HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 678. #kerékpározás#

2009.09.12. 15:14 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Dömös - Pilismarót - Pilismarót-basaharc - Esztergom oda-vissza, 96,93 kilométer, 3 óra 20 perc 41 másodperc alatt, ami 29,0 kilométer/órás átlag, legnagyobb sebességem: 37,5 kilométer.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban sikerült felkelnem és azonnal fel is öltöztem. Kimentem bringázni. A heti futásoktól és ugrálókötelezésektől, ugyan erősnek éreztem a lábaimat, de nem biztos voltam benne, hogy nem lesz pörgős a tekerésem. Ez be is igazolódott. Nem volt hideg, hűvös reggel, ennek ellenére felvettem a láb és a karmelegítőt. Folyamatosan fújt az északi  szél, de ez annyira nem befolyásolta a tekerésemet, mint ahogy szokott szélfújás esetén. ½5-kor indultam ki. Mivel szerettem volna felpörgetni a lábamat, ezért inkább hosszabbat és síkon tekertem, ezért mentem Esztergomig és vissza. Lámpával és fényvisszverővel felszerelkezve kezdtem az edzést. Mivel az órámat nem láttam, ezért csak érzékeltem a sebességemet. De a sötét miatt ez nem igazán jó, mert amikor alig, vagy nem lát az ember, akkor másképpen érzékeli a futó árnyékokat, a sebesség szempontjából. Amikor Esztergomba értem, akkor már világosodott és jó lett a látási viszony. 1 óra 39 percre fordultam meg Esztergomnál. Visszafelé igyekeztem meghajtani a gépet, de a visszaút közepénél, Dunabogdány körül éreztem, hogy kezdek eléhezni. Magamba tömtem egy müzlit és itt volt egy kis holtpont, nem ment a bicó, lábaim, mintha gumiból lennének. Ez kb. 10 percig tartott. Itt ment el, hogy esetleg visszafelé jobbat nyomjak, mint odafelé. A lábaim erősek voltak, de tényleg nagyon nem pörögtek. Ez látszik, a legnagyobb sebességemből is, amit máskor simán síkon is ki tudok hajtani. Mikor hazaértem a lábaimugyan nem fájtak, de az eléhezés és az erőlködés miatt nagyon gyöngék voltak. Aztán egy kis szénhidrát bevitellel ezt pótoltam is. Pár óra múlva már nem volt semmi gond sem a lábaimmal. De ez majd holnap fog kiderülni, ha futok, vagy ugrálókötelezek.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr171377224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása