HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 100.

2009.11.05. 20:06 Gabbá

Innen - onnan

Kosárlabda: A szerdai Euroliga-mérkőzésen kézközépcsonttörést szenvedett Jelena Milovanovic, az MKB-Euroleasing Sopron szerb kosarasa. A klub honlapjának csütörtöki tájékoztatása alapján a csontok elmozdultak, így műtéti beavatkozásra van szükség, mely során csavarokkal kell rögzíteni a sérült testrészt. Az operációra még a mai napon sor kerül, a légiós felépülése várhatóan négy hetet vesz igénybe. A 20 éves magasbedobó 21 ponttal a soproniak legjobbja lett szerdán a lengyel Gorzów elleni 78-64-es diadal során, noha hétfőn vírusfertőzéssel kórházba szállították, és csak a meccs reggelén engedték ki.

Sakk: Lékó Péter döntetlennel nyitott a moszkvai szupertornán. Döntetlennel kezdett Lékó Péter a moszkvai Mihail Tal-emlékversenyen, amely az esztendő legrangosabb, értékszámátlagát tekintve pedig minden idők második legerősebb szupertornája. A magyar nagymester a 39. lépésben osztozott meg a ponton az orosz Alekszandr Morozeviccsel. Lékó a második fordulóban világossal az izraeli Borisz Gelfand ellen ül asztalhoz.

Forma-1. A La Stampa szerint a Honda és a BMW távozása után beindult a dominó-effektus. A francia és az olaasz sajtó szinte egybehangzóan a Forma-1 összeomlásának első jelenként értelmezte, hogy a Toyota istálló kivonul az autósport elitkategóriájából. Franciaország: La Tribune:"Szajonara Toyota. Más istállók is távozhatnak, elsőként például a Renault." Le Parisien: "A Toyota távozott, a Renault még hezitál. A hatalmas Toyota a negyedik áldozata annak, ami a Forma-1-ben legalább egy éve zajlik." Libération:
"A Toyota elhagyta a Forma-1-es boxokat. Kevesebb mint egy év alatt ez a harmadik visszalépés a tavaly télen távozott Honda, és az idén elköszönő BMW után." L'Équipe:
"A BMW-Sauber és a Toyota kalandjai egy kellemetlen szezon után véget értek." Olaszország: La Stampa: "Beindult a dominó-effektus a Honda és a BMW távozása után. A csapatfőnök könnyes búcsút vett amikor a felkelő nap országának utolsó F1-es képviselője is bejelentette a kivonulását." Corriere della Sera: "Ismét egy búcsú, ezúttal könnyekkel együtt. A Forma-1 a Honda, a BMW és a Bridgestone után újabb neves résztvevőjét veszítette el." La Repubblica: "A Forma-1 szétesett. Addio Formula Uno. A Renault szintén a távozás előtt áll, a Ferrari pedig dühös a történtek miatt."

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr141503352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása