HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 22.

2007.11.08. 20:26 Gabbá

Egy edzés mennyisége sok mindentől függhet. Mire készülünk, az éves edzéstervben hol tartunk, milyen az edzettségünk. Másképpen készül a versenyeire egy 100-as gyorsúszó, mint egy vegyesúszó. De megint eltér a felkészülése egy amatőrnek, aki csak fogyni szeretne, a profi sportolótól. Mindenkinek saját magának kell a célokat kitűzni és az ahhoz vezető utat kijelölni. Itt vagyok én például. Nekem az a célom, hogy fogyjak. Az ehhez vezető út, pedig az, hogy a lehetőséghez mérten sok féle sportot csináljak és kimondottan állóképességi mozgások legyenek benne, illetve nem ártana egy kis erőt is magamra szedni. Az éves edzéstervben még az elején vagyok. Ugyis mondhatnám, hogy most van az ismerkedés a folyamatos edzésmunkával. Kiválaszottam a sportágakat (futás, úszás, kerékpározás, erősítés, és egyebek között mondjuk a szaunázás). Ezeket a lehetőségeim szerint váltogatom, hogy ne legyen unalmasak az edzéseim. Mivel érzésem szerint a tavaszi és a nyári brinyózás jó edzettségi állapotot eredményezett és szépen sikerült is lefogynom, ezért úgy gondoltam, hogy az edzettségi állapotom jónak mondható. Minden sportágban kiválaszottam egy szerintem alapmennyiséget, bár sokan szóltak, hogy ez szerintük túl erős kezdés és nem fogom bírni. A mai napig is egy-két emeléstől eltekinve még mindig az alapmennyiségeket próbálom egyre javuló eredménnyel abszolválni. Ennyit szerettem volna leírni az edzés mennyiségi mutatóiról. Várom a kérdéseket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr36222845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása