HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 5.

2009.08.02. 18:48 Gabbá

Phelps

Tegnap óta teljesen ki vagyok bukva! Ritka bunkón, sőt tahóként viselkedett az amerikai "csoda" úszó. Egyszerűen nem találok szavakat! A szerb Cavič-al az újságokon, illetve egyéb fórumokon üzengettek egymásnak. Aztán amikor odakerültek, hogy 100 pillangón lerendezzék egymással a problémát. Remélem, hogy emlékeztek a pekingi olimpián 1 századdal nyert csak Phleps Cavič előtt. Akkor az volt a vélemény, hogy Phelps azért nyert, mert neki, akkor új dressze volt. Azóta mennek az egymás elleni vádaskodások. Voltak olyan hangok is, hogy Phelpsnek benyomták az órát, hiszen az egyik szponzora éppen az az órás cég, amelyik a pekingi olimpián is az úszásban mérte az időt. Ezeket persze nem lehet igazolni, nem lehet pontosítani. Már akkor kibuktam Phelps-en, amikor a német úszó 200 gyorson lenyomta, akkor se fogott vele kezet, bár az eredményírdetésnél már gratulált a győztesnek. Ő is azt mondta, hogy a német fiúnak jobb dressze volt, mint neki. Amikor 100 pillangón megverte, tisztán és egyértelműen legyőzte Cavič-ot, a célbaérkezés után, úgy viselkedett, mint egy őrült. Erre a riporter azt mondta, hogy most könnyebült meg Phelps. Hát nem! Nagyképű, bunkó volt. Eddig sem csíptem, bár emelem a kalapom az úszó nagysága előtt. Szerintem egy debil gyerek viselkedik így. Kíváncsi lennék az IQ-jára. Biztos, hogy nem veri a 120 feletti IQ-t. Emberként nekem Phelps egy nagy nulla. Úszóként fenomenális, de ilyen viselkedéssel lejáratja magát.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr751283629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása