HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 29.

2009.08.26. 18:06 Gabbá

Innen-onnan

A LOKI bejutott a BL főtáblájára a tegnapi 2:0-ás győzelmével. Érdekes volt a meccs, mert a bulgárok támadtak, de mi rúgtuk az első gólt. Aztán ez még egyszer megismétlődött az első félidőben. A Levszki hiába támadott, birtokolta többet a labdát, még helyzete is volt, a focit gólra játsszák, ezt viszont mi rúgtuk. Holnap, vagyis csütörtök este lesz az UEFA-nál a sorsolás és akkor kiderült, hogy kiket láthatunk itthon a LOKI-val mérkőzve. Most már nincs könnyű mérkőzés, és bízhatunk abban, hogy a nagy csapatok játékát is megismerhetjük.

A cselgáncs VB-n Ungvári Miklós bronzérmét szerzett. Világversenyen neki ez már a harmadik. Sajnos nem tudott előbbre lépni az érmek tekintetében. Ennek ellenére gratulálok neki. Persze várom a további érmeket is a magyar csapattól.

Az uszonyos búvárúszó VB-n már a 4. aranyérmet szerzik a magyarok. Ami szerintem nagy eredmény. Nem olimpiai sportág, ami azt jelenti nálunk, hogy kissé a háttérbe van szorítva és kevesebb támogatást kap hivatalos szinten. Szóval ezért tartom én nagy eredménynek a négy aranyérmet. Persze itt várom még a további érmeket, mint a cselgáncsnál.

A cselgéncs VB-n Ungvári Miklós bronzérmét szerzett. Világversenyen neki ez már a harmadik.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr881340271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása