HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 132.

2009.12.07. 16:14 Gabbá

Innen - onnan:

Női Kézilabda VB.: Félidőnyi előnyt adtak a női kézisek a románoknak. Két papírforma győzelem után az első igazán komoly erőpróba várt a magyar nőikézilabda-válogatottra a világbajnokság harmadik fordulójában, amelyben Románia volt az ellenfél. A rosszul sikerült első félidő után hiába hajrázott nagy szívvel a csapat, a románok a fontos pillanatban pontosabban játszottak, és végül 31-25-re nyertek. Kedden szünnap van, szerdán az olimpiai bajnok Norvégia következik. Nem indult rosszul a mérkőzés magyar szempontból, annak ellenére, hogy Szucsánszki révén csak a hatodik percben született az első gólunk, de ezzel akkor vezetni tudtunk, mivel a védekezés rendben volt, Herr is bravúrokkal mutatkozott be. Az első tíz percben még a támadások is működtek, 4-2-re is vezettünk, aztán a románok sokkal szigorúbban vették a védekezést, támadásban pedig Lecusanu és Stanca vezérletével fordítottak, majd állva hagyták a Mátéfi-csapatot. A rutintalan magyar csapat hosszú percekig nem tudott gólt dobni, sokszor lövésig sem jutottunk el, amikor igen, akkor meg ex-dunaújvárosi Ungureanu odaért a labdákra. Az sem mellékes, hogy az első félidőben ötször került emberhátrányba a magyar válogatott, míg a román egyszer sem, a német játékvezetők ha nem is látványosan, de meg-megtolták a románok szekerét. A félidő második negyedórájában csak két gólt dobtunk, így 16-7-es román vezetéssel mentek szünetre a csapatok, elúszni látszott a hajó. A második félidő elején mintha mezt cseréltek volna a csapatok, a románokat talán kissé elaltatta a nagy előny, mindenesetre Tóth Tímea és Bulath Anita vezérletével egyre közelebb kerültünk, a 44. percben Szabó Valéria találatával már csak két gól volt a hátrány (18-20). Ennél közelebb viszont már nem tudtunk férkőzni a románokhoz, Lecusanu, Neagu és Varzaru góljaival újra magabiztos előnyt épített fel keleti szomszédunk, ráadásul a heteseket is sorra kihagytuk (ötből mindössze egy lett gól), úgyhogy be kellett érnünk annyival, hogy megnyertük a második félidőt. A 31-25-ös vereség a papírforma kategóriába tartozik, kedden szünnap, szerdán az olimpiai és Európa-bajnok Norvégia következik, az sem lesz könnyebb meccs.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr151580650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása