HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 508. $egyéb$ + /futás/

2009.03.25. 20:06 Gabbá

A reggeli nagy szélben bicóval elmentem 5 liter benzinért a kútra a kapálógépbe. Kezdetnek írtam le, mert a mai egyéb bejegyzés cím alatt sok mindent tudok írni. Amikor hazaértem, kimentem a telekre, hogy a kéziszerszámokat kapa, gereblye, villa, stb., behozzam javításra, ékek cseréjére, nyelezésre, meg ilyesmikre. Ezután jött a posta, meg a szokásos bevásárlás. Amikor mindezzel végeztem, azt hittem, hogy végre edzhetek már. Görgőzés volt betervezve. El is kezdtem. Találtam a ház mellett egy olyan helyet, ahol aránylag alig volt szél, viszont odasütött a nap és kellemesen meleg volt. A tegnapi lógás után kimondottan jól is esett volna a görgőzés. 30 percnyi tekerés után vettem észre, hogy kezd furcsa hangokat adni a kerék. Azonnal megálltam és kiderült, hogy defektes lett megint a kerekem. Abbahagytam a görgőzést és így, ez is az egyebekhez jön hozzá. Az egyebek címszó így sok mindenből állt ma. Amikor létre hoztam ezt a címkét ez is volt vele a célom, hogy sok is edzésnek nem mondható dolog, viszont folyamatos mozgással jár, ide simán belefér. Hiszen nem volt igazi edzés, szinte semmi sem volt. Ezért kimentem futni. Futottam 10-11 kilométer között. Egy darabig jó hát szelem volt, viszont visszafelé erős szembeszéllel kellett megküzdenem. Ennek ellenére jó volt egy kis mozgás. Nem futottam nagy tempót, hanem csak az egyneletes iramra figyeltem oda. A tegnapi lógás után kimondottan élveztem a fáradtságot.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb futás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr671025609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása