HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="http://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 4029. ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + *tolódzkodás* + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2018.11.20. 21:48 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, deltázás: 2 x 20 darab delta izom erősítés 3 kilogrammos súllyal, sétálás: a munkaidőm alatt 21,27 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ezen a héten délutános leszek a cégnél és ezért csak 7 órakor keltem. Délelőtt a szokásos dolgaimat csináltam. Azért itthon volt annyi időm, hogy az oldalazást és a zsír égetőt meg tudtam csinálni.  A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél sok dolgom volt, de azért sikerült annyi szabad időt csinálnom magamnak, hogy a tolódzkodást és a deltázást meg tudjam csinálni. Aztán nyitott az uszoda. Munkaidőm alatt 21,27 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez az 5 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 8 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 4 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás deltázás

Nr. 4028. ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.11.19. 17:15 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a mai napon 3,11 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után keltem. Sikerült a múlt heti alváshiányomat bepótolnom. Ezért volt a sokáig alvásom. Jól esett a pihenés. Annak ellenére, hogy a szobámban nincs fűtés és még mindig nyitva van az ablak. Délelőtt először a henteshez, majd a boltba és végül a zöldségeshez mentem. Ezek után főztem ebédet, brassóit csináltam. Eközben az oldalazást és a zsír égetőt is megcsináltam. A főzés és a nap közben 3,11 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a 3 mozgásom volt. Ez nem sok, de remélem, hogy holnap többet tudok majd edzeni. Mivel ma hétfő van, megmértem magam. A mérleg 83,9 kilogrammot mutatott, vagyis ezen a héten ismét fél kilogrammal vagyok könnyebb, mint a múlt héten. Remélem, hogy sikerül ezt a formámat a jövő héten is.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás zsír égető oldalazás

Nr. 4025. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.11.16. 21:46 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 20,06 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7-kor keltem. Délelőtt itthon töltött részében a szokásos dolgaimat végeztem, majd a korai ebéd után mentem dolgozni. Ahogy beértem a céghez azonnal volt munkám, tennivalóm. Szerencsémre volt mindig egy kis időm a feladatok között, amikor egyesével el tudtam végezni a mozgásokat. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg, majd elvégeztem egy feladatot. Ezek után az oldalazás következett. Ismét egy dolog, amit meg kellett csinálnom. Végül az zsír égető következett. Aztán nyitott az uszoda és én már többet nem tudtam edzeni. A munkaidőm alatt 20,06 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a négy edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 12 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 2 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás

Nr. 4024. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.11.15. 21:50 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt 18,55 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel ma 7 óra után keltem. Fáradt voltam tegnap este, és ahogy megébredtem, máris kikeltem az ágyból, ma nem volt lustálkodás. Erre szükségem volt, mert máskülönben visszaalszom és nem tudok lelket verni magamba. Szóval ahogy elkészültem, segítettem az asszonynak rétest sütni. Illetve eltekertem a virágoshoz, hogy virágföldet vegyek. Ezzel el is ment a délelőttöm azon része, amit itthon tudok tölteni, ha délutános vagyok. A korai ebéd után mentem dolgozni. A cégnél ma is rám talált a "délutános műszak átka", mert nem tudtam rendesen edzeni. De azért többet mozogtam, mint tegnap. Ez sem volt sok. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. Majd dolgoztam tovább. Ismét volt pár percem és eközben az oldalazást végeztem el. Majd nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 18,55 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a három mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 8 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 2 edzéses átlagnak felel meg. Ez nem sok, de délutános vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás oldalazás

Nr. 4023. ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.11.14. 21:47 Gabbá

Oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt 19,14 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: 6 óra után valamivel ébredtem fel, de csak 7 előtt egy kicsivel keltem fel. Szeretek lustálkodni. Főleg akkor, ha van rá módom és lehetőségem. Amikor felkeltem és elkészültem a főzéshez készülődtem elő. A fejes káposztát lereszeltem, illetve a másik feléből pedig káposzta salátához vágtam fel a zöldséget. Ezenkívül még körözöttet csináltam. Ezzel szinte el is ment a délelőtt azon része, amit itthon tudok tölteni, ha délutános vagyok. A korai ebéd után mentem dolgozni. Amikor beértem a céghez azonnal megtalált a munka. Sajnos ismét lecsapott a délutános műszak réme, mert ma csak az oldalazást tudtam elvégezni. Ezt a mozgást alig 5 perc alatt csináltam meg. Ennyi időm maradt, amiben tudtam edzeni. Aztán elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 19,14 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 5 edzésem és mozgásom volt. Ez nem sok, De nem bánkódom, mert talán holnap majd többet tudok edzeni, mozogni.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás oldalazás

Nr. 4022. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2018.11.13. 21:29 Gabbá

Egyéb: hozzávetőlegesen 13-15 kilométert tekerhettem le, sétálás: a mai napon 8,37 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Már előbb megébredtem, de nagyon jól esett egy kis lustálkodas. Ahogy elkészültem, eltekertem Szentendrére a LIDL-be. Utána az asszonnyal eltekertünk az AUCHAN-be. Innen hazaérve ismét bringára ültünk és elmentünk a temetőbe. Téliesítést csináltunk. Ezen utak közben hozzávetőlegesen 13-15 kilométert tekerhettem le. Ezzel el is ment a délelőtt és a délután első része. A ,mai napon 8,37 kilométert gyalogoltam le. Ma ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 3 mozgásom volt. Ez nem sok, de a szabadnapjaimon (ma és tegnap) sok feladatom volt, így nem tudtam edzeni, mozogni annyit, mint szerettem volna. De ez van. Holnap már dolgozom és remélem, hogy sikerül egy kicsivel többet edzenem.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

Nr. 4021. ˘sétálás˘

2018.11.12. 19:48 Gabbá

Sétálás: a mai napon 3,61 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 órakor keltem. Kialudtam magam. Az első feladatom az volt, hogy eltekertem vásárolni. A vásárlás után ma nagy főzés volt, mert hús levest főztem, csilis babot és húsos kockát csináltam. Ezzel el is ment a délelőttöm. Ezért aztán ne mis mozogtam ma semmit se. Csak sétáltam, de azt se sokat. A mai napon 3,61 kilométert gyalogoltam le. Ma mindössze ez az egy mozgásom volt. Ez nem sok, de ez van. A héten, mivel hétfő van ráálltam a mérlegre. Mindössze 0,5 kilogrammal lettem könnyebb, mint a múlt héten voltam. Most a mérleg 84,4 kilogrammot mutatott a mérleg.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 4018. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.11.09. 21:37 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a munkaidőm alatt 22,19 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 után keltem. Bár előbb ébredtem, de jó volt egy kicsit lustálkodni. Aztán itthon volt egy kis dolgom és ezért nem tudtam semmit se mozogni itthon. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél voltak feladataim és nem nagyon tudtam edzeni. Az uszoda nyitása előtt egy kicsivel, körülbelül 10 perccel volt lehetőségem, hogy azért mozogjak is, ne csak a munkával foglalkozzak. Gyorsan lenyomtam a tolódzkodást, az itthoni erősítést és az oldalazást. Ezt a három mozgást tudtam csak ma megcsinálni. Másra nem volt időm. A munkaidőm alatt 22,19 kilométert gyalogoltam le. Ma ez a négy edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 27 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 5 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás oldalazás itthoni erősítés

Nr. 4017. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.11.08. 22:06 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldalazás, sétálás: a munkaidőm alatt 20,41 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra körül keltem. A mai napom nem úgy alakult, ahogy terveztem. Minden összeesküdött ellenem. Délelőttöm ügy intézéssel, meg egyéb dolgokkal telt. Nem tudtam semmit se mozogni. Azt gondoltam nem baj, majd benn a cégnél bepótolom az elmaradt edzéseket. A korai ebéd után mentem dolgozni. Mikor beértem a céghez, már éreztem, hogy a mai napom nem lesz olyan, mint gondoltam. Szinte be sem értem, már megtalált a munka. Ez aztán még fokozódott. Annyi szünetem maradt csak, hogy a tolódzkodást és az oldalazást kint a pavilonban 5 perc alatt lenyomtam. Majd nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 20,41 kilométert gyalogoltam le. A mai napon mindössze ez a három mozgásom volt. A  héten eddig összesen 24 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 6 edzéses átlagnak felel meg. A tegnapi naphoz képest az átlagban 1-el léptem vissza. Sajnos a mai napon élt a délutános műszak átka.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás oldalazás

Nr. 4016. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ×4 ütemű fekvőtámasz× + *tolódzkodás* + &ricepszezés& + ˘sétálás˘

2018.11.07. 22:22 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, 4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 daran tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, sétálás: a munkaidőm alatt 20,66 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 6 óra után ébredtem, de csak 7 előtt valamivel keltem fel. Tegnap megnéztem a BL meccset, a Barcát. Ezért későn feküdtem le. De azért sikerült kialudnom magam. Reggel eltekertem vásárolni, majd volt egy kis időm és tudtam egy kicsit edzeni. Az itthoni erősítést, az oldalazást, a zsír égetőt és a 4 ütemű fekvőtámaszt lendületesen, minél gyorsabb végrehajtással végeztem el. Nem volt sok időm rájuk. De azért megcsináltam őket. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél aztán volt feladatom éppen elég. Ezért nem tudtam annyit edzeni, mint tegnap. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. Az újabb feladat után a tricepszezést végeztem el. Másra sajnos nem jutott időm, mert nyitott az uszoda. A mai napon 20,66 kilométert gyalogoltam le a munkaidőmben. Ma ez a 7 edzésem volt és ezzel együtt a héten eddig összesen 21 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 7 edzéses átlagnak felel meg. Ez egészen jónak mondható, hiszen délutános vagyok és ilyen esetekben sokszor utolért a "délutános műszak átka". Mostanában szerencsémre nem sűrűn történik ilyesmi.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 4015. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ×4 ütemű fekvőtámasz× + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2018.11.06. 21:59 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, 4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1  x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 20,91 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Délelőtt a szokásos dolgaimat csináltam és közben tudtam egy keveset itthon is mozogni. Az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását, az oldalazás 2 x 50-es sorozatát, a zsír égetőből egy sorozatot és a 4 ütemű fekvőtámasz 2 x 20-as szériáját. Ezzel az itthoni edzést be is fejeztem, mert a korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél voltak feladataim, de azért tovább tudtam edzeni. A feladatok szüneteiben egyesével végeztem el a különböző mozgásokat. A tolódzkodással kezdtem, kint a pavilonban. Jól is ment ez a mozgás. A tricepszezést már a konditeremben csináltam meg. Majd a következő feladat elvégzése után a fekvenyomást és a húzódzkodást egyszerre teljesítettem. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 20,91 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 9 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 14 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 7 edzéses átlagnak felel meg. A hetem szépen alakul, hiszen délutános vagyok és ennyit sikerült már edzenem a hét első két napján. Remélem, hogy a héten továbbra is tudom tartani ezt az edzésátlagot.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás sétálás 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 4014. *tolódzkodás* + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.11.05. 22:08 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tircepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 18,50 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel jóval 7 óra előtt keltem fel. Elsőként eltekertem a zöldségeshez, majd segítettem az asszonynak a főzésben. Ezért nem tudtam itthon semmit se mozogni, mivel ma már mentem dolgozni. A korai ebéd után mentem a céghez. Bent volt elég feladatom, de azért sikerült valamennyit mozognom. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg, mint az oldalazást is. Aztán elvégeztem néhány feladatot és utána a tricepszezést és a zsír égetőt teljesítettem. Majd nyitott az uszoda. A mai napon 18,50 kilométert gyalogoltam le a munkaidőm alatt. 5 edzésem volt a mai napon. Ez nem sok, de ahhoz képest, hogy délutános voltam és leszek is a héten, egészen jó kezdés a héten. Mivel ma hétfő van és sajnos a múlt heti méreckedésem elmaradt, mert otthon voltam, ezért ma mindenképpen meg ejtettem. A mérleg ismét 90 dekagrammal többet mutatott, mint két hete hétfőn. A szabadságom alatt ennyit híztam, vagyis most 84,9 kilogramm vagyok. Remélem, hogy a jövő hétfői méréskor nem ennyi leszek, hanem egy kicsivel könnyebb.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás tricepszezés

Nr. 4013. >építkezés< + ˘sétálás˘

2018.11.04. 20:17 Gabbá

Építkezés: egy faháznál dolgoztam 9 órán keresztül, sétálás: a mai napon 6,90 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel korán keltem, mert egy építkezésen segédkeztem. 5 óra után keltem és mindjárt játszóruhába öltöztem. 6 órakor felvettek és elmentünk kocsival ehhez a bizonyos faházhoz. Az történt, hogy a faházra egy fa rádőlt és ezt próbáltuk meg kijavítani. 7 órakor már vágtuk a fát és aprítottuk, kuglira. A tető egy része megsemmisült és mivel közben esett az eső a mennyezeti falapok is tönkrementek. Szóval folyamatosan dolgoztunk a kollégáimmal. Rendet tettünk, és lefóliáztuk a tetőt. sajnos ezt folytatni kell, mert ez a fólia nem eső álló, hanem csak párát taszítja. Délután 4 óra után fejeztük be a munkát. 9 órát dolgoztunk. Ez volt az egyik mozgásom. Elfáradtam és mivel az erdőben áll a ház, ezért kristály tiszta levegő még egy kissé rá is tett. Jó volt ez a kis tüdő tisztítás. A mai napon 6,90 kilométert gyalogoltam le. Főleg az építkezésen tettem meg ezt a távot, de azért míg hazasétáltam, illetve kisétáltam a kocsihoz reggel, ez is hozzátett a távhoz. Ma ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten összesen 26 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel kevesebb, mint a napi 4 edzéses átlag.

Húzódzkodás 3 alkalom 120 darab 4080 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 412 tonna
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
8700 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 0 alkalom 0 darab 14.200 darab
4 ütemű fekvőtámasz 1 alkalom 40 darab 1480 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 14.400 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
35 óra 00 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 41 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 190 perc
Itthoni erősítés 3 alkalom 900 darab 34.500 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 32 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 1 alkalom 66,4 kilométer 1141,2 kilométer
Oldalazás 4 alkalom 400 darab 17.000 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
98 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 1682 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 2718 tonna
Zsírégető 4 alkalom 4 sorozat 87 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 41,18 kilométer 3325,98 km

Szólj hozzá!

Címkék: építkezés sétálás

Nr. 4012. #kerékpározás# + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2018.11.03. 17:05 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence - Dömös hajóállomás oda-vissza útvonal letekerése 2 óra 21 perc 05 másodperc alatt, ami a 66,4 kilométeres távon 28,2 kilométer/órás átlagnak felel meg, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a mai napon 4,62 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt valamivel keltem. Mivel ma nagyon szép idő kilátása volt, a szabadságom utolsó napjaiban elmentem egyet bringázni. Nem igyekeztem, mert vártam, hogy jobban melegedjen az idő. Fél 9-kor elindultam a fent megemlített útvonalon.  A vártnál sokkal jobban pörögtek a lábaim. Erősek voltak, és pörgősek. Persze a kistányéron hajtottam a gépet. Terveim szerint majd visszafelé a tahisi lejtőn felpakolom a sonkaszeletelőre, de ez nem valósult meg. Az első órában 28,1-es átlagot hajtottam ki. Persze egy kis hátszelem is volt. nem egészen 1 óra 10 perc körül értem a dömösi hajóállomáshoz. Itt egy pár percre megálltam, egy kis zselére, meg ivásra. Nem volt igazán jó ötlet, mert a pörgős lábaim egy kissé beálltak. Visszafelé Lepencéig csak azon dolgoztam, hogy ismét felpörgessem a virgácsaimat. Ez nagyjából sikerült is, viszont egy kicsit lelassult a pörgetésem, mert csak 25-27-es pillanatnyi sebességgel tudtam csak haladni. De ez szerencsére nem tartott sokáig. Bogdány után már sikerült az enyhe szembe szél ellenére is 30-31-es ebességgel haladnom. Már elhagytam Leányfalut, amikor az órám mutatta, hogy 2 órája nyomom a pedált. Ekkor az átlag sebességem 28,2-re nőtt, vagyis sikerült tartanom a sebességemet a szél ellenére is. Végülis 2 óra 21 perc 05 másodperc alatt tettem meg ezt a 66,4 kilométeres távot, ahol az átlagom 28,2 kilométer/óra volt. Amikor hazaértem, és lefürödtem, ebéd főzés közben elvégeztem az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását, az oldalazás 100 darabját, a zsír égetőből 1 sorozatot, és a húzódzkodás 40 darabját. A mai napon 4,62 kilométert gyalogoltam le. Ez utóbbit úgy hoztam össze, hogy főztem, illetve levelet szedtem össze. Ezzel a mai napon 6 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 24 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 4 edzéses átlagnak felel meg. Annak nagyon örülök, hogy sok kihagyás után 60 kilométert lendületesen tudtam letekerni. És ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok egészen sokat mozogtam a héten.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kerékpározás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés

Nr. 4011. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ×4 ütemű fekvőtámasz× + ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2018.11.02. 16:55 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, 4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a mai napon 4,62 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra körül keltem. Délelőtt sok dolgom nem volt. Ezért megcsináltam az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását és az oldalazás 100 darabját. Majd egy kis pihenő következett. Ekkor voltam vásárolni. Ezek után elvégeztem a zsír égetőből egy sorozatot és kipróbáltam itthon a 4 ütemű fekvőtámaszt. Ez utóbbi mozgásforma jól ment és lehet itthon is csinálni. Pihenésképpen teljesítettem a húzódzkodást. A mai napon 4,62 kilométert gyalogoltam le. Ma ez a 6 mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 18 edzésem és mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 3 edzéses átlag. Ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok, egészen sokat mozgok, hiszen volt olyan szabadságom, hogy naponta mindössze 1-1 mozgásom volt. Már 18 mozgásnál tartok és még van 2 nap a szabadságomból.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás sétálás 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés

Nr. 4010. ~kertészkedés~ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ˘húzódzkodás˘ + ˘sétálás˘

2018.11.01. 17:18 Gabbá

Kertészkedés: dió pucolás és az összegyűjtött eső víz ellocsolása 2 órán keresztül, Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a mai napon 3,08 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel már jóval 7 óra előtt ébredtem és szinte azonnal ki is keltem az ágyból. Hiába az óra visszaállítást meg kell szoknom. Ezt egy kicsivel könnyebben megteszem, mint azt, amikor előre kell állítani tavasszal az órát. Az alvás idejének csökkenését nehezen szokom meg. Amikor felkeltem és elkészültem a ház körül tevékenykedtem. Az eddig összegyűlt és még a rászáradt bőrétől nem megszabadított diókat pucoltam meg. Késsel kapartam le a ráégett zöld, fekete bőrt. Majd az összegyűjtött eső vizet öntöztem széjjel a kertben, a ház körül. Ez majdnem 1 köbméter víz volt. Ez a munka másfél órán keresztül tartott. Amikor ezzel végeztem megcsináltam az itthoni erősítést és az oldalazást. Majd pihentem egyet, közben olvastam. Ezt követően, körülbelül egy óra után, elvégeztem a zsír égetőt és a húzódzkodást. A mai napon 3,08 kilométert gyalogoltam le. Ez nem sok, de ma így alakult. Ma 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 12 edzésem és mozgásom volt. Ez napi 3 edzéses átlagnak felel meg. Tegnap óta rendesebben edzek, felkészülendő a jövő heti munkára és edzésekre. Tegnap 5, ma 6 edzésem, mozgásom volt. Ez ahhoz képest, hogy szabadságon vagyok soknak mondható. Aránylag szépen alakul a hetem.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kertészkedés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés

Nr. 4009. $egyéb$ + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.10.31. 16:20 Gabbá

Egyéb: nap közben 15-17 kilométert tekerhettem le, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a mai napon 5,97 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Elkészültem és eltekertem Szentendrére, hogy a bankban elintézzem az ügyemet. Innen a LIDL következett, majd hazatekertem. Elpakoltam és visszatekertem az ALDI-ba. Ez utóbbi útra ezért volt szükség, mert ásvány vizet kellett vennem. Ezen utak közben hozzávetőlegesen 15-17 kilométert tekerhettem le a munkás biciklimmel. Délelőtt a maradék diót héjaztam le, illetve a WC-t javítottam meg. Még az ebéd előtt megcsináltam az oldalazást és a zsír égetőt. Az ebéd után már nem csináltam semmit se. Ma 5,97 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a 4 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 6 edzésem és mozgásom volt. Ez azt jelenti, hogy napi 2 edzéses átlagom van. Nem sok, de szabadságon vagyok még ezen a héten. A mai napon elkezdtem a felkészülést arra, hogy majd a jövő héten, ha ismét dolgozom, ne legyen problémám azzal, hogy edzek.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás zsír égető oldalazás

Nr. 4008. ˘sétálás˘

2018.10.30. 18:23 Gabbá

Sétálás: a mai napon 4,69 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel az óra átállítás miatt kissé korán keltem.Ez azt jelentette, hogy 6 óra előtt keltem. Csomagoltam és mentem az állomásra. Vonattal a Délibe, majd onnan Metróval és HÉV-vel haza. Nem volt még 11 óra, amikor hazaértem. Ahogy kipakoltam és elrakodtam, eltekertem a LIDL-be, mert néhány dolgot vásárolnom kellett vásárolnom. Mire ezzel végeztem, odaültem a számítógép mellé és elkezdtem a bejegyzéseimet pótolni. Ezzel a bejegyzéssel utolértem magam. A mai napon mindössze egy mozgásom volt. A ma 4,69 kilométert gyalogoltam le. Ezzel együtt a héten eddig csak gyalogoltam és két mozgásom volt. Ez pontosan napi 1 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 4007. ˘sétálás˘

2018.10.30. 17:47 Gabbá

Sétálás: a mai napon 10,05 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma volt az utolsó teljes napom Győrben. Ma sem jutottam számítógép közelébe. Sokat ma sem mozogtam. Voltam a tesómmal egyetemen. Persze csak nyugdíjas egyetemen, majd a városban vásároltunk néhány dolgot. Aránylag sokat sétáltunk, mert a mai napon 10,05 kilométert gyalogoltunk le. Más mozgásom nem volt. Holnap reggel már utazom vissza, jövök haza. A mai napon ez az egy mozgásom volt. Ezzel a mozgással kezdtem el a szabadságom második hetét.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 4006. ˘sétálás˘

2018.10.30. 17:31 Gabbá

Sétálás: a mai napon mindössze 1,25 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ezt a bejegyzést is pár napos késéssel írom. Még ma is Győrben voltam és ezért nem jutottam számítógép közelébe. Ma nem volt semmi edzésem, csak a tesómnak segítettem a konyhában és ehhez hasonlókban. Így még a sétálásom se lett sok. Mindössze csak 1,25 kilométert tettem meg. A  héten összesen 13 edzésem és mozgásom volt. Ez eggyel kevesebb, mint a napi 2 edzéses átlag. Hiába szabadságon vagyok. Nem mozgok annyit, mint amennyit szerettem volna. Persze ehhez még jön egy kis lustaság is. Ilyenkor egy kicsit eleresztem magam 

Húzódzkodás 1 alkalom 40 darab 3960 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 412 tonna
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
8700 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodá 0 alkalom 0 darab 14.200 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 1440 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 14.400 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
35 óra 00 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 41 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 190 perc
Itthoni erősítés 2 alkalom 600 darab 33.600 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 32 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 1074,8 kilométer
Oldalazás 2 alkalom 200 darab 16.600 darab
Tricepszezés 0 alkalom 0 tonna
98 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 1682 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 2718 tonna
Zsírégető 1 alkalom 1 sorozat 83 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 31,48 kilométer 3284,80 km

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 4005. ˘sétálás˘

2018.10.30. 17:10 Gabbá

Sétálás: a mai napon 4,70 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma sem, jutottam a számítógéphez és ezért ezt a bejegyzést is pár nappal később írom. A mai napon a tesómmal elmentünk szüleink sírjához, mert hamarosan jön a halottak napja és én akkor nem leszek Győrben. Szóval a temetőt ma látogattuk meg. A mai napon nem is edzettem semmit. Csak sétáltam 4,70 kilométert. Ezzel együtt a héten eddig összesen 12 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 2 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 4004. ˘sétálás˘

2018.10.30. 16:58 Gabbá

Sétálás: a mai napon 7,42 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ezt a bejegyzésemet pár nappal később írom, mert Győrbe utaztam és ott nem voltam számítógép közelében. Ma már kedd van, de ez a bejegyzés pénteki napomról szól. Hajnali 3-kor keltem, hogy elérjem a Déliből induló vonatomat. Előző nap már összecsomagoltam, szóval csak el kellett készülnöm és mennem a HÉV-hez. Az elsővel beutaztam Pestre, majd a Délibe. 7 óra alig múlt el, amikor már Győrben voltam. A tesómmal elmentünk vásárolni. Ma csak sétáltam, összesen 7,42 kilométert tettem meg a nap folyamán. Ez az egy mozgásom volt. Ezzel együtt a 11 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 2 edzéses átlag. Ez nem sok, de hiába szabadságon vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 4003. ˘sétálás˘

2018.10.25. 20:05 Gabbá

Sétálás: a mai napon 5, 12 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt valamivel keltem. Mivel be kellett mennem a céghez, ezért azonnal rendes ruhába öltöztem. A postára eg csekket adtam fel, majd betekertem a céghez. Itt megcsináltam a feladatomat, majd a LIDL-be mentem. Innen hazaérve megfőztem a kelkáposzta főzeléket és ezzel be is fejeztem a mai napi mozgásomat. Ma mindössze 5,12 kilométert gyalogoltam le. Ezzel a mozgással együtt a héten eddig összesen 10 edzésem és mozgásom volt, ami 2-vel több, mint a napi 2 edzéses átlag. Ez nem sok, de szabadságon  vagyok és ezért érthető, hogy nem mozgok sokat.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 4002. ˘sétálás˘

2018.10.24. 16:53 Gabbá

Sétálás: a mai napon 5,22 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra körül keltem. Amikor elkészültem Szentendrére mentem, hogy a nyugdíjas papírjaimat elintézzem. Persze előtte voltam a postán is. Ekkor esett legjobban az eső. Persze vizes ruhában ácsorogtam a hivatalban. Amikor sorra kerültem és sikerült elintéznem a dolgaimat, mentem a LIDL-be. A vásárlás után hazatekertem. De persze megint a legjobban esett az eső. Szóval ma kétszer is eláztam. Ahogy hazaértem, elrakodtam és száraz ruhát vettem fel, éreztem, hogy egy kissé meg is fáztam a vizes ruhának köszönhetően. Ezért aztán ma már mást se csináltam. A mai napon 5,22 kilométert gyalogoltam le. A mai napon mindössze ez az egy mozgásom volt. Összesen, a nap folyamán 5, 22 kilométert gyalogoltam le. A mai napon mindössze ez az egy mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 9 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 3 edzéses átlagnak felel meg. Ez nem sok, de szabadságon vagyok és nem mindig sikerül az eltervezett mozgásokat végrehajtani.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 4001. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.10.23. 16:39 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 4,02 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra körül keltem fel. Délelőtt a telekre mentem ki, mert a kapálógépet elvitték. Ezért nem is csináltam ma szinte semmit se. Az itthoni erősítést és az oldalazást is menet közben végeztem el. A mai napon 4,02 kilométert gyalogoltam le. Ma ez a három mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 8 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 4 edzéses átlagnak felel meg. Hiába szabadságon vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás oldalazás itthoni erősítés

Nr. 4000. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2018.10.22. 17:22 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a mai napon 3,75 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Szabadságon vagyok. Ennek ellenére 7 óra előtt keltem. Tegnap még sokáig fenn voltam, de aránylag korán keltem. Ahogy elkészültem, mentem a konyhába és a tegnap előfőzött csülökből egy jó adag babgulyást főztem. A csülköt felkockáztam és a bab leveshez adtam. Sikerült is egy nagy adagot főznöm. A főzés közben az itthoni erősítés 2 x 150 darab karhajlítását, az oldalazás 2 x 50 darabját és a zsír égetőből egy sorozat csináltam meg. Amikor végeztem a főzéssel elvégeztem a húzódzkodást is. Ezzel el is ment a délelőttöm. Mást már nem is csináltam, csak az asszonyt kísértem el a temetőbe. A mai napon 3,75 kilométert gyalogoltam le. Annak ellenére, hogy szabadságon vagyok 5 mozgásom volt. Mivel hétfő van, ezért ma meg is mértem magam. Sajnos a mérleg ma is többet mutatott, mint a múlt héten. Ma pontosan 84,0 kilogrammot mutatott a mérleg. A múlt héthez képest 70 dekával vagyok nehezebb. A nehezebb súly ellenére úgy érzem, hogy erősebb vagyok és a testem kezd átalakulni - izmosabb vagyok. Ez főleg a húzódzkodásban és az egyéb erősítésekben érzem. A súlyom nehezebb, de az izom miatt és nem a zsír okán. Remélem, hogy azért fogyni is tudok majd, az egy hét múlva esedékes mérésig.

 

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés

Nr. 3999. ˘sétálás˘

2018.10.21. 16:53 Gabbá

Sétálás: a mai napon 3,82 kilométert gyalogoltam le

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra körül keltem. Délelőtt szinte semmit se csináltam, csak vásárolni voltam, illetve virágföldet vettem. Utána csak a lehullott leveleket söpörtem össze és zsákoltam be. Még van egy jó adag a diófán, amit majd még össze kell szednem. Mivel ma mást nem csináltam, csak sétáltam egy keveset- Ma csak ez az egy mozgásom volt. Ezzel együtt a héten összesen 39 edzésem és mozgásom volt. Ez 4-el több, mint a napi 5 edzéses átlag. Ez nem sok, de hát a héten még délutános voltam. Holnaptól szabadságon leszek és nem tudom, hogy mennyit és hogyan fogok majd edzeni  a jövő héten.

Húzódzkodás 5 alkalom 200 darab 3920 darab
Fekvenyomás 0 alkalom 0 tonna 412 tonna
Erősítés 0 alkalom 0 gyakorlat
8700 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 5 alkalom 500 darab 14.200 darab
4 ütemű fekvőtámasz 0 alkalom 0 darab 1440 darab
Ugrálókötelezés 0 alkalom 0 darab 14.400 darab
Szaunázás 0 alkalom 0 óra 0 perc
35 óra 00 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 41 kilométer
Hasazás 1 alkalom 5 perc 190 perc
Itthoni erősítés 5 alkalom 1500 darab 33.000 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 32 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 1074,8 kilométer
Oldalazás 5 alkalom 500 darab 16.400 darab
Tricepszezés 4 alkalom 4 tonna
98 tonna
Vádlizás 0 alkalom 0 tonna 1682 tonna
Láb erősítés 0 alkalom 0 tonna 2718 tonna
Zsírégető 5 alkalom 5 sorozat 82 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 126,87 kilométer 3253,32 km

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr. 3998. ~kertészkedés~ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.10.20. 17:06 Gabbá

Kertészkedés: 3 órán keresztül kertészkedés a ház körül, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a mai napon 5,69 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után keltem fel. Mivel szabadságon vagyok, ezért ráértem sokáig aludni. Amikor végre elkészültem a játszóruhámat vettem fel és egy adag diófal levelet kitalicskáztam a telekre, majd a diókat megszabadítottam a burkától. Ez a munka 3 órán keresztül tartott. Mivel volt időm, ezért gyorsan megcsináltam az itthoni erősítés 2 x 150 darab karhajlítását, az oldalazás 2 x 50 darabját és a húzódzkodás 40 darabos szériáját. Mivel volt még időm, ezért itthon először teljesítettem a zsír égetőt. Kissé furcsa volt, hogy a szőnyegen végeztem el a zsír égető gyakorlatait. A ma 5,69 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig 38 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 6 edzéses átlag. Ez ahhoz képest, hogy a héten délutános voltam.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kertészkedés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés

Nr. 3997. *tolódzkodás* + &tricepszezés& + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2018.10.19. 22:24 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 23,01 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után keltem. A délelőttöm vásárlással telt el. Eltekertem a LIDL-be. Mikor hazaértem és elpakoltam, már el is telt az időm. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél volt néhány feladatom, amit megcsináltam. Közben persze időt szakítottam arra, hogy mozogjak, eddzek egyet. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. Az egyik feladatot elvégeztem, majd a konditeremben a tricepszezést teljesítettem. Az itthoni erősítést és az oldalazást egyszerre csináltam meg. Az újabb feladat után  következett a  zsír égető, amiből egy sorozatot végeztem el. A húzódzkodást is a konditeremben csináltam meg. Majd nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 23,01 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is sikerült 7 mozgást elvégeznem. A héten sikerült aránylag rendesen edzenem, keddet leszámítva, maikor is csak 2 mozgásom volt. Ezzel a mai 7 edzéssel együtt a héten eddig összesen 32 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 6 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3996. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.10.18. 22:10 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 24,05 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után valamivel ébredtem. Ma nem volt semmi kerti munkám és ezért ebédet főztem. Amikor elkészültem, már el is ment az az idő, amit itthon szoktam délelőttönként eltölteni. Azért közben tudtam egy kicsit mozogni is. Az itthoni erősítést, az oldalazást és a húzódzkodást itthon végeztem el. A tenyerem egészen megszokta már a zárt szelvény szögletességét. A korai ebéd után mentem dolgozni. A cégnél ma is sok feladatom volt. Nem tudtam sokat edzeni. Egyes faladatok teljesítése után egy-egy mozgást elvégeztem. Így csináltam meg a tolódzkodást, kint a pavilonban. Majd jött egy feladat. A tricepszezés után megint egy dolgot kellett megcsinálnom. A zsír égető után már nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 24,05 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 7 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 25 mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 6 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3995. ~kertészkedés~ + *tolódzkodás* + &tricepsz& + "zsír égető˝ + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + =itthoni erősítés= + ˘sétálás˘

2018.10.17. 22:08 Gabbá

Kertészkedés: a tegnap bezsákolt levelet ki talicskáztam a telekre, ami 2 és fél órán keresztül tartott, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, sétálás: a munkaidőm alatt 23,10 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra körül keltem. Ma is játszóruhát vettem, mert a tegnap bezsákolt diófa levelet ki talicskáztam a telekre. Ez a munka 2 és fél órán keresztül tartott. Ezért nem tudtam itthon mozogni, mert már csak annyi időm maradt, hogy korán megebédeljek és már mehettem is dolgozni. Ma is délutános voltam. Bent a cégnél aztán volt feladatom elég sok, de közben volt lehetőségem egy-egy féle mozgást elvégezni. A tolódzkodással kezdtem. Ezt a mozgást körülbelül 3 perc alatt megcsináltam. A konditerembe mentem a tricepszezést elvégezni. Itt teljesítettem a zsír égetőt is. Majd az uszodában volt dolgom, ahol is megcsináltam az oldalazást. Ezek után visszamentem a konditerembe a húzódzkodást elvégezni. Mivel az uszoda nyitása előtt volt még egy kis időm és ekkor az itthoni erősítés 2 x 150 darab karhajlítását végeztem el. A munkaidőm alatt 23,10 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 8 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 18 edzésem volt. Ez pontosan napi 6 edzéses átlagnak felel meg. Szerencsémre a mai napon tudtam edzeni, még akkor is, ha kissé össze-vissza volt a mozgások sorrendje.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kertészkedés tolódzkodás kerékpározás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3994. *tolódzkodás* + ˘ sétálás˘

2018.10.16. 21:44 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, sétálás: munkaidőm alatt 24,48 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra körül ébredtem. A játszóruhámat vettem fel, mert a ház körül zsákoltam be a lehullott diófa leveleket. Ezzel el is ment a délelőtt azon része, amit itthon töltök. Így nem tudtam semmiféle mozgást elvégezni. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél sajnos utolért a "délutános műszak átka"! Mert nem tudtam mozogni. Folyamatosan kaptam az újabb és újabb feladatokat. Annyi időm volt csak, hogy egy gyors tolódzkodást megcsináljak, aztán már nyitott is az uszoda. A munkaidőm alatt 24,48 kilométert gyalogoltam le. Ma ez a két mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 10 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 5 edzéses átlagnak felel meg. Ez nagyon szép, de az utóbbi hetekhez képest nem olyan jó. Szóval az, hogy két nap alatt 10 mozgás jó. De lehetne mondjuk már 16 mozgás is. Ez van és remélem, hogy holna már rendesebben tudok majd edzeni.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás

Nr. 3993. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + ˇhúzódzkodásˇ + ˝zsír égető˝ + ĐhasazásĐ + ˘sétálás˘

