HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 493. $egyéb$ + (úszás) + [szaunázás]

2009.03.09. 11:42 Gabbá

Nem került volna ez a bejegyzés a mai napi edzésnaplómba, ha nem vált volna a reggelem, délelőttöm, ennyire izgalmassá, változatossá. Úgy nézett ki a nap eleje, hogy egy sima bevásárlás és itthon el vagyok, mint a befőtt, majd délutánra megyek dolgozni. A bevásárlás után aztán el kellett mennem a postára csekket befizetni. Hazaérek már majdnem átadom magam a tespedésnek, amikor megjön az asszony, meg az anyósom a kórházból. Az utóbbi volt bent egy hétig, de semmi komoly dolog miatt. Viszont el kell menni valakinek a gyógyszertárba. Hiába én valaki vagyok a családban. Szóval eltekertem és kiváltottam a receptet. Utána megjavítottam a versenygépem defektjét, amit szombaton szedtem össze a görgőn. L. a szombati bejegyzést. Kipróbálás gyanánt még délelőtt elmentem egy gumishoz, jó méretű belsőért, hogy az embereim tudják a lábukra húzni és így tudjanak úszni, egy kis karmunkát. Sajnos nem volt jó méretű lyukas belső, amit felvághattam volna. Délután meg megyek dolgozni. Az további edzésekről majd este számolok be.

Végre hazaértem. Délután úszással kezdtem. 2000 méter vegyest úsztam. A tegnapi pillangó jó hatással volt rám. Bár egy kis izomlázat okozott. Érdekes módon a csuklyás izomom és a fejbiccentő izmom fáj. A fejbicentő annyira, hogy a tapadása kimondottan fáj, ha odanyúlok. De jól esett tegnap is és ma is. A 2 kilométer vegyes úgy nézett ki, hogy mind a 4 úszásnemből 500-500 métert úsztam. A pillangó 13, a hát 9, a mell 11 és a gyors 8 percre ment, ami összessen 41 percet jelent. Szóval van hová fejlődnöm. A pillangó és a mell a gyenge számaim. Főleg a pillangó. Viszont 500 méter után a vállöv izmai be vannak durranva, és ez azt jelenti, hogy dolgoznak erősen. Ezek után átmentem szaunázni egyet. 1x20, 1x15, 1x10 és 1x5 percet voltam bent a melegben. Nagyon jó volt főleg az első 20 perces menet. Ekkor még az úszás merev izmai lazultak, illetve az egész testem melegedett. Megint nehéz volt a 15 perces menet. Nem tudom, hogy miért. A többi lazán elment. Nagyon jó meleg volt bent már kezdéskor is, mert előttem használták már

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb úszás szaunázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr88991037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása