HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 35.

2009.09.01. 20:26 Gabbá

Kerékpár

Vuelta mai, utolsó hollandiai szakaszán esős idő fogadta a kerekeseket. Venlo-ból rajtoltak és 225 kilométer megtétele után Liege-be érkeztek. Az elején nagyon esett az eső, későbbiekben hol esett, hol szemerkélt az égi áldás. Sajnos az esős idő nem igazán nyerő a profiknál, hiszen egy megcsúszás (és ehhez nem is kell az, hogy te csússzál meg) és máris előtted buknak, majd te is sorra kerülsz. Ha ez a "buszban" történik, vagy menés van, akkor majdnem biztos a tömeges esés. A mai etapon volt egy-két kisebb pitty-putty, de ez szerencsére csak pár embert érintett. A csapatok ezután dolgoznak, hogy a peloton végét elérjék. Ma viszont (ez valahol szerencse is volt) a liege-i befutó előtt kb. 2,7 kilométerrel majdnem a teljes mezőny elesett. A szerencse ebben az volt, hogy már belül voltak a 3 kilométeren és ezért egyforma idővel írták be az egész mezőnyt. Szörnyű volt látni, hogy a sprinterek, a trikót viselők mind-mind belekeverednek a bukásba. persze a mezőny már vagy 55-t tekert, amikor az egyik versenyző elkapta a padkát egy körforgalomból kijőve és aztán rajta átesett egy ember, és ez elindított egy esési láncfolyamatot. Volt aki már a attól is elesett, hogy előtt vagy 100 méterre fekszenek az úton. Végül ia felvezetők döntötték el a versenyt. Az első 6 ember (3 columbiás, 3 quickstepes) maradt állva a többiek feküdtek a flaszteren. Így Greipel (Columbia) nyert, Weylandt (Quick Step) és Grabsch (Columbia) előtt.  Az összetettben továbbra is Cancellara vezet, Henderson és Ciolek előtt. Ez utóbbi versenyző még az etap közepe körül perecelt. Ezzel végetért a hollandiai része a Vueltának, holnap szünnap, majd csütörtökön már Spanyolországban folytatják.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr231353795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása