HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 96.

2009.11.01. 10:02 Gabbá

Kézilabda

Női kézilabda BL: Gunnar Prokopra példás büntetés vár! Még a jövő hétvégi női kézilabda Bajnokok Ligája-forduló előtt elmarasztalja kirívóan sportszerűtlen cselekedetéért Gunnar Prokopot, az osztrák Hypo NÖ menedzserét a sportág európai szövetsége (EHF). Erről Michael Wiederer, az EHF főtitkára beszélt szombaton. A botrányairól is elhíresült Prokop a Metz elleni, csütörtöki BL-mérkőzésen 10 mp-cel a vége előtt, 27-27-es állásnál, amikor a franciák támadtak, szándékosan belépett a pályára, és ütközött az ellenfél egyik játékosával. A bíró ugyan kiállította őt, de mivel közben letelt a játékidő, a hazaiak megszerezték az egy pontot. „Senki nem emlékszik hasonló cselekedetre a sportágunkban. Amit tett, az teljes mértékben ellentétes a kézilabda etikai kódexében foglaltakkal. Az EHF ezt nem fogadhatja el" - fogalmazott Wiederer. „A vereség elkerülése érdekében meg kellett kockáztatnom a piros lapot. Taktikailag helyesen cselekedtem, és nem okoztam sérülést" - kommentálta az esetet a menedzser. Na ő az, az ember, akinek nem itt, hanem a gyogyóban lenne a helye! Már évekkel ezelőtt sem volt teljesen normális, hiszen akkor is is csinált botrányos dolgokat, de a mostani tette túltesz mindenen. Én ezt az embert, nem csak a kézitől, de mindentől eltiltanám, aminek csak valamilyen köze van a sporthoz. Csak azért mert valakinek van pénze, van befolyása, azt csinál amit akar? Hát nem! Az EHF akkor hoz jó döntést, hogyha örökre eltiltja mindennemű sporttal kapcsolatos dologtól! Ez is olyan, mint a tegnapi Fradi meccs. Botrány- botrány hátán, csak éppen a sport veszik el, de teljesen. Ott egy csürhe, itt egy hülye miatt nem érvényesül a sport lényege. De már mióta nem a sport (lásd: 1800-as évek) a fontos, hanem csak a hírnév, a botrány, a bulvár, a címlapon való szereplés (jó és rossz oldalon is akár)! Szóval ez minden, csak nem sport!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr541490338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása