HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 543. $egyéb$ + "fűnyírás" + ~kertészkedés~

2009.04.29. 16:17 Gabbá

Akinek nincs az eszében, annak legyen a lábában! Ez egy mondás az olyan emberekre, akik valami elfelejtenek és ezért sokkal többet kell gyalogolnia. Hát így jártam én, ma. Elmentem reggel a henteshez. Vásároltam mindent, amit kellett, vagy 10 kilónyi hústerméket. Amikor kijöttem, akkor derült ki, hogy otthon hagytam a bicikli kulcsomat. Mást nem tehettem, gyalog haza cipekedtem, majd vissza gyalogoltam a kulccsal, hogy elhozzam a hentes elől a bicajomat.A gyaloglás kb. 3-4 kilométer volt. Ennek a kis gyaloglásnak köszönhetően került bele a mai blogomba ez az egyéb kategória alatt. Utána átöltöztem és kimentem a telekre, hogy a szomszéd, hétfőn lebeszélt telkén lenyírjam a füvet. Ezzel jó két óra alatt végeztem is. Ezután jött egy kis kertészkedés a mi telkünkön, illetve otthon. A telken egy kis gazolás és fűnyírás volt. Otthon a bokrokat nyírtam meg. Délutánra is maradt egy kis egyéb kategóriás mozgás. Kiderült, hogy nincs otthon kenyér, így aztán ismét bicikliztem egyet. Persze ahogy lenni szokott nemcsak kenyeret kellett hoznom, hanem megint tele lett a biciklim mindkét csomagtartója. Szóval nem edzettem ma szinte semmit, a szó igazi értelmében, de folyamatosan mozogtam és el is fáradtam.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kertészkedés fűnyírás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr981093819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása