HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 3.

2009.07.31. 11:09 Gabbá

Lochti vs. Cseh Laci

Már az elején tisztázni szeretném, hogy nem a mi fiúnkat szeretném bántani, sőt! Inkább gratulálok neki a szuper 2. helyéhez. Azután a hasmenéses, kórházas dolog után még ez is nagyon szép. Amikor a középdöntőben egyforma időt úsztak Lochtival én már éreztem, hogy ebből jó lesz ha a második hely meg lesz majd a döntőben. Amikor a középdöntőben beértek Laci örült, hogy levegőt vehetett, míg Lochti éppen csak lihegett. Olyan érzésem volt, hogy az amerikai éppen úszott egy 200 vegyest és kész. Egy kicsit meghajtotta, de semmi több. Ezzel szemben Laci szemmel láthatóan kiúszta magát. Az újságok és egyéb médiákban viszont kezdék előre odaadni Lacinak az aranyérmet. A tény viszont az, hogy Lochti ennél sokkal jobb időt úszott már és ez az ő malmára hajtja a vizet. Sok kollégával, emberrel beszéltem a 200 vegyes ügyében. Lényegesen többen voltak azok, akik Cseh Laci győzelmére tippeltek, és kevesen (én és még egy-két hozzáértő ember), akik az amerikainak adták volna oda az aranyat. Következett a döntő. Laci a rajtot elrontotta és ezt az első 50-en hozta be. Lochti lazán és könnyedén vette a pillangót. Háton Lochti jobb, mint Laci ez meg is látszott. Mellen maradt a helyzet ugyanúgy és a gyorson már Lochti nyerte is a számot. Ráadásul a brazil fiú is ránk ijesztett, azzal, hogy szépen tartotta magát Laci nyakán. Szóval érdekes lesz a vasárnapi 400 vegyes. Mert ez a táv nem 2 darab 200 vegyes összerakva, hanem sokkal több. Kíváncsian várom az összecsapást.

Egyébként tegnap még egy bronzot szerzett Hosszú Katinka 200 pillangó döntőjében, hatalmas nagy hajrával. Hiszen az utolsó fordulónál még a vert mezőnyben volt és onnan jött fel méterről méterre. Gratulálok neki - szuper volt. Neki is még hátra van a 400 vegyes. Kíváncsi leszek, hogy mire lesz képes ebben a versenyszámban is!

komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr281279273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása