volt időm arra is, hogy a deltázást, az oldalazást, a zsír égetőt és az itthoni erősítést elvégezzem. Szerencsém volt, hogy ennyi mozgást megcsináltam, mert bent a cégnél volt munkám elég. Így, ha a cégnél nem lett volna edzésre időm, akkor is legalább 4 mozgásom volt és ehhez jött volna még a sétálás, 5.-ként. Ez nem sok, de több, mintha nem csináltam volna semmit se. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél, ahogy fentebb említettem már volt feladat, sok is. Az uszoda nyitás előtt volt 15 percem. Ezalatt a lehető leggyorsabban teljesítettem a tolódzkodást, a tricepszezést és a húzódzkodást. A végére a nagy tempó miatt meg is izzadtam. Aztán már nyitott is az uszoda. A munkaidőm alatt 20,85 kilométert gyalogoltam le. A mai napon így sikerült ismét a 8 edzést teljesítenem. Ennek nagyon örülök. A héten eddig, ezzel a mai 8 edzéssel együtt összesen 24 edzésem volt. Ez pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Szépen alakul a hetem, már csak két nap van hátra a hétből, amikor utolérhet a délutános műszak átka.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4148. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˇhúzódzkodásˇ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2019.03.19. 22:02 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, sétálás: a munkaidőm alatt 19,56 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem fel. Délelőtt voltam a postán, a zöldségesnél és a boltban. Ezzel el is telt a délelőtt azon része, amit itthon töltök, amikor délutános műszakom van. Azért annyi időm volt, hogy a deltázást, az oldalazást és a zsír égetőt elvégezzem. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél derült ki, hogy szerencsém volt azzal, hogy itthon megcsináltam a fentebb felsorolt három mozgást. Sok feladatom volt, és ezért nem tudtam rendesen edzeni. De mivel már három mozgást elvégeztem ezért ma nem ért utol a délutános műszak átka. A tolódzkodást alig 10 perc alatt csináltam meg. A tricepszezést és a húzódzkodást ma is a konditeremben teljesítettem egyszerre. Utána volt ismét feladatom, de azért még az uszoda nyitás előtt sikerült megcsinálnom az itthoni erősítés 2 x 150 darab karhajlítását. A mai napon a munkaidőm alatt 19,56 kilométert gyalogoltam le. Ma is 8 edzésem volt, mint tegnap. Ezzel együtt a héten eddig összesen 16 edzésem volt. EZ pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Ez ahhoz képest, hogy délutános vagyok a héten egészen jónak mondható. Már, mint az edzésszámot illetően.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4147. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˇhúzódzkodásˇ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2019.03.18. 21:55 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, sétálás: a munkaidőm alatt 18,43 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után keltem. Ahogy elkészültem eltekertem a LIDL-be vásárolni. Innen haza érve még volt annyi időm, hogy a deltázást és az oldalazást elvégezzem a korai ebéd előtt. A korai ebéd után mentem dolgozni. A héten délutános leszek és ezért nagyon bíztam benne, hogy nem ér utol a délutános műszak átka. Ma szerencsém volt, mert volt feladatom, de azért edzeni is tudtam. A tolódzkodás után volt feladatom, majd a tricepszezés következett. Egy újabb feladat után egyben elvégeztem a zsír égetőt és a húzódzkodást. Az itthoni erősítést az uszoda nyitása előtt valamivel teljesítettem. A munkaidőm alatt 18,43 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 8 edzésem volt. Mivel ma hétfő van, ezért ráálltam a mérlegre. A múlt heti szabadságom nem múlt el nyom nélkül. Hiába a rendszeresebb evés, a több pihenés és a bevitt többlet kalóra megmutatkozott, mert 80 dekagrammal voltam nehezebb, mint egy hete. A mérleg 79,8 kilogrammot mutatott. Ez azért nem olyan veszélyes, de a héten edzenem kell, és persze lemenni 79 kiló alá. A testzsírom ugyan megint csökkent, mert ma 27,0%-t mutatott a mérlegem. A múlt héten ez az érték 27,8 volt. A BMI-m maradt 24,3. Szóval van feladatom a hétre. Aztán majd kiderül, hogy ebből a feladatból mit és mennyit tudtam megcsinálni.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4146. ~kertészkedés~ + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.03.17. 18:21 Gabbá

Kertészkedés: a telken 6 órán keresztül fák metszése és lemosó permetezése, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 11,56 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma volt az utolsó napom, amit itthon tudtam tölteni. Mivel a héten egyes napokon nem tudtam kimenni a telekre dolgozni, az eső miatt, így ezt ma kellett megcsinálnom.Ezért elmaradt a szokásos heti bringázásom. Amikor 6 órakor felébredtem, nem keltem fel azonnal. Először egy kicsit lustálkodtam, majd megfőztem a teámat és a kávémat, illetve játszó ruhába öltöztem fel. A telekre 8 óra előtt értem ki. Az elmaradt fákat megmetszettem, majd hazasétáltam, bekevertem a lemosó permetet és ezzel visszasétáltam a telekre. Lepermeteztem és ekkor fejeztem be a telken a munkát. Ez 6 órán keresztül tartott. Amikor bejöttem a telekről megcsináltam az oldalazást, illetve a deltázást. A mai napon 11,56 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a négy mozgásom volt. Ezzel együtt a héten összesen 23 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-veel több, mint a napi 3 edzéses átlag. Ez ahhoz képest, hogy a héten szabadságon voltam, egészen jónak mondható. A jövő héten délutános leszek a cégnél és remélem, hogy nem fog utolérni a délutános műszak átka. De majd kiderül, hogy a jövő mit tartogat, edzés szempontjából. 

Húzódzkodás 0 alkalom 0 darab 960 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 120 tonna
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
600 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 0 alkalom 0 darab 3900 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 320 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 3200 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
2 óra 0 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 69 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 40 perc
Itthoni erősítés 1 alkalom 300 darab 10.200 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 8 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 308,5 kilométer
Oldalazás 5 alkalom 500 darab 6400 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
35 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 375 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 675 tonna
Zsírégető 0 alkalom 0 sorozat 45 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 46,52 kilométer 832,96 km
Deltázás 7 alkalom 720 darab 5900 darab

Szólj hozzá!

Címkék: kertészkedés sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4145. ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.03.16. 16:49 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 3,14 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után keltem. Ahogy elkészültem először eltekertem a LIDL-be vásárolni, majd a második körben az ALDI-ba mentem el. Ezen utak alatt vásároltam be a hétvégére. Miután hazaértem és kirakodtam, elvégeztem a deltázást. Utána egy kis ebéd főzés következett. A mai napon 3,14 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 19 edzésem és mozgásom volt, ami 1-el több, mint a 1-el több, mint a napi 3 edzéses átlag. Ez nem sok, de ha azt veszem, hogy a héten szabadságon voltam egészen jónak mondható ez az edzésszám.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás deltázás

Nr. 4144. ˘sétálás˘

2019.03.15. 15:28 Gabbá

Sétálás: a mai napon 1,13 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Sajnos az időjárás közbe szólt a terveimet illetően. Az volt a mai feladatom, hogy a telken befejezzem a gyümölcs fák metszését, illetve lemosó permetezésüket. Erre esett az eső és nem is akárhogyan. Így hozzá fogtam az olvasáshoz, hogy az elmaradásomat megpróbáljam behozni, vagy legalább is csökkenteni. Az IPM, a Rubicon és a BBC History olvasásával vagyok elmaradva, majd egy évvel. Közben néhány feladatot megcsináltam, mint például a szemét kivivését, vagy az eső víz kimerését. Persze az eső délelőtt folyamán elállt, de már nem voltam abban a helyzetben, hogy kimenjek. Így aztán ma csak sétáltam, de ebből se sokat. Mindössze 1,13 kilométert gyalogoltam le. A mai napon mindössze ez az egy mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 17 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 3 edzéses átlag. Ez nem sok, de a mai nap miatt tartok itt. A szabadság alatt ennyit hoztam össze.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 4143. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.03.14. 16:41 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 7,92 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Ráértem, mert ma be kellett mennem a céghez. Március 15-i ünnepségre. Ma aztán nem is csináltam mást. Az ünnepségről hazaérve megcsináltam a deltázást, majd az oldalazást. Mára ennyi volt a mozgásom. A mai napon 7,92 kilométert gyalogoltam le. A mai három mozgásommal együtt a héten eddig összesen 16 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 4 edzéses átlagnak felel meg. Ez nem rossz, ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4142. ~kertészkedés~ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.03.13. 16:37 Gabbá

Kertészkedés: a gyümölcs fák metszése a telken 6 órán keresztül, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 6,51 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 6 óra körül megébredtem, de lustálkodtam egyet és ezért 7 óra előtt keltem fel. A munkás ruhámat vettem fel, mert mentem ki a telekre. Most nem a földet készítettem elő, hanem a gyümölcs fákat kezdtem el metszeni. Mivel létrát vittem ki, azért nem bringával mentem ki a telekre, hanem gyalog, a vállamon cipeltem ki a létrát. A mai napon 2 körte fát metszettem meg. Még hátra van egy körte fa és még néhány kisebb gyümölcs fa. Ezt valószínűleg holnap fogom megmetszeni. Ez a munka ma 6 órán keresztül tartott. Amikor haza sétáltam, elvégeztem az itthoni erősítést és az oldalazást. Ezután lefürödtem és megcsináltam a deltázást is. A mai napon 6,51 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 5 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 13 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 4 edzéses átlag. Ez ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok a héten jónak mondható, edzésszám alapján.

Szólj hozzá!

Címkék: kertészkedés sétálás oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4141. ~kertészkedés~ + ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.03.12. 16:22 Gabbá

Kertészkedés: a telken a föld előkészítése veteményezésre 2 óra 30 percen keresztül, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 8,38 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Bár ma is 6 óra körül megébredtem, de lustálkodtam egyet. Mivel a héten nem dolgozom, így ráérek lustálkodni, bóbiskolni, punnyadni egyet. Amikor felkeltem, készülődtem és mentem a telekre. Folytattam a föld előkészítését a veteményezésre- Az asszony pedig mindjárt tele is ültette azokat az ágyásokat, amiket eddig előkészítettem. Ez a munka 2 óra 30 percig tartott. Amikor haza értünk, megcsináltam a deltázást. Majd az oldalazást végeztem el. A mai napon 8,38 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 4 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 8 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 4 edzéses átlagnak felel meg. Ez ahhoz képest, hogy itthon vagyok egészen jónak mondható, már ami az edzésszámot illeti.

Szólj hozzá!

Címkék: kertészkedés sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4140. $egyéb$ + ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.03.11. 18:38 Gabbá

Egyéb: a mai napon 20-23 kilométert tekerhettem le, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 7,88 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel ugyan 6 órakor megébredtem, de csak 7 órakor keltem fel. Olyan jól esett egy órácskát lustálkodni, bóbiskolni. Amikor felkeltem és elkészültem, elsőként eltekertem a LIDL-be és a gyógyszertárba. A vásárlás után hazatekertem és elrakodtam. Majd folytattam az utamat. Elhajtottam a bankomba, és egy másik gyógyszertárba, illetve az egyik SPAR-ba. Mivel itt nem kaptam azt amiért mentem, egy másik SPAR-t is meglátogattam, ahol végül is megkaptam amit akartam. Ezzel le is tudtam az egyéb kategóriát is. Eközben hozzávetőlegesen 20-23 kilométert tekerhettem le a munkás bringámmal. Mikor végre újra itthon voltam, nekiálltam főzni. Hús levest csináltam csirke aprólékból, rakott krumplit és tonhalas spagettit készítettem. Amikor a főzéssel végeztem, megcsináltam a deltázást és az oldalazást. A mai napon 7,88 kilométert gyalogoltam le. A ma ez a 4 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, de hiába itthon vagyok. Ma mivel hétfő van, ezért ráálltam a mérlegre. A múlt héten is fogytam, mert 79,0 kilogrammot mutatott a mérleg, vagyis egy hét alatt 1 kilogrammot fogytam. A testzsírom 27,8% és a BMI-m: 24,3. Szóval továbbra is tart a fogyásom. Ezt a tendenciát kellene fenntartanom legalább addig, míg el nem érem a 75 kilogrammot, vagy az alatt egy kicsivel. De majd kiderül, hogy mi lesz. Ami számomra különösen érdekes lesz, az, hogy a héten nem tudok majd annyit edzeni, mint szoktam, mert itthon leszek egész héten keresztül. Szóval izgalommal várom a jövő hetet.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4139. #kerékpározás# + ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.03.10. 16:51 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Dömös hajóállomás oda-vissza útvonal letekerése 2 óra 39 perc 12 másodperc alatt, ami 25,0 kilométer/órás átlagnak felel meg a 66,4 kilométeres távon, deltázás: 2 x 60 darab deltaizom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 6,55 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után ébredtem, de jó lesett egy kis lustálkodás és ezért csak 7 óra előtt valamivel keltem fel. Öltöztem és mentem egyet bringázni. Mivel jó idő volt (10°C körül) ezért nagyon vártam már a bringázást. Felhős volt az ég, de sajnos szembeszelem volt. A szokott útvonalat hajtottam le, csak elmentem Dömösig, a hajóállomásig. Ott fordultam vissza. Az első órában csak 24,0-es volt az átlagsebességem. Ez a szembe szélnek köszönhető. Lepencénél is jó pár perces késésben voltam, az eddigi időimhez képest. 1 óra 23 percnél fordultam vissza. A végén volt egy kis hátszelem, vagy legalább is szél csendem. A visszafordulás után elkezdtem élvezni a tekerést, mert hát szelem lett és ilyenkor egy kis időre feltettem a sonkaszeletelőre a láncot és ott pörgettem tovább. A második órában már megmutatkozott a nagyobb sebességem, mert az átlagom 24,8 kilométer/órás lett. Ahogy közeledtem itthonhoz, egyre gyorsabb lettem. A végére 25,0 kilométer/órás lett az átlag sebességem. Összesen 66,4 kilométert tekertem le. Kellemesen elfáradtam, főleg a lábaim azon része, amit tegnap egy kissé megerőltettem, a föld előkészítéssel. Ez alatt a kis- és nagy farizmot és a comb hajlítókat értem. Amikor haza értem, lefürödtem és pihentem egyet, megcsináltam a deltázást és az oldalazást. A mai napon 6,55 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a 4 edzésem volt. Ezzel együtt a héten összesen 70 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 10 edzéses átlagnak felel meg.  

Húzódzkodás 4 alkalom 160 darab 960 darab
Fekvenyomás 4 alkalom 24 tonna 120 tonna
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
600 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 4 alkalom 400 darab 3900 darab
4 ütemű fekvőtámasz 2 alkalom 40 darab 320 darab
Ugrálókötelezés 2 alkalom 400 darab 3200 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
2 óra 0 perc
Futás 4 alkalom 12 kilométer 69 kilométer
Hasazás 2 alkalom 10 perc 40 perc
Itthoni erősítés 5 alkalom 1500 darab 9900 darab
Gladiátor 2 alkalom 2 sorozat 8 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 1 alkalom 66,4 kilométer 308,5 kilométer
Oldalazás 6 alkalom 600 darab 5900 darab
Tricepszezés 4 alkalom 4 tonna
35 tonna
Vádlizás 4 alkalom 100 tonna 375 tonna
Láb erősítés 4 alkalom 180 tonna 675 tonna
Zsírégető 4 alkalom 4 sorozat 45 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 85,19 kilométer 786,44 km
Deltázás 7 alkalom 520 darab 5180 darab

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4138. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ~kertészkedés~ + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.03.09. 18:47 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, kertészkedés: 7 órán keresztül a telken dolgoztam, deltázás: 2 x 60 darab deltaizom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 6,61 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapom volt. 7 óra előtt valamivel keltem. Amint elkészültem, eltekertem a zöldségeshez. Hazaérve a vásárlásból, átöltöztem és kitekertem a telekre. Itt folytattam a föld előkészítését a veteményezésre. 3 ágyást készítettem, kigazoltam, felkapáltam és elgereblyéztem a földet. Ez a munka 7 órán keresztül tartott. 9-től egészen délután 4-ig voltam a telken. A derekam egy kissé beállt a sok hajlogatástól. De nem érdekel. Majd kipihenem magam. Amikor hazaértem, lefürödtem, elvégeztem a deltázást. A mai napon 6,61 kilométert gyalogoltam le. A mai 5 edzéssel és mozgással együtt a héten eddig összesen 66 edzésem volt. Ez pontosan napi 11 edzéses átlagnak felel meg. Ahhoz képest, hogy tegnap és ma nem edzettem sokat, egészen szépen alakul az edzésszám. 

Szólj hozzá!

Címkék: kertészkedés sétálás oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4137. ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.03.08. 17:06 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab deltaizom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 5,69 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma szabadnapos voltam és ezért jó sokáig tudtam aludni. 7 óra előtt keltem és azonnal készülődtem, mert ultrahang vizsgálatra kellett mennem. Mivel volt időpontom, ezért pontosan kellett odaérnem. A vizsgálat persze nem abban az időben volt, amire berendeltek. De azért kibírtam. Utána vásároltam a LIDL-ben. Amikor innen hazaértem, már majdnem 12 óra volt. Az asszonnyal eltekertünk a SPAR-ba, szintén vásárolni. Mivel virágföldet is vettünk ezért mentünk ketten vásárolni. Ezzel végezve már délután volt, ezért nem mozogtam szinte semmit se. Csak a deltázást csináltam meg. A mai napon 5,69 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 61 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 12 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás deltázás

Nr. 4132. #kerékpározás# + ^ deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.03.03. 17:15 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence oda-vissza útvonal letekerése 2 óra 20 perc 00 másodperc alatt a 60,6 kilométeres távot, ami 25,9-es átlagnak felel meg, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon14,85 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapom volt. 7 óra előtt keltem és öltözködtem, mert ki szerettem volna menni egy kis tekerésre. 8 óra után valamivel indultam el. Az idő jónak mondható, mert nem volt szél, nem volt hideg, bár borús volt az ég. Az elején éreztem, hogy jól mennek a lábaim, de az emelkedőket nem bírták a lábaim. Korán lemerevedtem. Az első órában  25,5-ös volt az átlagom. Már Dunabogdányban jártam, mikor az eszembe jutott, hogy nincs nálam tartalék belső. Ezért ma is csak Lepencéig mentem. A tervem az volt, hogy eltekerek a dömösi hajóállomásig, de mivel nem volt tartalék belsőm, ezért nem hívtam ki magam ellen a sorsot. Lepencénél 1 óra 11 perc körül fordultam vissza. Visszafelé volt egy kis szembe szelem, de nem volt veszélyes. A második órában már 25,9-es volt az átlag sebességem. Amikor hazaértem az átlagom maradt az átlagom 25,9-es. Jó volt, hogy korán mentem ki tekerni, mert itthon szemerkélt az eső. Miután elkészültem megcsináltam a deltázást, majd az ebéd után füvet vetettem a kertben, illetve kisétáltam a telekre, ahová kivittem egy szerszámot. A mai napon 14,85 kilométert gyalogoltam le. A héten ezzel a három mozgással együtt összesen 43 edzésem és mozgásom volt, ami 1-el több, mint a napi 6 edzéses átlag. Ahhoz képest, hogy a héten délutános voltam, egész szépen alakult a teljesített edzéseim száma.

Húzódzkodás 4 alkalom 160 darab 800 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 96 tonna
Erősítés 1 alkalom 600 gyakorlat
600 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 5 alkalom 500 darab 3500 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 280 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 2800 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
2 óra 0 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 57 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 30 perc
Itthoni erősítés 5 alkalom 1500 darab 8400 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 6 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 1 alkalom 60,6 kilométer 242,1 kilométer
Oldalazás 5 alkalom 500 darab 5300 darab
Tricepszezés 4 alkalom 4 tonna
31 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 275 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 495 tonna
Zsírégető 4 alkalom 4 sorozat 41 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 136,71 kilométer 701,25 km
Deltázás 7 alkalom 840 darab 4660 darab

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás deltázás

Nr. 4131. ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.03.02. 17:28 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 9,29 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel kialudva magam 7 óra előtt keltem. Amikor elkészültem eltekertem vásárolni a SPAR-ba. Innen hazaérve főztem, egész délelőtt és kora délután. Húsos gombócot csináltam és palacsintát sütöttem. Készítettem még egy kis körözöttet, illetve a palacsintához túró krémet. 9 óra körül álltam neki a főzésnek és már majdnem délután 2 óra volt, amikor mindennel elkészültem. Ezért aztán ma alig mozogtam valamit. A deltázást még a főzés előtt megcsináltam. A mai napon 9,29 kilométert gyalogoltam le. Ma mindössze ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 40 edzésem és mozgásom volt. Ez 4-el több, mint a napi 6 edzéses átlag. Ez van, de nem izgatom magam, mert lesz még jobb is.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás deltázás

Nr. 4130. ^deltázás^ + *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.03.01. 21:50 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 tolódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt 21,59 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Egy kissé fáradt vagyok, mert ma reggel 7 órakor keltem. Hiába ez már a 10. napom, hogy folyamatosan dolgozom. Mikor elkészültem az asszonnyal eltekertünk az OBI-ba és a HERMES-be, vetőmagért, meg kerti dolgokért. Ezzel el is ment a délelőtt azon része, amit itthon szoktam tölteni, ha délutános vagyok. Annyi időm azért volt, hogy a deltázás elvégezzem. A korai ebéd után mentem dogozni. Bent a cégnél voltak feladataim és ezért sajnos utolért a délutános műszak átka. Nem tudtam edzeni, csak az uszoda nyitása előtt pár percem, hogy valamit mozogjak. A tolódzkodás elvégzése után az itthoni erősítés és az oldalazást csináltam meg. Az egész vagy 15 perc alatt meg is volt. Ma ennyi volt a mozgásom. A munkaidőm alatt 21,59 kilométert gyalogoltam le. A mai napon sajnos csak 5 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 38 edzésem volt. Ez 3-al több, mint a napi 7 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4129. ^deltázás^ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˇhúzódzkodásˇ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.02.28. 21:50 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt24,55 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel csak 7 óra előtt valamivel keltem fel. Ma is vásárolni voltam a LIDL-ben. Ezzel szinte el is ment a délelőtt azon része, amit itthon töltök, ha délutános műszakom van. Annyi időm még volt, hogy a deltázást megcsináljam. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél volt feladatom rendesen. Ezért csak az uszoda nyitása előtt fél órával tudtam csak mozogni egy kicsit. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. A tolódzkodást, a tricepszezést és a húzódzkodást a konditeremben, alig több, mint 10 perc alatt végeztem el. Az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását és az oldalazás 2 x 50 darabját már az uszodában teljesítettem. Aztán már nyitott is az uszoda. A munkaidőm alatt 24,55 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 8 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 33 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 8 edzéses átlag. Ahhoz képest, hogy a héten délutános vagyok, nagyon szépen alakul a hetem, már ami az edzésszámot illeti.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4128. ^deltázás^ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˇhúzódzkodásˇ + ˝zsír égető˝ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.02.27. 21:46 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, zsír égető: 1 sorozat, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt 21,26 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Jól esett egy kis lustálkodás. Már 6 óra után felébredtem, de nem keltem fel azonnal. A délelőtt folyamán itthon ténykedtem, volt néhány szokásos feladatom. Volt időm még megcsinálni a deltázást. Aztán a korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél sok feladatom volt és ezért csak az uszoda nyitása előtt alig egy órával volt annyi időm, hogy mozogjak egyet. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. A tricepszezést és a húzódzkodást már a konditeremben végeztem el. Igyekeznem kellett, hogy a szűkre szabott időbe, minél több féle mozgást tudjak beletenni. Vagy legalább annyit, mint a héten eddig átlagban csináltam. A zsír égetőt meghajtottam és már csak az itthoni erősítést és az oldalazást kellett teljesítenem. Ezzel megcsináltam a 8 edzésemet, már csak sétálnom kellett. A mai napon 21,26 kilométert gyalogoltam le. A mai 8 edzéssel együtt a héten eddig összesen 25 edzésem volt. Ez 1-el több, mint a napi 8 edzéses átlag. Szépen alakul a hetem ahhoz képest, hogy délutános vagyok. Remélem, hogy a hét további napjain is tudok legalább ennyit edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4127. ^deltázás^ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˇhúzódzkodásˇ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + {erősítés} + ˘sétálás˘

2019.02.26. 21:52 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, erősítés: 6 x 100 darab erősítés saját testsúllyal, sétálás: a munkaidőm alatt 20,37 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is délutános voltam. Ezért tudtam volna aludni, de ma is 6 óra után valamivel keltem. Ahogy elkészültem ma is vásárlással töltöttem a délelőtt azon részét, amit itthon szoktam eltölteni. A vásárlás után itthon még elvégeztem a deltázást, majd a korai ebéd után mentem dolgozni. Amikor beértem a céghez volt néhány feladatom, amit megcsináltam majd, edzettem egy keveset. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. Mivel jó idő volt, ezért nem siettem a végrehajtásával. A tricepszezést, a zsír égetőt és a húzódzkodást egymás után végeztem el, de már a konditeremben. Aztán teljesítettem az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását és az oldalazást 2 x 50 darabját. Mint ahogy említettem jó idő volt, sütött a nap és csak a szél fújt, ezért a szabadban megcsináltam a saját testsúllyal a szokásos 6 féle mozgást, mindegyikből 100-100 darabot végezve el. Nagyon jól esett, mert ezt a mozgást csak tavaly ősszel csináltam utoljára. Úgy hatott rám, mintha egy új mozgást végeznék el. Majd nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 20,37 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 9 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 17 edzésem volt. Ez 1-el több, mint a napi 8 edzéses átlag. Remélem, hogy nem fog utolérni a délutános műszak átka, vagyis a hét további napjain is legalább ennyit tudok majd edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás erősítés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4126. ^deltázás^ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˇhúzódzkodásˇ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.02.25. 22:04 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt 24,80 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A héten délutános vagyok és ezért ugyan ráértem volna tovább aludni, de ennek ellenére 6 óra után már felkeltem. Délelőttöt vásárlással töltöttem. Voltam a LIDL-ban, a zöldségesnél, a postán csekket adtam fel. Ezzel el is telt a délelőtt azon része, amit itthon töltök el. Azért volt annyi időm, hogy a deltázást még itthon megcsináltam. A korai ebéd után mentem dolgozni. Ahogy beértem a céghez, voltak feladataim, de azért aránylag sokat tudtam edzeni. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. A konditeremben a tricepszezés után a zsír égetőből egy sorozatot végeztem el, majd végül a húzódzkodást teljesítettem. Egy újabb feladatot kellett elvégeznem és csak utána tudtam folytatni az edzésemet. Az itthoni erősítés 300 darab karhajlítása után az oldalazást végeztem el, majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 24,80 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 8 edzésem volt. Ez ahhoz képest, hogy délutános voltam, egészen jónak mondható. Mivel ma hétfő van, ezért ráálltam a mérlegre. A mérleg 81,0 kilogrammot mutatott, ami azt jelenti, hogy mindössze 10 dekát fogytam a múlt héthez képest. Viszont a kis súly csökkenés azt mutatja, hogy a testzsír százalékom lement. Vagyis átalakulóban van a testem. Nincs sok csökkenés, de a testzsír megy le, izom meg nő. A 81,0 kilogrammal a BMI-m 25 lett. Ez is kezd alakulni.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4120. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.02.19. 15:41 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 5,95 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma vagyok egy darabig utoljára szabadnapon. Ennek ellenére ma is 6 óra után keltem. Mivel nem volt szinte semmi feladatom, ezért a szokásos itthoni dolgokat végeztem. Rendrakás, ruhák elpakolása, szemetesek kiürítése, kuka kivitele a ház elé stb.-stb. Sokat olvastam, mivel elmaradásom van az újságjaim olvasásában. Azért volt annyi időm, hogy a deltázást és az oldalazást elvégezzem. A nap folyamán 5,95 kilométert gyalogoltam le. Ezzel a mai  3 mozgással együtt a héten eddig összesen 6 edzésem és mozgásom volt, mai pontosan napi 3 edzéses átlagnak felel meg. Holnap már rendesen dolgozom és remélem, hogy tudok majd rendesen edzeni is.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4119. #kerékpározás# + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.02.18. 16:57 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence útvonal letekerése oda-vissza, 2 óra 24 perc 54 másodperc alatt, ami a 60,5 kilométer letekerését 25,0 kilométer/órás átlagnak felel meg, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 5,70 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapos voltam, de ennek ellenére, már 6 óra után keltem. Azonnal kiugrottam az ágyból és készülődtem. Első feladatként eltekertem a LIDL-be. volt néhány dolog, amit meg kellett vennem. Ilyen volt pl. a húsleves kocka, vagy a kenyér, vagy az ecet. Innen hazaérve már egy kicsivel jobb lett az idő és a tegnapi fogadalmamhoz híven ma is kimentem tekerni. Ugyan azt az útvonalat hajtottam le, mint tegnap, vagyis Lepence oda-vissza. Ma is rajtam volt a 4 kilogrammos súlymellényem. Ezt főleg akkor éreztem, amikor kiálltam a nyeregből. Nem szél,  és nagyon jó idővolt. Sütött a nap és minden nagyon jó volt. Tahitótfaluban jártam már, amikor az árnyékból éreztem és láttam, hogy valaki kapuzik nekem. Utolért egy idősebb srác és innentől Lepencéig együtt mentünk. Hol ő, hol én mentem elöl és addig a másikunk tudott pihengetni. Ezért az első órában az átlagom 25,3-as volt. Alig, hogy egy órája ülök a nyeregben, máris fordulhattam vissza. Lepencénél elváltunk a társamtól, mert ő ment tovább, míg én visszafordultam. Egyedül már nem volt ennyire lendületes a bringázásom és szembe szelem is volt. Ennek ellenére a második órában is 25,3-as volt az átlagom. A végére sajnos lemerevedtek a lábaim, mert a beérkezéskor már csak 25-ös volt az átlag sebességem. Egyébként ma tekertem le az idei évben a leggyorsabban a távot. Jól esett ez a mostani tekerés. Amikor hazaértem és lefürödtem, vagyis rendbe hoztam magam, elvégeztem a deltázást, majd sétáltam egyet, hogy a lábaim kilazuljanak. A mai napon ez a három mozgásom és edzésem volt. Mivel ma hétfő van ismét, szokásomhoz híven ráálltam a mérlegre. Ma is kevesebbet mutatott, mint egy hete. Akkor 82,8 kiló voltam, míg ma "csak" 81,1 kilogrammot mutatott a mérleg. Vagyis 1,7 kilogrammot fogytam a múlt héthez képest. Ezért a BMI-m: 25,0, vagyis kezdem elérni a célomat. Illetve a testzsírom is javul: 30,1%. Szóval szépen alakul a testsúlyom, de még van miből leadnom. A célom, hogy stabilan 80 kilogramm alatt legyek, a BMI-m 20 körüli legyen és persze a testzsírom is bőven 30 % alatt legyen. Van célom és remélem, hogy a jövő héten is ilyen jó eredményekről tudok majd beszámolni.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás deltázás

Nr. 4118. #kerékpározás# + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.02.17. 16:33 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence útvonal letekerése oda-vissza 2 óra 28 perc 11 másodperc alatt a 60,5 kilométeres távot, ami 24,4 kilométer/órás átlagnak felel meg, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 5,59 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapos voltam és ezért 7 órakor keltem. Nem volt semmi feladatom, ezért az időjárás előrejelzés okán kimentem tekerni egyet. Erre azért fel kellett készülnöm, mert a múlt heti tekeréstől megfázott torkomat ma védenem kellett. A felöltözésen túl egy motoros maszkkal védtem a torkomat. Elindultam és ma is egy Lepence oda-vissza utat terveztem. Mivel sütött a nap ezért jól esett a tekerés. Az első órában kereken 24,0 kilométer/órás átlagot nyomtam. Ez nem sok, de nem zavart, mert volt rajtam a 4 kilogrammos súlymellény. Ez ugyan a lábaim forgását nem folyásolta be, de akkor, amikor kiálltam a nyeregből, azonnal érzékeltem a súlyt. Szél nem volt, sütött a nap. Egy kicsit lassúbb voltam, mert Lepencénél 2 perccel később fordultam, mint a múlt héten. Visszafelé már próbáltam erősebben nyomni a pedált. Ez meglátszott az átlagsebességemen, mert a második órában már 24,3-as volt az átlagom. A végére már nyomtam a pedált rendesen, mert a végére 24,4-es lett az átlag sebességem. Ma is 60,5 kilométert bringáztam. Amikor hazaértem és kiteregettem, és lefürödtem, megcsináltam a deltázás 2 x 60 darabját, majd elmentem sétálni. A napsütésben nagyon jól esett ez a kis sétálás. 5,59 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 3 edzésem, mozgásom volt. Ezzel együtt a héten összesen 66 edzésem és mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 9 edzéses átlag. A hetem szépen alakult és remélem, hogy a jövő hetem is így fog alakulni. 

Húzódzkodás 4 alkalom 160 darab 480 darab
Fekvenyomás 4 alkalom 24 tonna 66 tonna
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
0 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 4 alkalom 400 darab 2500 darab
4 ütemű fekvőtámasz 2 alkalom 80 darab 160 darab
Ugrálókötelezés 2 alkalom 800 darab 1600 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
1 óra 0 perc
Futás 4 alkalom 12 kilométer 42 kilométer
Hasazás 2 alkalom 10 perc 20 perc
Itthoni erősítés 4 alkalom 1200 darab 5400 darab
Gladiátor 2 alkalom 2 sorozat 4 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 1 alkalom 60,5 kilométer 121,0 kilométer
Oldalazás 6 alkalom 600 darab 4200 darab
Tricepszezés 4 alkalom 4 tonna
22 tonna
Vádlizás 4 alkalom 100 tonna 175 tonna
Láb erősítés 4 alkalom 180 tonna 315 tonna
Zsírégető 4 alkalom 4 sorozat 32 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 64,72 kilométer 455,15 km
Deltázás 7 alkalom 520 darab 3380 darab

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás deltázás

Nr. 4117. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.02.16. 14:32 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab deltaizom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 2,41 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Ma is szabadnapom volt, és ezért ráértem, mindennel. Elsőként eltekertem a LIDL-be. Innen hazaérve főztem ebédet. Ezzel el is ment a délelőtt nagy része. A főzés után még megcsináltam a deltázást és az oldalazást. A mai napon  mást már nem is csináltam. 2,41 kilométert gyalogoltam le. Ma mindössze ez a három mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 63 edzésem és mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 10 edzéses átlag. Már csak a holnapi nap van hátra a hétből.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4116. $egyéb$ + ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.02.15. 16:31 Gabbá

Egyéb: a vásárlásaim során hozzávetőlegesen 18-20 kilométert tekerhettem le, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 5,41 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt valamivel keltem. Ma szabadnapom volt és ezért ráértem a felkeléssel. A mai első feladatom a vásárlások lebonyolítása volt. Elsőként a LIDL-be mentem, majd a posta és a hentes következett, végül a SPAR-ba mentem. Ezen utak alatt hozzávetőlegesen 18-20 kilométert tekerhettem le. A vásárlásokkal szinte el is telt a délelőtt nagy része. Ebéd előtt még elvégeztem a deltázást és az oldalazást is. A mai napon 5,41 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a 4 mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 60 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 12 edzéses átlagnak felel meg. Szép ez a szám és jól alakul a hetem.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4114. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + &triceszezés& + ˝zsír égető˝ + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + ˘sétálás˘

2019.02.13. 18:11 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 20 darab delta izom erősítés 3-3 kilogrammos súllyal, tricepszezés: 50 darab tricespz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, ugrálókötelezés: 2 x 200 ugrálás kötéllel,4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométert futottam le a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 12,29 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma hajnalban is 3:30-kor keltem. Azonnal készülődtem is. A cégnél bent elvégeztem a szokásos feladataimat, majd edzettem egy jót. A tolódzkodást, az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A deltázás után a tricepszezést végeztem el, majd a zsír égető következett. Aztán a vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást, felváltva, szériánként cserélgetve teljesítettem. Ezek a mozgások már lendületesen, dinamikusan mennek. Az ugrálókötelezést, a 4 ütemű fekvőtámaszt és a futást is sorozatonként váltogatva csináltam meg. Az ugrálóköteelezés második sorozatában 2-szer is sikerült rálépnem, beleakadnom a kötélbe. A futásnál éreztem, hogy kezdek fáradt lenni, mert lassan ment a futás. Mindenesetre megcsináltam a tervezett mozgásokat, majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 12,29 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 14 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 42 edzésem volt. Ez pontosan 14 napi edzéses átlagnak felel meg. Ha most abbahagynám a héten a mozgást, akkor is a hétvégére 6-os edzésszám átlagot érnék el. A hétből még hátra van 4 nap. Szóval szépen alakul a hetem.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás sétálás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés deltázás

Nr. 4113. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + /futás/ + ˘sétálás˘

2019.02.12. 18:09 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 20 darab delta izom erősítés 3-3 kilogrammos súllyal, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, futás: 3 kilométer lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 12,98 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma hajnalban is 3:30-kor keltem és amikor megszólalt az órám, azonnal keltem és mentem dolgozni. Bent a cégnél elvégeztem a feladataimat és utána edzettem egyet. Ma is sikerült annyit mozognom, mint tegnap, vagyis 14 féle mozgásom volt. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. Mivel hatalmas szél volt, ezért a többi mozgást már bent végeztem el a konditeremben. Az itthoni erősítés 300 darab karhajlítása után a deltázás következett, majd a tricepszezést teljesítettem. A zsír égetőből egy sorozatot csináltam meg. A vádlizást, a láb erősítést, a feekvenyomást és a húzódzkodást egymásba fűzve, sorozatonként váltogatva végeztem el. Ezek a mozgások már jól és lendületsen mennek. Az uszodában folytattam az edzésemet. A gladiátorból egy sorozatot teljesítettem. A hasazásban éreztem először, hogy fogytam, mert a végére sem fájtak az izmaim, nem remegtem. Szóval ezt a póz kitartást simán végeztem el. Ekkor láttam, hogy időben egy kicsit megcsúsztam, ezért a futást meghajtottam. Sikerült is behoznom a lemaradásomat. Ez volt a mai napon, hogy éreztem a fogyásomat, mert a lábaim vittek a nagyobb tempónál is és erősek voltak végig. 3 kilométert futottam le, mindkét irányba, hogy a lábaim egyformán terhelődjenek. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 12,98 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 14 edzésem volt, mint tegnap. Ezzel együtt a héten eddig összesen 28 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 14 edzéses átlagnak felel meg. Ami egészen jó, hiszen a héttből még csa kkét nap telt el.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés deltázás

Nr. 4112. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ^deltázás^ + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + ˘sétálás˘

2019.02.11. 18:14 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 oldal erősítés, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, deltázás: 2 x 20 darab delta izom erősítés 3-3 kilogrammos súllyal, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, ugrálókötelezés: 2 x 200 darab ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 13,23 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Délelőttös voltam. Ezért hajnali 3:30-kor keltem és mentem dolgozni. A cégnél először elvégeztem a szokásos feladataimat, majd elkezdtem edzeni, még a munkakezdés előtt. Sikerült is sokat mozognom. A tolódzkodást, az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. Az edzésemet a konditeremben folytattam. A deltázás után a tricepszezés következett. Mindkét mozgás jól és lendületesen ment. A zsír égetőből egy sorozatot végeztem el. Láttam, hogy időben egy kicsit megcsúsztam, ezért a lehető leggyorsabban hajtottam végre a mozgásokat, hogy a munka kezdésre minél több mozgást letudjak. A vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást felváltva, sorozatonként cserélgetve teljesítettem. Nagyon jól éreztem magam ezen mozgások alatt. Az uszodában folytattam az edzésemet. Az ugrálókötelezést, a 4 ütemű fekvőtámaszt és a futást is sorozatonként váltogatva csináltam meg. Az ugrálókötelezésben egyetlen egyszer sem akadtam bele, vagy léptem rá a kötélre. Az ugrálókötelezés után a futás következett, majd a 4 ütemű fekvőtámasz, ismét futás és így tovább. A medence körül lefutott 4 x 10 kör 3 kilométer lefutását jelenti. Amikor végeztem az edzéssel, elkezdtem dolgozni. Munkaidőm alatt 13,23 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 14 edzésem volt. Ez egy szép szám és remélem, hogy sikerül ezt a mennyiséget tartanom a héten. Mivel ma hétfő van, ráálltam a mérlegre. Nagyon jó hírt kaptam a mérlegtől. A héten 82,8 kilogrammot mutatott. Vagyis a múlt héten, amikor délutános voltam, így is fogytam 80 dekát. A BMI-m: 25,3, vagyis ebben is közelítek a jó értékhez. A testzsír százalékom 29,9%, ez is egész jónak mondható. Szóval alakul a súlyom. Remélem, hogy ezen a héten is tudok leadni valamennyit a testsúlyomból.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás sétálás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés deltázás

Nr. 4111. #kerékpározás# + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.02.10. 16:43 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence útvonal letekerése 2 óra 25 perc 25 másodperc alatt a 60,5 kilométeres távot, ami 25,0 kilométer/órás átlagnak felel meg, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 13,21 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapom volt. Ennek ellenére 7 óra előtt keltem. Az első feladatom az volt, hogy eltekertem az ALDI-ba. Egy kis gyümölcsöt, salátát meg ilyeneket vásároltam. Innen hazaérve, átöltöztem és kimentem tekerni egyet. Ez volt az év első bringázása. Nem akartam mást, csak egyet tekerni. Abból se sokat, mert nem tudhattam, hogy a lábaim hogyan reagálnak a terhelésre. Az órát nem néztem, csak a tekerésre koncentráltam. Az volt a célom, hogy élvezzem a bringázást. Lepencénél 1 óra 13 percnél fordultam vissza. Innen viszont szembe szél volt, majdnem hazáig. Ennek ellenére tudtam tartani a sebességemet, mert 1 óra 12 perc alatt jöttem vissza. Az oda úton az első órában 24,8-as volt az átlagom, majd a szembe szél miatt leesett az átlag sebességem 24,5-re. Az utolsó 25 percben viszont éreztem a lábaimban az erőt és egyre lendületesebb lettem. Gyorsulásom eredménye az lett, hogy a végére 25,0 kilométer/órás lett az átlagom. Amikor haza értem és lefürödtem, gyorsan elvégeztem a deltázást, majd sétáltam egyet az utcán, hogy a lábaimat levezessem. A mai napon ez a 3 edzésem volt. Ezzel együtt a héten összesen 46 edzésem és mozgásom volt. Ez 4-el több, mint a napi 6 edzéses átlag. Ez ahhoz képest, hogy a héten délutános voltam, egészen jónak mondható. A jövő héten délelőttös leszek és remélem, hogy sokat tudok majd edzeni, és ezzel együtt végre be tudok menni 80 kilogramm alá.

Húzódzkodás  2 alkalom 80 darab 320 darab
Fekvenyomás 1 alkalom 6 tonna 42 tonna
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
0 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 5 alkalom 500 darab 2100 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 80 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 800 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
1 óra 0 perc
Futás 1 alkalom 3 kilométer 30 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 10 perc
Itthoni erősítés 3 alkalom 900 darab 4200 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 2 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 1 alkalom 60,5 kilométer 60,5 kilométer
Oldalazás 6 alkalom 600 darab 3600 darab
Tricepszezés 4 alkalom 4 tonna
18 tonna
Vádlizás 1 alkalom 25 tonna 75 tonna
Láb erősítés 1 alkalom 45 tonna 135 tonna
Zsírégető 5 alkalom 5 sorozat 28 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 103,41 kilométer 390,43 km
Deltázás 7 alkalom 840 darab 2860 darab

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás deltázás

Nr. 4110. ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.02.09. 15:40 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 3,57 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Annak ellenére, hogy ma szabadnapom van, ma is 7 óra előtt keltem. Amikor elkészültem eltekertem vásárolni. Innen hazaérve, elkezdtem főzni. Hús levest főztem és halat, illetve pizzát sütöttem.Ezzel el is ment a délelőttöm. A főzés után megcsináltam az oldalazást, majd a deltázást. Ma már mást nem is csináltam. A mai napon 3,57 kilométert gyalogoltam le. Ezt a három mozgást végeztem el a mai napon. Ezzel együtt a héten eddig összesen 43 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 7 edzéses átlag. Ez, annak ellenére, hogy ma csak ennyire keveset mozogtam, jónak mondható, hiszen délutános voltam a hét folyamán, hátfőtől - péntekig.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4109. ^deltázás^ + *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + =itthoni erősítés= + ˝zsír égető˝ + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + /futás/ + ˘sétálás˘

2019.02.08. 22:25 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab deltaizom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, zsír égető: 1 sorozat, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyoimás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, futás: 3 kilométer lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 18,21 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is 7 óra előtt keltem. A hét utolsó munkanapja és én ma is délutános voltam. Amikor elkészültem a házi orvosomhoz vittem el a vérvétel leletét. Szerencsémre nem voltak sokan, így aránylag korán végeztem. A vérképem jó, de azért mennem kell majd májusban is. Itthon még szereltem egy kis világítást is és ezzel el is ment az idő. Annyi időm maradt még, hogy lendületesen megcsináltam a deltázást. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél nem volt sok teendőm és ezért tudtam aránylag rendesen edzeni. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A tricepszezést követően elvégeztem az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását és a zsír égetőből egy sorozatot. Aztán a vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást, egymásután szériánként cserélgetve végeztem el. Igyekeztem a folyamatos pulzust tartani a mozgások között is. A futást az uszodában teljesítettem. 40 kört futottam le, 10 körönként cserélgetve a futás irányát, hogy a lábaim egyformán terhelődjenek. 3 kilométert így teljesítettem. Majd nyitott az uszoda és nem edzettem többet. A munkaidőm alatt 18,21 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 12 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 40 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Ahhoz képest, hogy a héten délutános voltam végig, egészen szép az edzésszámom. Hiszen volt a múltban olyan délutános hetem, hogy alig jöttem ki a 10-es edzésszámból egy hét alatt.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés deltázás

Nr. 4108. $egyéb$ + ^deltázás^ + *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2019.02.07. 22:35 Gabbá

Egyéb: a mai napon 17-19 kilométert tekerhettem le a munkásbringámmal, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 21,51 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt valamivel keltem. Amikor elkészültem, az első feladatom az volt, hogy felbringázzak kiskovácsiba a vérvételem leletéért. Az oda-visszaút alatt hozzávetőlegesen 17-19 kilométert tekerhettem le a munkásbringámmal. Ezzel szinte el is ment a délelőtt azon része, amit itthon töltök el, ha délutánra megyek dolgozni. Annyi időm maradt csak, hogy a deltázást megcsináljam. Aztán a korai ebéd után mentem dolgozni. A cégnél bent sok dolgom volt, ez látszik a legyalogolt kilométerből. A sok feladat ellenére volt egy kis időm arra, hogy mozogjak. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A triceepszezést lendületesen végeztem el a konditeremben. Itt teljesítettem egy sorozatot a zsír égetőből. Ezeket a feladatokat körülbelül 20 perc alatt csináltam meg, majd nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 21,51 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 7 edzésem és mozgásom volt, mint eddig mindig a héten. Ez azt jelenti hogy eddig összesen 28 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 7 edzéses átlagot jelent.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás tricepszezés deltázás

Nr. 4107. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + *tolódzkodás* + &triceszezés& + ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2019.02.06. 23:01 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 13,00 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 órakor keltem. Amikor elkészültem, az első feladatom az volt, hogy a kertben napelemes lámpákat tettem fel. Majd a konyhában előkészítettem a főzni valót. Ezzel el is ment a délelőtt azon része, amit itthon töltök, amikor délutános vagyok. A korai ebéd után mentem dolgozni. Ahogy beértem a céghez, azt hittem, hogy most utolér a "délutános műszak átka", de végül is megúsztam, mert a lehető leggyorsabban végeztem el az utolsó pár mozgást. Amíg itthon voltam még el tudtam végezni a deltázást, az oldalazást és a zsír égetőt. Bent a cégnél gyorsan megcsináltam a tolódzkodást, majd gyorsan a tricepszezést és a húzódzkodást. Ez utóbbi három mozgást körülbelül 15 percen belül elvégeztem. Majd nyitott az uszoda. A munka időm alatt 13,00 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 7 edzésem, mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 21 edzésem és mozgásom volt, ami pontosan napi 7 edzéses átlagnak felel meg. Ez ahhoz képest, hogy délután dolgozom a héten egészen jónak mondható. Egyébként a mai napon vagyok 61 éves.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás tricepszezés deltázás

Nr. 4106. $egyéb$ + ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + *tolódzkodás* + ˝zsír égető˝ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2019.02.05. 22:09 Gabbá

Egyéb: délelőtt hozzávetőlegesen 17-19 kilométert tekertem le, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tolódzkodás: 1 x 80 és 1  x 20 darab tolódzkodás, zsír égető: 1 sorozat, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, sétálás: a munkaidőm alatt 18,81 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem és azonnal készülődtem, mert kiskovácsiba tekertem a labor miatt. Vért vettek tőlem, hogy kiderüljön, hogy milyen a vérképem. Ezt az utat, oda-vissza letekerve, hozzávetőlegesen 17-19 kilométernyi távot tekerhettem le. Ezzel szinte el is ment a délelőtt azon része, amit itthon töltök, ha délutános vagyok. Annyi időm még volt, hogy gyorsan megcsináltam a deltázást és az oldalazást. Majd a korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél voltak feladataim, és úgy tűnt, hogy nem tudom ma edzeni. A tolódzkodást gyorsan elvégeztem kint a pavilonban. Majd egy faladatot teljesítettem. A zsír égetőből egy sorozatot csináltam meg. Ekkor úgy állt a helyzet, hogy nem lesz folytatása az edzésemnek. Gyorsan megcsináltam a következő elintéznivalómat és így lett pár percem. Ez idő alatt gyorsan lenyomtam az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását. Majd nyitott az uszoda és elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 18,81 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 7 edzést sikerült összeügyeskednem. Ezzel együtt a héten eddig összesen 14 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 7 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés deltázás

Nr. 4105. ^deltázás^ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2019.02.04. 21:57 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab deltaizom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, sétálás: a munkaidőm alatt 15,10 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel nem kellett korán kelnem, mert a héten délutános leszek. Amikor 7 óra előtt felkeltem és elkészültem vásárolni mentem. Mikor hazaértem, már nem tudtam edzeni, csak gyorsan megcsináltam a deltázást. Aztán a korai ebéd után mentem dolgozni. Mivel délutános voltam, ezért féltem, hogy utolér a "délutános műszak átka". Szerencsémre nem volt ilyen. Bár voltak feladataim, de azért tudtam valamennyit mozogni. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. A konditeremben elvégeztem a tricepszezést és a zsír égetőből az egy sorozatot. Aztán ismét volt egy feladatom és csak ezután tudtam folytatni a mozgásaimat. Az oldalazást és az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását ekkor teljesítettem. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 15,10 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a 7 edzésem és mozgásom volt. Ez ahhoz képest, hogy délutános voltam, egészen jónak mondható az edzésszám. Remélem, hogy ezt a tendenciát tudom tartani és lesz erre lehetőségem is a héten. Egy jó hírem is van. Mivel ma hétfő van, ráálltam a mérlegre és nagyon keveset mutatott. A mérleg ma 83,6 kilogrammot mért. Ez 3,3 kilogrammal kevesebb, mint a múlt hét hétfői mérés. A futások ennyit jelentettek. Ennek nagyon örülök. A testtömeg indexem (BMI) is kezd jó lenni, mert 25,6-os lett. Nagyon bízom benne, hogy a jövő héten soron következő mázsáláskor még kevesebbet mutat majd a mérlegem.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4104. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + "láb erősítés˝ + \\fekvenyomás\\ + /futás/ + ¤szaunázás¤ + ˘sétálás˘

2019.02.03. 19:16 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 20 darab delta izom erősítés 3-3 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, futás: 3 kilométer lefutása a medence körül, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás, sétálás: a munkaidőm alatt 20,37 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 3:30-kor keltem és mentem dolgozni. Bent a cégnél megcsináltam a szokásos dolgaimat, majd elkezdtem edzeni. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A deltázást ma is 3-3 kilogrammos súlyokkal végeztem el. Az itthoni erősítés 300 darab karhajlítása után a tricepszezést teljesítettem. A zsír égetőből egy sorozatot csináltam meg. A láb erősítést és a fekvenyomás sorozatonként váltogatva végeztem el. Majd az uszodában a medence körül futottam 4 x 10 kört, ami 3 kilométer lefutását jelenti. A futás után következett a hét fénypontja, mert beültem a szaunába. Ahol 1 teljes órát töltöttem el. Nagyon jól esett ez a kis lazulás. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 20,37 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 11 edzést végeztem el. Ezzel együtt a héten összesen 59 edzésem és mozgásom, volt. Ez 3-al több, mint a napi 8 edzéses átlag. A hetem szépen alakult, már ami az edzésszámot illeti.

Húzódzkodás  3 alkalom 120 darab 240 darab
Fekvenyomás 4 alkalom 24 tonna 36 tonna
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
0 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 5 alkalom 500 darab 1600 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 80 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 800 darab
Szaunázás 1 alkalom 1 óra 0 perc
1 óra 0 perc
Futás 4 alkalom 15 kilométer 27 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 10 perc
Itthoni erősítés 5 alkalom 1500 darab 3300 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 2 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 0,0 kilométer
Oldalazás 7 alkalom 700 darab 3000 darab
Tricepszezés 5 alkalom 5 tonna
14 tonna
Vádlizás 2 alkalom 50 tonna 50 tonna
Láb erősítés 2 alkalom 90 tonna 90 tonna
Zsírégető 6 alkalom 6 sorozat 23 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 86,22 kilométer 287,02 km
Deltázás 7 alkalom 620 darab 2020 darab

Szólj hozzá!

Címkék: futás fekvenyomás tolódzkodás sétálás szaunázás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés láb erősítés deltázás

Nr. 4103. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + łvádlizásł + "láb erősítés" + ˇhúzódzkodásˇ + \\fekvenyomás\\ + /futás/ + ˘sétálás˘

2019.02.02. 18:02 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 20 darab delta izom erősítés 3-3 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, futás: a medence körül 3 kilométer lefutása, sétálás: a munkaidőm alatt 17,70 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Annak ellenére, hogy hétvége van, korán, hajnali 3:30-kor keltem. Azonnal készülődtem és mentem dolgozni. Bent a cégnél elvégeztem a szokásos feladataimat, majd elkezdtem edzeni. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A deltázást ma is 2 x 20-as sorozattal végeztem el, de 3-3 kilogrammal. Az itthoni erősítés 2 x 150 darab karhajlítása után a tricepszezést teljesítettem. Ez a mozgás már lendületesen megy. A zsír égetőből 1 sorozatot csináltam meg. Ezek után a vádlizást, a láb erősítést, a húzódzkodást és a fekvenyomást felváltva, sorozatonként cserélgetve végeztem el. A vádlizást még mindig érzem, vagyis a végére elkezd fájni a vádlim. A láb erősítést idén még nem csináltam, és ez meg is látszott a mozgásomon. A húzódzkodás egyre jobban megy már. A fekvenyomás jól megy, lehet, hogy emelnem kellene a súly nagyságán. A futást már a medence partján teljesítettem. 4 x 10 kört futottam le, úgy, hogy minden 10. kör után irányt váltottam és így a lábaim egyformán terhelődtek. Majd elkedztem dolgozni. A munkaidőm alatt 17,70 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 12 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 48 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Egészen szépen alakul a hetem, már ami az edzés számot illeti.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés deltázás

Nr. 4102. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + łvádlizásł + ˇhúzódzkodásˇ + \\fekvenyomás\\ + /futás/ + ˘sétálás˘

2019.02.01. 17:00 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 20 darab delta izom erősítés 3-3 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, futás: 4,5 kilométer lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 14,37 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Tegnap délutános voltam és ezért már este 10 óra is elmúlt, amikor az ágyba kerültem. Ma reggel viszont hajnali 3:30-kor keltem. Azonnal kiugrottam az ágyból és készülődtem. Amint beértem a céghez elvégeztem a szokásos feladataimat. Ezek után edzettem egy jót. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A konditeremben folytattam az edzésemet. A deltázást ma is "csak" 2 x 20 darabbal tudtam le, de nem 1, hanem 3 kilogrammos súllyal. Az itthoni erősítés után  a tricepszezés következett. Ezt a mozgást már lendületesen tudom végrehajtani. A zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem. A mai programomba bekerült a vádlizás is mint eddig nem csinált mozgás. A vádlizást, a húzódzkodást és a fekvenyomást felváltva, egymásba fűzve, sorozatonként cserélgetve csináltam meg. Sajnos még a húzódzkodásba teszek lábmunkát, de már alakul. A fekvenyomás jól ment, de a vádlizásomon éreztem, hogy régen csináltam, mert az egyes sorozatok végére már fájtak a lábaim. Az uszodában fejeztem be a ma reggeli edzésemet, egy futással. 6 x 10 kört futottam le a medence körül, 10 körönként irányváltással, hogy a lábaim egyformán terhelődjenek. Ez a 60 kör 4,5 kilométer lefutását jelenti. Aztán nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 14,37 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 11 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 36 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 7 edzéses átlag. Szépen alakul a hetem, már ami az edzésszámot  illeti. Még van 2 napom, és mivel dolgozom, ezért nagyon bízom benne, hogy tudok legalább ennyit edzeni ezen a két napon.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás deltázás

Nr. 4101. ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + &tricepszezés& + *tolódzkodás* + ˘sétálás˘

2019.01.31. 21:39 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 14,93 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel ráértem sokáig aludni, mert ma délutánra mentem dolgozni. Ennek ellenére 7 órakor már fenn voltam. Délelőtt sok minden nem csináltam, csak a szokásos dolgaimat. Persze azért mozogtam is egy kicsit. A deltázást ma itthon végeztem el. Utána következett az itthoni erősítés 300 darab karhajlítása. Az oldalazást lendületesen hajtottam végre. A zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél nem volt sok feladatom, de olyanok voltak, hogy sokáig tartottak. A tricepszezést csináltam meg, de mivel volt még időm az uszoda nyitás előtt, ezért még a tolódzkodást is elvégeztem. Majd elkezdtem az uszodában dolgozni. A munkaidőm alatt 14,93 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 7 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 25 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 6 edzéses átlag. Holnap délelőttös leszek és remélem, hogy többet tudok majd edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4100. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˇhúzódzkodásˇ + \\fekvenyomás\\ + /futás/ + ˘sétálás˘

2019.01.30. 17:47 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 20 darab deltaizom erősítés 3-3 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenypmás 60 kilogrammos súllyal, futás: 4,5 kilométer lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 11,78 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma már dolgoztam is. Ezért 3:30-kor keltem. Azonnal kiugrottam az ágyból, majd mentem dolgozni. Ahogy beértem a céghez, elvégeztem a feladataimat, majd elkezdtem edzeni. Szerencsémre tudtam mozogni. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A konditeremben folytattam a mozgásokat. A deltázást mivel a cégnél végeztem el, ezért 2 x 20 darabot csináltam, de nem 1-1 kilogrammal, mint itthon, hanem 3-3 kilogrammal. Az itthoni erősítés 300 darab karhajlítása után a tricepszezést teljesítettem. A zsír égetőből egy sorozatot csináltam meg. A húzódzkodást és a fekvenyomást sorozatonként váltogatva végeztem el. Sajnos a húzódzkodásba még mindig sok láb munkát teszek bele. A fekvenyomás jól megy. Aztán lefutottam a medence körül 4,5 kilométert, összesen 60 kört. Persze 10 körönként másik irányba, hogy a lábaim egy formán terhelődjenek.Jól esett ez a futás. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 11,78 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 10 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 18 edzésem volt. Ez pontosan napi 6 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4099. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.01.29. 17:37 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab deltaizom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 5,01 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma volt az utolsó napon a szabadnapjaim közül. Holnap már dolgozom. Annak ellenére, hogy 6 órakor felébredtem, majdnem 7 óráig lustálkodtam. Sok minden nem csináltam. Az asszonnyal gyalog elmentünk vásárolni. A postára, a zöldségeshez, a henteshez és a COOP- boltba. Tegnapi hóesés után, ami átváltott esőre, félő volt, hogy minden jeges, csúszós lesz. Ezért mentünk gyalog. Eközben 5,01 kilométert gyalogoltam le. Amikor hazaértünk és kirakodtunk, gyorsan elvégeztem a deltázást és az oldalazást is. Ma mást nem is csináltam. Ezzel a mai 3 mozgással együtt a héten eddig összesen 8 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 4 edzéses átlagnak felel meg. Holnap már dolgozom és remélem, hogy többet tudok majd edzeni, amiben lesz egy kis állóképességi edzés is.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4098. \hó lapátolás\ + ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2019.01.28. 16:48 Gabbá

Hó lapátolás: 1 órán át hó lapátolása a ház körül és kint az utcán, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a mai napon 2,06 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után valamivel keltem. Azonnal ki is bújtam az ágyból. Mikor elkészültem azonnal mentem szakadó hóesésben havat lapátolni. Mivel éjjel ónos eső esett, majd ez átváltott hó esésbe, sok hó gyűlt össze. Ráadásul vizes volt, vagyis nem lehetett söpörni, csak lapátolni. Egy teljes órán keresztül csináltam, a ház körül és kint az utcán is. Ezek után főztem egy kis ebédet. A főzés után mozogtam egy kicsit. A deltázás után az oldalazást és a zsír égetőt folyamatosan végeztem el. A mai napon 2,06 kilométert gyalogoltam le. Ma ezeket a mozgásokat teljesítettem. A hetet 5 mozgással kezdtem. Mivel hétfő van, ráálltam a mérlegre. Sajnos egy kicsit visszahíztam, mert a mérleg 86,9 kilogrammot mutatott. A BMI-m: 26,5. Remélem, hogy a jövő héten ismét fogyás útjára fogok lépni. Azért a múlt hétről van egy tanulságom. Nem szabad másodszor szednem az ételből. Oda kell figyelnem a héten az étkezésemre, nincs nasi, nincs csoki és nincs plusz kaja. De ezt be kell tartanom, kő keményen és edzeni. Az edzéseken több állóképességi munkát kell csinálnom. Ezek a terveim a jövőre nézve.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás hó lapátolás zsír égető oldalazás deltázás

Nr. 4097. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.01.27. 15:55 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab deltaizom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 1,60 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után valamivel keltem fel. Ma nem volt szinte semmi feladatom. Ha nem számítom ehhez, hogy a mélyhűtőben rendet raktunk az asszonnyal. A nap folyamán a szokásos dolgaimat végeztem, és sokat olvastam. Sok olvasnivalóval vagyok elmaradva és ezt próbáltam valamennyire csökkenteni. Azért valamennyit edzettem is. Ez inkább mozgásnak mondható, mert hozzávetőlegesen 20 perc alatt végeztem velük. A deltázás után az oldalazást csináltam meg. A mai napon mindössze 1,60 kilométert gyalogoltam le. Ezzel együtt a héten összesen 56 edzésem és mozgásom volt, ami pontosan napi 8 edzéses átlagnak felel meg. Ez az új esztendőben a legtöbb heti edzésszámnak felel meg. Ennyit még nem edzettem egy héten. Remélem, hogy ez az évben sokszor fog megismétlődni. 

Húzódzkodás 3 alkalom 120 darab 120 darab
Fekvenyomás 2 alkalom 12 tonna 12 tonna
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
0 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 4 alkalom 400 darab 1100 darab
4 ütemű fekvőtámasz 2 alkalom 80 darab 80 darab
Ugrálókötelezés 2 alkalom 800 darab 800 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
0 óra 0 perc
Futás 4 alkalom 12 kilométer 12 kilométer
Hasazás 2 alkalom 10 perc 10 perc
Itthoni erősítés 4 alkalom 1200 darab 1800 darab
Gladiátor 2 alkalom 2 sorozat 2 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 0,0 kilométer
Oldalazás 7 alkalom 700 darab 2300 darab
Tricepszezés 4 alkalom 4 tonna
9 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 0 tonna
Zsírégető 5 alkalom 5 sorozat 17 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 57,70 kilométer 200,80 km
Deltázás 7 alkalom 520 darab 1400 darab

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4096. ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2019.01.26. 16:30 Gabbá

Deltázás: 2 x 60 darab deltaizom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a mai napon 2,33 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapom volt és ezért ráértem pihenni. Ugyan 6 óra után felébredtem, de csak 7 óra előtt valamivel keltem fel. Eltekertem a SPAR-ba, vásárolni, majd főztem a délelőtt folyamán. A főzés közben azért volt annyi időm, hogy egy kicsit mozogjak is. A deltázást még a felkelés után azonnal csináltam meg. A főzés közben már csak az oldalazást és a zsír égetőt végeztem el. Ez a két mozgás már nagyon jól és lendületesen megy. A mai napon mindössze 2,33 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a négy mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 53 edzésem és mozgásom volt. Ez 5-el több, mint a napi 8 edzéses átlag. A hetem szépen alakul, de még van egy napom.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás zsír égető oldalazás deltázás

Nr. 4095. $egyéb$ + ^deltázás^ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2019.01.25. 16:47 Gabbá

Egyéb: 12-13 kilométert tekertem a bringámmal, illetve 40 percig söpörtem a havat, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 4,08 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt ébredtem, de már majdnem fél 8 volt, amikor ki is keltem az ágyból. Elkészültem és azonnal mentem havat söpörni. Ez körülbelül 40 percig tartott. Majd eltekertem, először a postára és utána a zöldségeshez. Innen hazaérve folytattam az utamat. A LIDL-be tekertem. Itt is vásároltam. Ezen utak közben hozzávetőlegesen 12- 13 kilométert tekerhettem le. A két mozgás (hó lapátolás és a bringázás) egyik se volt akkora, hogy beírjam az egyéb mozgások kategóriájába, viszont együttesen már felértek egy mozgásnak. Amikor befejeztem a vásárlásaimat, itthon edzettem, mozogtam tovább. A deltázást a kar- és lábsúlyokkal végeztem el. Mivel itthon csináltam, ezért  nem 2 x 20 hanem 2 x 60 darabot végeztem el. Az oldalazás következett, amit lendületesen hajtottam végre. Ezzel be is fejeztem a mai napi mozgásomat. A mai napon 4,08 kilométert gyalogoltam le. 4 edzésem és mozgásom volt a mai napon. Ezzel együtt a héten eddig összesen 49 edzésem és mozgásom volt. Ez 4-el több, mint a napi 9 edzéses átlag. Annak ellenére, hogy ma nem edzettem annyit, mint a hét többi napján, még mindig szépen alakul a hetem, ami az edzésátlagot illeti. 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás oldalazás deltázás

Nr. 4094. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + /futás/ + ˘sétálás˘

2019.01.24. 19:06 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 20 darab delta izom erősítés 3-3 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a has izom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, futás: 3 kilométer lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 10,63 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma hajnalban is 3:30-kor keltem. Tegnap korán lefeküdtem és ezért már az óra csörgése előtt megébredtem és vártam, hogy megcsörrenjen az órám. Azonnal készülődtem és mentem dolgozni. Bent a cégnél először elvégeztem a szokásos feladataimat, majd edzettem. Szerencsére ma is volt időm és így 12 edzést tudtam elvégezni. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, majd a konditeremben folytattam a mozgást. A deltázás után az itthoni erősítés 2 x 150 darab karhajlítása következett. A tricepszezést már lendületesen tudom végrehajtani, hasonlóan aúzódzkodás zsír égetőhöz. Amikor ezzel a két mozgással végeztem. A fekvenyomást és a húzódzkodást egymásba fűzve, váltogatva teljesítettem. A húzódzkodásba még a is sok lábunkát tettem bele. Az edzésemet az uszodában folytattam. Először a gladiátorból csináltam meg egy sorozatot. A hasazás következett, ahol a végére kissé bemerevedtem. A munkakezdés előtt lefutottam a medence körül 4 x 10 kört, ami 3 kilométer teljesítését jelenti. Nem futottam iramot, mert volt időm, illetve a héten már negyedszer futottam. Ezt elsőre elégnek érzem. A mai napon is 12 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 45 edzésem és mozgásom volt, ami 1-el több, mint a napi 11 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4093. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + =itthoni erősítés= + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + /futás/ + ˘sétálás˘

2019.01.23. 18:11 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 20 darab delta izom erősítés 3-3 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, ugrálókötelezés: 2 x 200 darab ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, futás: 3 kilométer lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 7,96 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel is 3:30-kor keltem és azonnal kibújtam a meleg ágyból és készülődtem. Amikor beértem a céghez, először elvégeztem a szokásos dolgaimat, majd elkezdtem edzeni. A tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, majd a konditeremben folytattam az edzésemet. az itthoni erősítés 300 darab karhajlítása után a tricepszezés következett. A zsír égetőből egy sorozatot végeztem el. Mivel volt időm a konditeremben, ezért a húzódzkodás mellé elvégeztem a fekvenyomást is. Ezt a mozgást is régen csináltam, ezért kissé nehéz volt. Ezeket a mozgásokat váltogatva teljesítettem. Ezzel be is fejeztem a konditeremben a mozgásomat. Az uszodában ma is elvégeztem az ugrálókötelezés, 4 ütemű fekvőtámasz és futás kombót. Mindegyikből csináltam egy-egy sorozatot és ezt addig folytattam míg el nem fogyott. 1 sorozat ugrálás, 10 kör futás 1 sorozat 4 ütemű gyakorlat, 10 kör futás, majd ezt még egyszer. Amikor végeztem velük már nem csináltam más mozgást, csak gyalogoltam a munkaidőmben. Ma nem tudtam sokat gyalogolni, mert nem volt szinte semmi feladatom. A mai napon mindössze 7,96 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 12 edzésem és mozgásom volt. Ma 12 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 33 edzésem volt. Ez pontosan napi 11 edzéses átlagnak felel meg. A hetem szépen alakul, mármint az edzésszámot illetően.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás fekvenyomás tolódzkodás sétálás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás

Nr. 4092. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ^deltázás^ + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˇhúzódzkodásˇ + |gladiátor| + ĐhasazásĐ + /futás/ + ˘sétálás˘

2019.01.22. 16:58 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, deltázás: 2 x 20 darab delta izom erősítés 20 kilogrammos súllyal, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, gladiátor: 1 sorozat, hasazás: a hasizom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, futás: 3 kilométer lefutása a medence körül, sétálás: a munkaidőm alatt 15,42 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A mai napon is 3:30-kor keltem. Ahogy elkészültem, máris mentem dolgozni. Bent a cégnél megcsináltam a szokásos feladataimat, majd elkezdtem edzeni. Mivel a mozgásaimat, főleg az első részét már lendületesen hajtottam végre és ezért még egy mozgással többet végeztem el. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. Ezután a konditerembe mentem és ott folytattam az edzésemet. Az itthoni erősítést után az oldalazás végeztem el. A deltázást is itt csináltam meg, és ezért 2 x 20 darabot csináltam 3-3 kilogrammos súllyal, A tricepszezés lendületesen ment. A zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem, és mivel maradt időm, ezért megcsináltam a húzódzkodást is. Látszott rajtam, hogy nagyon régen csináltam ezt a mozgást, mert sok láb munkát tettem bele. A konditeremből az uszodába mentem. Itt fejeztem be a reggel edzésemet. A gladiátorból egy sorozatot csináltam meg. A hasazásnál is éreztem, hogy régen csináltam ezt a mozgást. Szerencsémre nem volt se izom fájdalom, se izom rángás, érződik a sok deltázás hatása. Onnan éreztem, hogy régen csináltam, hogy a végére folyt rólam az izzadtság. A mai napon is futottam 3 kilométert a medence körül. 10 körönként cseréltem az irányt, hogy a lábaim egyformán terhelődjenek. Összesen 40 kört futottam le. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 15,42 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 11 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 21 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 10 edzéses átlag. Ez nagyon jó, mert a sok edzéssel a súlyomból is veszítek, ami a célom. Remélem, hogy holnap is tudok majd ennyit edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás tolódzkodás gladiátor sétálás hasazás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés deltázás