2018.10.15. 22:06 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, hasazás: a hasizom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, sétálás: a munkaidőm alatt 22,72 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Elkészültem, majd mentem vásárolni a LIDL-be. Innen hazaérve már szinte el is ment az az idő, amit délelőtt itthoni töltök, ha délutános műszakom van. A korai ebéd után mentem dolgozni. Itthon nem tudtam mozogni, mert nem volt rá időm. Bent a cégnél volt feladatom elég szépen, de szakítottam időt arra, hogy eddzek. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. Az itthoni erősítést és az oldalazást az uszodában teljesítettem. A tricepszezés a konditeremben folytatódott. Aztán meg kellett szakítanom az edzésemet, mert egy újabb feladatot végeztem el. Ezek után a húzódzkodást végeztem el. A zsír égetőt is a konditeremben teljesítettem. Aztán megint az uszodában edzettem tovább. Itt a hasazást csináltam meg. Az uszoda nyitott és ezzel be is fejeztem az edzésemet. A munkaidőm alatt 22,72 kilométert gyalogoltam le. Mivel ma hétfő van, megmértem magam. Sajnos a hétvégén kissé dőzsöltem, mert a testsúlyom 60 dekagrammal nehezebb, mint a múlt héten voltam. A mérleg ma reggel 83,3 kilogrammot mutatott. Igyekeznem kell, hogy fogyjak. És ezt a súlyt meg is tudjam tartani, ne hízzak vissza. Még egy kicsit se.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás hasazás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3990. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ĐhasazásĐ + ˘sétálás˘

2018.10.12. 21:52 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, hasazás: a hasizom erősítő póz kitartása 5 x 1 percig, közte 10 másodperces pihenőkkel, sétálás: a munkaidőm alatt 21,46 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel korán keltem, mert főztem egy kis húslevest és azt sokáig kell rotyogtatni. 6 óra előtt valamivel keltem. Azonnal kiugrottam az ágyból és készülődtem. A levest 7 óra előtt már oda is tettem. Délelőtt elvégeztem az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását, oldalazás 2 x 50-es sorozatát és a húzódzkodás 40 darabját. A húzódkodásban a tenyeremet már nem is töri annyira a zárt szelvény. Szinte nem is érzem a vasat. A leves 9 óra után valamivel el is készült. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél aránylag kevés tennivalóm volt, ezért tudtam edzeni is egy keveset. A tolódzkodást megcsináltam. A konditeremben a tricepszezést és a zsír égetőt végeztem el. Mivel volt még egy kis időm, ezért teljesítettem a hasazás 5 x 1 perces pózkitartását. Majd nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 21,46 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 8 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 30 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 6 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás hasazás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3989. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.10.11. 21:51 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 dara karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 23,40 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 órakor keltem. Amikor elkészültem, először a lehullott dió kütyüjét szedtem le. Ezt kesztyűben csináltam. Ezzel hamar végeztem, mert 8 óra után már eltekertem a postára, a zöldségeshez és a boltba. Amikor haza értem, gyorsan megcsináltam az itthoni erősítést, az oldalazást és a húzódzkodást. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél majdnem utolért a délutános műszak átka, mert sok dolgom volt. De mivel meghajtottam ezek elvégzését, ezért jutott egy kis idő, hogy a tolódzkodást, a tricepszezést és a zsír égetőt elvégezzem. Majd nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 23,40 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 7 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 22 edzésem volt. Ez 2-vel több, mint a napi 5 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3988. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + ˘sétálás˘

2018.10.10. 22:10 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, tolódzkodás, 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, sétálás: a munkaidőm alatt 23,17 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt valamivel ébredtem és keltem fel. Délelőtt a szokásos dolgaimat csináltam, majd a korai ebéd után mentem dolgozni. Délelőtt a teendőim között megcsináltam az itthoni erősítést, az oldalazást és a húzódzkodást. Biztos, ami biztos elv alapján, hogy legalább ennyi mozgásom legyen, mert hátha beleszaladok a délutános műszak átkába és bent a cégnél nem tudok majd edzeni.  A céghez beérve, sok feladatom volt, de azért szakítottam időt arra, hogy eddzek. Sok mindent nem tudtam mozogni, de azért elvégeztem tolódzkodást és a tricepszezést. Majd nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 23,17 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 15 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 5 edzéses átlagnak felel meg.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3987. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + ~kertészkedés~ + ˘sétálás˘

2018.10.09. 16:43 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, kertészkedés: 2 órán keresztül levél söprés, sétálás: a mai napon 8,24 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Ma is még szabadnapom van. Reggel amikor elkészültem megcsináltam az itthoni erősítés 2 x 150 darab karhajlítását és az oldalazás 2 x 50 darab erősítését. Aztán a ház körül és a telken a lehullott leveleket összesöpörni és bezsákolni. Főleg diófa levél hullott és ez ugye mérgező és ezért össze kell gyűjteni a földről. Ez a munka 2 órán keresztül tartott. Amikor hazaértem elvégeztem a húzódzkodást is. A mai napon 8,24 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 5 edzésem és mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 9 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 4 edzéses átlag.

 

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás kertészkedés sétálás oldalazás itthoni erősítés

Nr. 3986. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2018.10.08. 17:15 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a mai napon 2,57 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 órakor keltem. Mivel ma szabadnapos voltam, ezért nem okozott gondot a késői kelés. Délelőtt főztem egyet. Közben megcsináltam az itthoni erősítést, az oldalazást és a húzódzkodást. A főzés végére ezt a három mozgást elvégeztem. A zárt szelvény törte a tenyeremet, de már nem annyira, mint a múlt héten, amikor elkezdtem itthon is megcsinálni ezt a mozgást. A mai napon mindössze 2,57 kilométert gyalogoltam le. A mai napon csak 4 mozgásom volt. Ezzel indítottam el a mostani hetemet. Mivel ma hétfő van ma is lemértem a súlyomat. A mérleg 82,7 kilogrammot mutatott, vagyis 1 kilogrammal könnyebb lettem. Ez nagyon jó, csak ez a tendencia maradjon meg a jövő hétre is.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás sétálás oldalazás itthoni erősítés

Nr. 3983. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + *tolódzkodás* + &tricepszezés& + /futás/ + "zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.10.05. 21:45 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, futás: 2 kilométer lefutása, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 20,81 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Délelőtt ebédet főztem és ezzel el is ment a délelőtt azon része, amit itthon töltöttem el. A főzés közben ma is megcsináltam az itthoni erősítést, az oldalazást és a húzódzkodást. A húzódzkodásnál még mindig törte a kezemet a zárt szelvény, de már kevésbé, mint a hét elején. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél ugyan voltak feladataim, de tudtam edzeni is. A tolódzkodás után a tricepszezést végeztem el. Majd lefutottam az atlétikai pályán 2 kilométert. Furcsa is volt számomra a sok medence melletti futás után. Jól esett, bár kissé darabos lett a végére a levegő. A zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem, majd nyitott az uszoda. A munkaidőm alatt 20,81 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 8 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 26 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 5 edzéses átlag. A hetem szépen alakul, edzésszám szempontjából.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás futás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3982. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + *tolódzkodás* + ˘sétálás˘

2018.10.04. 22:05 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés: húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 19,07 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Ma is délutános vagyok. Amikor elkészültem, vásárolni voltam. Majd délelőtt folyamán a szokásos dolgaimat végeztem el. Azért itthon is mozogtam egy keveset, nehogy bent a cégnél utolérjen a délutános műszak átka és ne tudjak edzeni. Ezért megcsináltam az itthoni erősítés 300 darab karhajlítását, az oldalazás 100 darabját és a 40 darab húzódzkodást. A húzódzkodásban a zárt szelvény továbbra is töri a tenyeremet. Ez nem lesz kényelmesebb, de csinálni kell. A korai ebéd után mentem dolgozni. A cégnél sok feladatom volt. Csak arra maradt körülbelül 5 percem, hogy a tolódzkodást elvégezzem. Ha otthon nem mozgok, akkor ma csak a tolódzkodás és a sétálás lett volna a mozgásom. Szerencsére mozogtam és így már 4 mozgásnál tartottam. Majd az uszoda nyitott. Munkaidőm alatt 19,07 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 5 edzésem és mozgásom volt, mint tegnap. A héten eddig összesen 18 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 4 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás oldalazás itthoni erősítés

Nr. 3981. =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˇhúzódzkodásˇ + *tolódzkodás* + ˘sétálás˘

2018.10.03. 22:11 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 19,91 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma ugyan mentem dolgozni, de azért 7 óra előtt keltem. Délutános voltam, illetve leszek a héten. Reggel eltekertem vásárolni. Amikor hazaértem, volt egy kis időm, hogy mozogjak. Ekkor csináltam meg az itthoni erősítést, az oldalazást és a húzódzkodást, mondván lehet, hogy utolér a délutános műszak átka. Az itthoni erősítést és az oldalazást már rutinosan végeztem el. A húzódzkodás is jól ment volna, de a zárt szelvény törte a tenyeremet. Amikor ezzel a három mozgással végeztem, a korai ebéd után már mentem is dolgozni. Bent a cégnél sok dolgom volt és jó, hogy itthon mozogtam, mert a cégnél nem tudtam volna elvégezni ezeket a mozgásokat. Azért szakítottam időt arra, hogy a tolódzkodást megcsináljam. Ez körülbelül 5 percet vett igénybe. A munkaidőm alatt 19,91 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 5 edzésem és mozgásom volt. A héten eddig összesen 13 edzésem volt. Ez 1-el több, mint a napi 4 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás oldalazás itthoni erősítés

Nr. 3980. $egyéb$ + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.10.02. 17:14 Gabbá

Egyéb: ebbe a kategóriába sorolhatóan 22-24 kilométert tekerhettem le, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 4,23 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapom volt, de azért 7 óra előtt felkeltem. Ahogy elkészültem az asszonnyal eltekertünk a METRO-ba vásárolni. Innen hazaérve folytattam az utamat. Dunakeszire tekertem el a DECATHLON-ba. Itt váltottam be a kapott vásárlási utalványomat. Hazaérve, mivel lejárt a TV előfizetésünk, együtt elmentünk az AUCHAN-be, a Telekomhoz, hogy megkössük az új előfizetésünket. Ezen utak alatt hozzávetőlegesen 22-24 kilométert tekerhettem le. Ez nem volt rendes bringázás, hanem amolyan egyéb kategória. Amikor befejeztem és végleg hazaértem, megcsináltam az itthoni erősítés 2 x 150 darab karhajlítását. Ezután azonnal elvégeztem az oldalazást. A mai napon nem sétáltam sokat, mert csak 4,23 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 4 mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 8 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 4 edzéses átlag. Holnap már dolgozom, de nem tudom, hogy mennyit tudok majd edzeni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás oldalazás itthoni erősítés

Nr. 3979. =itthoni erősítés= + ˇhúzódzkodásˇ + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.10.01. 21:21 Gabbá

Itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal errősítés, sétálás: a mai napon 11,88 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma szabadnapom volt és ezért sokáig aludtam. Ennek ellenére 7 óra előtt felkeltem. Mivel sok teendőm volt itthon ezért kissé össze-vissza végeztem el a mai napi mozgásaimat. Persze a sok munka közben volt időm arra is, hogy mozogjak. Az itthoni erősítést a szobában csináltam meg. Ebédet is főztem közben. A húzódzkodást a zárt teraszon végeztem el. A zárt szelvény törte egy kicsit a kezemet, de megcsináltam. Az oldalazást is a szobában teljesítettem. A sok teendőm közben 11,88 kilométert gyalogoltam le. A mai napon ez a 4 mozgásom volt. Mivel ma hétfő van ráálltam a mérlegre. 60 dekával könnyebb vagyok, mint a múlt héten voltam. A mérleg 83,7 kilogrammot mutatott. Ennek örülök, de oda kell figyelnem, hogy egy hét múlva még könnyebb legyek.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás sétálás oldalazás itthoni erősítés

Nr. 3976. ˘sétálás˘

2018.09.28. 21:45 Gabbá

Sétálás: a munkaidőm alatt 21,48 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A mai napon kissé sűrű lett. Reggel elmentem vásárolni a zöldségeshez, a CBA-ba és a szatócs boltba. Aztán ebédet főztem. A korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél volt dolgom, sok is. Ezért nem tudtam edzeni. Ez a mai nap volt a délutános műszak bosszúja. Sok apró feladatom volt és nem tudtam időt szakítani legalább egy kis tolódzkodásra. Ezért csak gyalogoltam a munkaidőm alatt. Összesen 21,48 kilométert tettem meg. A héten eddig összesen 23 edzésem és mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 4 edzéses átlag. Ez aránylag jó átlag, de a hét első részében sokkal jobban tudtam edzeni. Ez van.

Szólj hozzá!

Címkék: sétálás

Nr.3975. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˝zsír égető˝ + &tricepszezés& + ˇhúzódzkodásˇ + ˘sétálás˘

2018.09.27. 22:12 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, zsír égető: 1 sorozat, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, sétálás: a munkaidőm alatt 22,37 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra előtt keltem. Ahogy elkészültem vásárolni mentem, két helyre is. Innen hazaérve már el is telt az az idő, amit itthon szoktam délelőtt tölteni, amikor délutános műszakom van. A korai ebéd után mentem dolgozni. Amikor beértem a céghez, sok apró feladat talált meg. Így bele tudtam illeszteni az edzésemet a feladatok közé. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. Majd egy feladatot teljesítettem. A következő pihenőmben az itthoni erősítést és az oldalazást végeztem el. Aztán ismét munka, majd a zsír égető következett. Ebből egy sorozatot csináltam. A következő feladat után a tricepszezést és a húzódzkodást teljesítettem. A mai napon 22,37 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 7 edzésem volt és ezzel együtt a héten eddig összesen 22 edzésem és mozgásom volt. Ez 2-vel több, mint a napi 5 edzéses átlag.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3974. *tolódzkodás* + =itthoin erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + ˝zsír égető˝ + ˘sétálás˘

2018.09.26. 22:04 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás,  oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, sétálás: a munkaidőm alatt 18,54 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 órakor keltem. Délelőtt csekket fizettem be, majd a korai ebéd után mentem dolgozni. Mivel délutános voltam, ezért sok feladatom volt. De sikerült időt szakítanom arra, hogy eddzek egyet. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. Aztán folytattam a munkámat. Ezek után az itthoni erősítés és az oldalazás következett. Ezt a két mozgást egyben végeztem el. Majd folytattam a munkámat. A tricepszezés jól ment, mert ez következett. A zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem. A munkaidőm alatt 18,54 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 6 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 15 edzésem és mozgásom volt. Ez pontosan napi 5 edzéses átlagnak felel meg. Ez ahhoz képest, hogy délutános műszakban vagyok egészen jó eredmény. Remélem, hogy ezt a tendenciát folytatni tudom majd.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3973. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + ˘sétálás˘

2018.09.25. 21:18 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 9,86 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után keltem. A zöldségeshez mentem vásárolni, majd itthon a kertben ténykedtem. Nem csináltam olyan sokáig, hogy az egyéb kategóriába beírhassam. Viszont ezzel el is ment a délelőtt azon része, amit itthon töltöttem el. Annak ellenére, hogy szabadnapos voltam, de be kellett mennem a céghez. A munkahelyemen volt tennivalóm, de tudtam edzeni is. A tolódzkodást, az itthoni erősítést és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg. Mivel tegnap 4 mozgásom volt, ezért ma 5 edzést terveztem. Meg is csináltam. A tricepszezés volt ma a plusz mozgás. A mai napon "csak" 9,86 kilométert gyalogoltam le. Ez nem sok, de ez van. Holnap már dolgozom, de délutános leszek és ezért kíváncsi leszek, hogy mennyit tudok majd mozogni. A mai napon ez az 5 mozgásom volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 9 edzésem és mozgásom volt. Ez 1-el több, mint a napi 4 edzéses átlag. Holnap remélem, hogy tudok majd 6 mozgást végrehajtani.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás oldalazás itthoni erősítés tricepszezés

Nr. 3972. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + ˘sétálás˘

2018.09.24. 20:38 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, sétálás: a mai napon 14,36 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel későn keltem. Mivel éjjel hatalmas szél volt, amire felébredtem, végre sikerült visszaaludnom. Viszont nagyon is belehúztam az alvásba, mert már majdnem 8 óra volt, amikor felébredtem. Amint elkészültem, eltekertem vásárolni, a henteshez, a zöldségeshez és a boltba. Amikor hazaértem főztem egyet és ezzel el is ment az időm. Ugyan szabadnapom van, de be kellett mennem a céghez. Bent a munkahelyemen egy kicsit mozogtam. A tolódzkodást kint a pavilonban csináltam meg. Az itthoni erősítésben elvégeztem a 2 x 150 darab karhajlítást, illetve az oldal erősítést. De ezeket már a konditeremben teljesítettem. Más mozgást nem végeztem. A mai napon 14,36 kilométert gyalogoltam le. Ma ez a négy mozgást csináltam meg. Mivel ma hétfő van ezért megmértem magam. A mérleg egy kicsivel többet mutatott, mint a múlt héten. A múlt héten 83,7 kilót mutatott, míg ma 84,3-t. Ez 60 dekával nehezebb vagyok, mint voltam a múlt héten. Sajnos ez van, ha délutános vagyok. Nem tudok annyit edzeni, mint amennyit szeretnék.

Szólj hozzá!

Címkék: tolódzkodás sétálás oldalazás itthoni erősítés

Nr. 3971. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + ˝zsír égető˝ + {erősítés} + ¤szaunázás¤ + ˘sétálás˘

2018.09.23. 19:54 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás,  zsír égető: 1 sorozat,  erősítés: saját testsúllyal 600 darab erősítés elvégzése, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás,  sétálás: a munkaidőm alatt 24,39 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel ma is 3:30-kor keltem fel. Tegnap sikerült korán lefeküdnöm és ennek köszönhetően kialudtam magam. Amikor az óra megszólalt azonnal kiugrottam az ágyból és készülődtem. Mentem dolgozni. A céghez beérve volt néhány dolog, amit meg kellett csinálnom, de utána még tudtam rendesen edzeni. A tolódzkodást, az itthoni erősítést és az oldalazást  kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A tricepszezést lendületesen elvégeztem. A vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást felváltva, egymásba fűzve, szériánként váltogatva teljesítettem. Ezek a m,ozgások már jól mennek ezzel a súllyal és ezzel a mennyiséggel. Lehet, hogy hamarosan változtatnom kell rajtuk. A zsír égetőből egy sorozatot csináltam meg. Az erősítésben saját testsúllyal 6 féle mozgásból 100-100 darabot csináltam meg. Majd elindítottam a szaunát és itt 1 teljes órát töltöttem el. Jól esett a hétvégén ez a lazulás. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 24,39 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 12 edzésem volt. Ezzel együtt a héten összesen 45 edzésem és mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 6 edzéses átlag.

Húzódzkodás 2 alkalom 80 darab 3080 darab
Fekvenyomás 2 alkalom 12 tonna 376 tonna
Erősítés 2 alkalom 1200 gyakorlat
5100 gyakorlat
Úszás 0 alkalom 0 kilométer 0 kilométer
Tolódzkodás 6 alkalom 600 darab 12.100 darab
4 ütemű fekvőtámasz 1 alkalom 40 darab 1360 darab
Ugrálókötelezés 1 alkalom 400 darab 13.600 darab
Szaunázás 1 alkalom 1 óra 0 perc
32 óra 00 perc
Futás 0 alkalom 0 kilométer 36 kilométer
Hasazás 0 alkalom 0 perc 170 perc
Itthoni erősítés 4 alkalom 1200 darab 25.500 darab
Gladiátor 0 alkalom 0 sorozat 31 sorozat
Kerékpározás + Görgőzés 0 alkalom 0,0 kilométer 1074,8 kilométer
Oldalazás 6 alkalom 600 darab 13.900 darab
Tricepszezés 4 alkalom 4 tonna
81 tonna
Vádlizás 2 alkalom 50 tonna 1532 tonna
Láb erősítés 2 alkalom 90 tonna 2448 tonna
Zsírégető 3 alkalom 3 sorozat 66 sorozat   
Sétálás 7 alkalom 131,42 kilométer 3755,76 km

 

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás erősítés sétálás szaunázás zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés

Nr. 3970. *tolódzkodás* + =itthoni erősítés= + ÷oldalazás÷ + &tricepszezés& + łvádlizásł + "láb erősítés" + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ+ ˝zsír égető˝ + {erősítés} + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + ˘sétálás˘

2018.09.22. 19:14 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 80 és 1 x 20 darab tolódzkodás, itthoni erősítés: 2 x 150 darab karhajlítás, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, tricepszezés: 50 darab tricepsz erősítés 20 kilogrammos súllyal, vádlizás: 4 x 125 darab vádli erősítés 50 kilogrammos súllyal, láb erősítés: 3 x 100 darab láb erősítés 150 kilogrammos súllyal, fekvenyomás: 2 x 40 és 1 x 20 darab fekvenyomás 60 kilogrammos súllyal, húzódzkodás: 8 féle fogásban 5-5 darab húzódzkodás, zsír égető: 1 sorozat,  erősítés: 600 darab saját testsúllyal történő  erősítés, ugrálókötelezés: 2 x 200 ugrálás kötéllel, 4 ütemű fekvőtámasz: 2 x 20 darab 4 ütemű gyakorlat, sétálás: a munkaidőm alatt 23,94 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 3:30-kor keltem. Sajnos tegnap nagyon későn feküdtem le, mert a számítógépem frissített és ezért már majdnem éjfél volt, amikor az ágyba jutottam. Majd aludtam vagy 4 órát és már kelhettem is. Ma ezért olyan voltam, mint akit fejbe vágtak. Álmos vagyok, nem is akárhogyan. Amikor beértem a céghez, néhány tennivalómat megcsináltam, majd elkezdtem edzeni. A tolódzkodást, az itthoni erősítést és az oldalazást kint a pavilonban csináltam meg, bemelegítésként. A tricepszezés után a vádlizást, a láb erősítést, a fekvenyomást és a húzódzkodást egymásba fűzve, szériánként cserélgetve végeztem el. Az eddig említett mozgások jól és lendületesen mentek. A húzódzkodás befejezése után a zsír égetőből egy sorozatot teljesítettem. A saját testsúllyal végzett 600 darab erősítés következett. Mivel ezeket a mozgásokat lendületesen hajtottam végre a végére kissé bedurrantak az izmaim. A ugrálókötelezést és a 4 ütemű fekvőtámaszt  felváltva csináltam meg. Az ugrálókötelezés minden egyes sorozatában egyszer-egyszer álltam le, mert ráléptem a kötélre. Hiába régen csináltam ezt a mozgást. A 4 ütemű fekvőtámasz jól ment. Aztán elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 23,94 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 13 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 33 edzésem és mozgásom volt. Ez 3-al több, mint a napi 5 edzéses átlag. Szépen alakul a hetem annak ellenére, hogy délutános vagyok a héten.

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás erősítés sétálás ugrálókötelezés 4 ütemű fekvőtámasz zsír égető oldalazás itthoni erősítés tricepszezés vádlizás láb erősítés