HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 74.

2008.01.01. 20:28 Gabbá

Az öltözködés még egy napot megér. A téli öltözködésről csak annyit (a tegnapi részt kiegészítendő), hogy a derék, vese tájék kényes, mert nem mozog. Ezért kell olyan ruha, amelyik ezen testrészt fokozottabban védi. Nekem olyen harisnyanadrágom van, ami majdnem a mellemig felér. Erre jön még a jó pár trikó, illetve a téli kerekes nadrág. Az őszi, tavaszi tekerés annyiban veszélyes, hogyha nem öltözöl fel eléggé. Úgy érzed, hogy már jó idő van, és közben nem öltöztél fel rendesen. Inkább több legyen rajtad, mintsem kevesebb. A nyári tekerés a legegyszerűbb. Ott a rövid nadrág és trikó. Viszont azért itt is jó, ha figyeled az időjárást. Ne akarjál szakadó esőben kimenni. Végig veri a hátadat a szutykos lé és úgy fogsz a végére kinézni, mint egy disznó. Ráadásul, ha még az indulásod elején ázol el, akkor az egész tervezett utadon a vízben ülsz, ha csak nem jön utána azonnal 30 fokos forróság, mert akkor megszáradsz. Persze a profik télen, és esőben is tekernek. Hiába akiknek több bringájuk van. Ők sárvédővel tekernek, így télen, amikor esetleg vízesek az utak, illetve sárosak is lehetnek, nem teríti be őket, mert van sárvédőjük. Nyáron, amikor haza megyek bicóval Győrbe, akkor azért előfordult már, hogy a jó idő ellenére egy-egy nyári záport elkapok. Ilyenkor nincs már, mint előre és bízva abban, hogy sütni fog a nap tekerek tovább. Persze ennek az ellenkezője is előfordult. Az út jelentős részében vizesen és böhöm nagy szélben tekertem haza. El is fáradtam, piszkosul. A szél ugyan megszárított, de egyben le is merevítette az izmaimat. Olyan voltam utána, hogy forró kádban ülve engedtem csak fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr62281346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása