HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 57.

2007.12.13. 20:49 Gabbá

A következő két jó tanácsban magamról fogk írni. Az egyikben azt írom le, amikor edzésre készülök, a másikban pedig azt, amikor versenyen indulok. Edzésre készülve eldöntöm, hogy számmora milyen az időjárás kint. Ennek megfelelően öltözöm fel. A sportolói múltam következtében inkább több rajtam a ruha, sőt, amikor igazán szenvedni akarok, akkor már sokkal többet is viselek. Ilyen volt, amikor a maratonra készültem, nyáron is melegítőben futottam. Fogytam is rendesen.  Elötte én sohasem eszem, maximum egy kis teát, ásványvizet iszom. Ez is a sportolói múlt öröksége. Előre eltervezem, hogy mit is akarok futni, de ehhez nem ragaszkodom mindenáron. Lásd pl.: a múltkori futásomat, amikor a lábfejemet is alig tudtam átlépni. Az edzés után jön a vetkőzés, fürdés, és a ruhák szárítása, cipő tisztítása. A ruháimat általában a levegőn napfénynél szárítom, mert a napfénye fertőtleníti a ruhákat, miközben meg is szárítja. Télen marad a fürdőszoba. Amit mosni kell, azt kimosatom. Amikor mindezzel végeztem, csak akkor iszom. És csak ezután eszem. Általában, ha jól sikerült az edzésem, akkor nem tudok annyit enni, mint egyébként.  Valahogy nem vagyok éhes. Lehetőség szerint ezután pihenek, vagy elkezdem mondjuk a napi feladatok végrehajtását. Mert a családban valaki vagyok! Valaki intézze el ezt, meg menjen el  és vegye meg.  Röviden ennyi lett volna a sima edzésről a tanácsom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr80263174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása