HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 175.

2010.01.19. 19:02 Gabbá

Úszás:

Három ember meghalt, ötöt pedig még keresnek az argentin és paraguayi illetékesek a Paraná folyón rendezett nyíltvízi úszóversenyen történt baleset nyomán. szombati viadalon a rajt közelében többen elmerültek egy hatalmas örvényben, melyet két, a közelben tartózkodó hajó keltett. Hétfőn három holttestre bukkantak a mentőalakulatok a folyó paraguayi oldalán. A hatóságok egy 12, egy 36 és egy 56 éves argentin sportolót azonosítottak. Az öt eltűnt személy legfiatalabbika 15, legidősebbje 59 éves. Valamennyien argentinok. Egy paraguayi és egy további argentin úszót korábban - sérülésekkel ugyan, de - sikerült kimenteni. A paraguayi Encarnación és az argentin oldalon fekvő Posadas közötti 6,5 km-t általában bő egy óra alatt teszik meg a leggyorsabbak. Ezúttal nem volt jó idő, esett az eső, fújt a szél, de a versenyt el lehetett indítani mintegy hetven résztvevővel. A tragédia szemtanúk szerint percek alatt játszódott le. Az örvényben öt csónak teljesen összetört. A versenyt idén már nyolcvanadik alkalommal rendezték meg.

Kézilabda:

A Győr a norvég Larvik, a szlovén Krim Ljubljana és a német HC Leipzig csapatával került egy középdöntős csoportba a női kézilabda Bajnokok Ligája keddi bécsi sorsolásán. Mivel a magyar együttes vasárnap csoportjának második helyén végzett, két elsőt - Larvik, illetve Ljubljana - és egy második helyezettet - Leipzig - kapott riválisnak. A játéknapok február 6. vagy 7., február 13/14., február 20/21., március 6/7., március 13/14. és március 20/21. "Előre aláírtam volna ezt a beosztást" - jelentette ki Vanyus Attila, a Győri Audi ETO KC elnöke. "A közönségünk számára jó, hogy két olyan csapattal is találkozunk, amelyekhez könnyedén ki lehet utazni. A lehetséges ellenfelek közül ezeket tartjuk számunkra ideálisnak, bízunk benne, hogy sikerül továbbjutni." A másik csoportban, a 2-esben a román Oltchim Valcea, a dán Viborg, az osztrák Hypo Niederösterreich és az orosz Dinamo Volgograd küzd majd egymással. A középdöntőből a kvartettek első és második helyezettjei jutnak tovább az áprilisi elődöntőbe. A KEK nyolcaddöntőjében a DVSC-Korvex a BL-ben csoportharmadik Buducnost Podgoricával találkozik. A montenegrói csapat éléről közös megegyezéssel hétfőn távozott Zsiga Gyula vezetőedző. A debreceniek az első találkozót idegenben vívják február 6-án vagy 7-én, a visszavágóra február 13-án vagy 14-én kerül sor.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr131685517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása