HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 825. $egyéb$ + ×4 ütemű fekvőtámasz×

2010.02.06. 15:07 Gabbá

Egyéb: kenyér és pékárú vásárlás Szentendrén, hentes meglátogatása, két bevásárlás megejtése, körülbelül 20 kilométer bringázással, 4 ütemű fekvőtámasz: 5x30 darab 4 ütemű gyakorlat megcsinálása.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7 óra után kezdtem el a körutamat. Először elhajtottam Szentendrére a kenyeresemhez, a szokásos pékárúért. A hentes következett, ahol egy kis húsféleséget vettem a hétvégre, illetve egy kis felvágottat. Alig vettem valamit és a gatyámat majdnem otthagytam. De enni kell. Amikor a hentestől hazaértem, folytattam a mai napi utamat a SPAR-ba, ahol csak egy kis ezt, meg azt kellett vennem. Ennek ellnére tele is lett a bringám elöl-hátul. Amikor ezzel végeztem azt hittem, hogy már vége a tekerésnek, de tévedtem. Ugyanis a mama elfelejtette, hogy nincs otthon tej és tejföl. Ezért aztán ismét felpattantam a drótszamaramra és elhajtottam egy közeli boltba, ahol kapok zacskós tejet. A nap folyamán körülbelül 20 kilcsit tekertem le, de lehet, hogy többet. Ezzel végeztem is az egyéb kategóriába eső mozgással. Hogy meg legyen a 2. mozgásom, ezért megcsináltam itthon a 4 ütemű fekvőtámaszokat. Aránylag jól ment, bár az egyes menetek közötti pihenőidőket nem tudtam tartani, mert mindig közbejött valami. Vagy szóltak, hogy ezt, vagy azt csináljam meg, vagy csak egyszerűen zavartak, hogy jöttek - mentek a családom tagjai. Ennyi lazítás ma rám fért, hiszen ma nagy napom van! Ma töltöm be 52. évemet!

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb 4 ütemű fekvőtámasz

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr791734179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása