HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 2.

2009.07.30. 19:17 Gabbá

NB I. - Hosszú Katinka

Elkezdődött az idei labdarugó bajnokság. Mint győri születésű, természetesen az ETO-nak drukkolok. Az első fordulóban az UTE-val játszottak. Szerencsémre nem láttam ezt a meccset, de az összefoglalót végigszenvedtem a Sport TV-n. Egy rém unalmas, alacsony színvonalú, szörnyű mérkőzés volt. És erről még vagy 10 percig adtak elemzést a semmiről. Ez mondjuk egy német mérkőzésnél tele van jobbnál jobb helyzetekkel, lehetőségekkel. Sőt nekik még kevés is a 10 perc. Eddig sem nagyon rajongtam a magyar fociért, de ezután még ennyire sem fogok. Borzalom a felső fokon. Jobb, mint egy thriller, ami nálunk van foci címén.

Ne csak a negatívomakkal foglalkozzak, ezért egy számomra kellemes meglepetésről is szeretnék írni. Az örömöt Hosszú Katinka okozta tegnap 200 pillangó középfutamában. Amióta kint tanul az USA-ban, azóta nagyon sokat változott. Régebben a versenyeken szinte tiszta majré volt, görcsösen akarta az eredményt, ami sajnos soha nem jött úgy igazán össze. Jött Amerika és minden megváltozott. Egészséges önbizalommal bír, lenyugodott, és élvezi az úszást. A 200 pillangó előtt még egy legyet is elhajt magától, miközben a többiek, mint a kivégzés előtt állók, tele majréval, falfehéren. Leússza lazán és könnyedén a 200 pillangót, ami nem a legkönnyebb versenytáv. Az utolsó 50-n még bele is tudott erősíteni és így a legjobb idővel került a döntőbe. Emelem előtte a kalapom és gratulálok neki! Csak így tovább!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr611278193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása