HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 460. $egyéb$ + #görgőzés#

2009.02.04. 12:33 Gabbá

Reggel a szokásos bevásárló utamat kibővítettem egy zöldséges, egy bank és egy posta járattal. A szokásos reggeli bevásárlást megcsináltam, majd mentem a bankba (ügyintézés) egy 10 perces dologért. Utána átmentem a postára (csekkfeladás), ott is nem egész 10 perc alatt végeztem. Innen már csak a zöldséges volt hátra, ahol egy kis friss dolgot vettem. Szóval ezeket, úgy másfél óra alatt meg is jártam. Persze biciklivel. Tekertem vagy 15-20 kilométert. De ez volt a bemelegítés a görgőzésre. Amikor hazaértem, kiderült, hogy nem kell segítenem, mert nincs mit. Így aztán volt időm egyet tekerni az állványon. Ez a tekerés is másfél órás volt, de micsoda különbség van a kettő között! Az első esetben ide menj, oda menj, itt állj sorba, ott várakozzál, míg a másodikban egy helyben vagy és folyik rólad a víz, mint aki zuhany alól szállt volna ki. Egy métert nem haladsz előre, mégis örülsz, ha leszállhatsz a gépről. A következő bontásban tekertem ma: 20 perc 1-es fokozat nagy tányér, hátul kónusz, 20' 2-es nagy tányér, hátul kónusz, 10' 3-as nagy tányér, hátul kónusz, 10' 4-es nagy tányér, hátul kónusz, 10' 3-as nagy tányér, hátul kónusz, 10' 2-es nagy tányér, hátul kónusz, 10' 1-es nagy tányér hátul kónusz.  Amikor felfelé mentem a fokozatokban, akkor a 3-as és a 4-es fokozatban voltak kis nehézségeim. Azért, mert az első percekben a lábam nem szokta meg a fokozattal járó terhelést. A 4. fokozat kónuszon, kimondottan hegymenetet utánozott, mert a lábam nem pörgött, sőt, inkább erőből rúgdaltam a pedűlokat. Visszafelé már nagyon jó volt, de akkor már bejött a fáradtsági tényező is. Alig győztem kivárni a végét, hogy végre leszállhassak a bicóról. Úgy érzem, hogy ezekkel a kónuszos hajtásokkal sokat erősítem a lábaimat. Elfáradtam, de nem annyira, mint szombaton.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb görgőzés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr72922148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása