HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 761. ˘sétálás˘+ /futás/

2009.12.04. 13:46 Gabbá

Sétálás: még tegnap este vagy 10 kilométer legyaloglása, ma pedig egy laza 5 kilcsis bevásárlással egybekötött sétálás, futás: hozzávetőlegesen 15 kilométer lefutása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Tegnap este találkozóm volt egy volt úszótársnőmmel, hogy együtt menjünk el kipróbálni a spinninget. Ezért besétáltam a városba, inkább gyaloglásnak mondanám, mert kissé késésben voltam és ezért kiléptem, vagyis siettem. Ez viszont már nem sétálás, hanem gyaloglás volt. Amiután ezt a spinning lehetőséget megnéztük, haza kísértem a hölgyeményt, mert úri ember nem vaddisznó, még akkor se, ha röfög! Majd onnan haza gyalogoltam. Hazakísérés alkalmával sétálás volt, meg beszélgetés, azután, hogy tőlük eljöttem, viszont utána ismét kiléptem és gyalogoltam. Ma reggel csak egy kis bevásárlás, meg cipekedés volt a bemelegítés. A cipekedést leszámítva lazán beszélgetve sétáltunk a tesómmal. Körülbelül 5 kilométer volt a mai bemelegítős sétálás mennyisége. Hazaérkezés után kipakolás, átöltözködés, majd elkocogtam a Barátság parkba, hogy ott fussam le a mai adagomat. 20 kört futottam, ami 12 kilométernek felel meg. Oda és vissza is futottam és így körülbelül 15 kilcsit futhattam összesen. Hogy ne legyen unalmas a körözés a pályán, ezért 10 kört az egyik, 10 kört a másik irányba futottam le. Nagyon jó a rekortánon futni. Nem futottam nagy tempót, mint tegnap, mert érzem a lábaimat. Inkább az egyenletes tempóra figyeltem oda. Amikor elindultam éreztem a jobb lábamon a lábfej emelő izmot, ami aztán a futás közben lassan elmúlt. Amikor befejeztem a futást már jól is éreztem magam. Tegnap kissé elrohantam az egészet, amit a parkban futottam le, és ennek a mai lábfájás volt az eredménye. De nem baj, mert tudom, hogy van lábam.

Szólj hozzá!

Címkék: futás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr211573624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása