HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 62.

2009.09.28. 21:50 Gabbá

Labdarúgás - U20-as VB.

Háromgólos vereség Hondurastól! Az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokságon 3–0-s vereséget szenvedett válogatottunk Hondurastól. Mario Martínez két, Peralta egy gólt szerzett. Ez van. Ennyit tudnak a fiatalok? Vagy csak ez egy kisiklás volt? Szerencsémre nem láttam végig a meccset, csak az első hondurasi gólig. Ennyi viszont éppen elég volt belőle. Mintha én fociztam volna, meg hozzám hasonló falábúak, semmi taktika, semmi elképzelés csak rúgtuk előre a bogyót. Ívelgettünk szépen, de tele rossz passzal. Borzalmas volt látni, még azt a bizonyos első hondurasi találatig is a meccset. Ráadásul a gyerek majdnem végig vezette a pályán a labdát és aztán jó 16-20-ról megbikázta. Amolyan minden mindegy alapon. A mieink meg hátráltak, meg hátráltak előle, senki sem lépett ki rá, vagy állt legalább eléje. Senkitől sem zavartatva aztán megeresztette a lövést és szépen és simán gól is lett. Na itt kapcsoltam ki a TV-t, mert biztos, hogy szívrohamban meghalok, ha végig nézem a magyar fiúk további szerencsétlenkedését.

De még nincsen semmi se veszve! A további 2 meccset nyernünk kell, és lehetőleg gólokkal, nehogy a gólarány miatt essünk ki, a körbeverés alapján. Azért már szerintem az is eredményecske, hogy kijutottunk a Vb-re. De amikor olyan híreket lehet hallani, meg olvasni, hogy sikerre vannak ítélve - na akkor azért rákérdeznék a híreket közlőre, hogy honnan a fenéből veszi ezt a marhaságot. Hiszen egy kis (még nálunk is kisebb) ország, életszínvonalban nálunk lejjeb lévő ország fiataljai, az őserdőből kijőve egy laza 3-ast vágnak a mi "győzelemre ítélt" titánjainknak. Akik ráadásul még el is hiszik, hogy ebből a csoportkörből simán és minden nehézség nélkül tovább lehet jutni. Ez nerm biztos - lásd Nigéria helyzetét a csoportjában. Ők is a kiesés szélén táncolnak a 2. kör mérkőzés után. Szóval mindent bele fiúk ,de legyetek egy kicsivel alázatosabbak a sport iránt és ne legyen nagy mellényetek, és végre játszatok egy-két, vagy több jó és hajtós nyerő meccset!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr141414183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása