HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Kezdet /futás/

2007.10.17. 21:45 Gabbá

Sziasztok!

Mindenkitől elnézést kérek, hogy kapásból letegeztelek benneteket, azoktól, akik esetleg beleolvasnak az írásomba. Ez a sportolói múlt hatása. Mindenki, aki valaha sportolt tudja, hogy, tegezve adja meg a másiknak a tiszteletet. A másik okom a tegezésre, a korom. (Nem a feketeségem, hanem a naptár által mutatott éveim száma.)
Kérdezhetitek, hogy miért ez a címe a blogomnak? A válasz egyszerű, edző voltam, de még most is vannak tanítványaim. Egyébként, ha valaki nem tudná edzőt jelent.
Szintén kérdés lehet a részetekről, hogy mit is akar ez az "edző" itt összehordani? Valamikor hajdanában, még a nagy háború elött sportoltam, aztán jöttek a dolgos hétköznapok és a mozgás abbamaradt. A súlyfelesleg meg csak jött rám. Többszőr is sikerült a mozgással elérnem, hogy a testsúlyom jó legyen. Viszont mindig jött egy kis kihagyás és mivel nem vagyok hajlandó Norbi Update-re, meg egyéb őrültségekre, ezért visszajött a súly is. Soha sem fogyózom - mi vagyok én fakír? Abban hiszek, hogy mozgással a testsúlyt kordában lehet tartani! Mivel egyedül edzek, ezért a nyilvánosság elött kezdem el a küzdelmemet a kilókkal.Ez ösztönzőleg hat rám, ha tudom, hogy néhányan hasonló cipőben járnak, illetve olvassák a blogomat. Kérem tőletek, hogy írjátok meg a véleményeteket, vagy a kérdéseiteket tegyétek fel! Ennyi bevezető után jöjjön a beszámoló az első edzésemről!
Ez a kezdet is ma volt! Ezért a címe a bejegyzésemnek, hogy "Kezdet". Családi helyzetem miatt csak hajnalban tudok edzeni. Vagy esetleg bent a cégnél, ahol dolgozom. De ott nem mindig jön össze. Hajnali 4-kor keltem. Felöltöztem, mint télen szokás. Bár ne tettem volna. Némi kis séta után lekocorásztam vagy 5 km-t, 40 perc feletti idővel. Semmim nem fájt, még élveztem is a mozgást - hiába megtették hatásukat az endorfinok. Egyetlen egy hibát követtem el, az öltözetem túl meleg volt. Ott is folyt rólam a víz, ahol nem kellett volna. Mire befejeztem már úgy néztem ki, mint aki a zuhany alól jött volna ki, csak éppen ruhástól zuhanyozott volna. Lilásan piros fej, mint mint ahogy egy részeg néz ki, csak én nem ittam egy kortyot se. Így olcsóbb volt a buli. Még el sem fáradtam, legalább is úgy éreztem. Most amikor írom ezeket a sorokat már tudom, hogy van combom, meg vádlim. De majd csak alakul a helyzet. Ahogy Bástya elvtárs is mondaná: "A nemzetközi helyzet egyre fokozódik". Ami még az első edzésem érdekessége volt, hogy majdnem összeütköztem az úton éppen még nálam is lassabb sűndisznóval. Ugranom kellett, nehogy rálépjek, mert ment előre rendületlenül keresztben az úton. Mára ennyi lett volna a beszámolóm.

A terveim szerint minden nap írok egy pár sort az edzésemről, eredményemről (fogyás), sportjaimról, magamról, edzéselméletről, meg egyéb ide tartozó dolgokról.

Szólj hozzá!

Címkék: futás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr85195175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása