HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 194.

2010.02.07. 18:42 Gabbá

Boksz:

Karrierje legnagyobb győzelmét aratta a WBC (Bokszvilágtanács) könnyűsúlyú világbajnoka, Edwin Valero. A minden mérkőzését K.O.-val abszolváló venezuelai ezúttal az interim bajnok Antonio DeMarcóval találkozott, akit sokan esélyesnek tartottak a győzelemre is. Valero azonban tökéletes védekezéssel és remek támadásokkal kibokszolta tanácstalan ellenfelét. A 9. menet után a világbajnok 79–72-re vezetett, s ekkor DeMarco sarka bedobta a törülközőt, mert a kihívó helyzetét teljesen reménytelennek ítélték. Valero ezzel 27 meccsből 27 kiütéses győzelemre alakította a rekordját, és jelezte a promótereknek, hogy készen áll az igazán nagy kihívások legyűrésére is.

Labdarúgás:

A magyar fociválogatott Hollandiával, Svédországgal, Finnországgal, Moldovával és San Marinóval került egy csoportba a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezőjében. A továbbjutáshoz legalább négy ellenfelet meg kell előzni, Erwin Koeman szerint van esélyünk a második hely megszerzésére. A legutóbbi Eb-selejtező lebonyolításához képest annyi változott, hogy ezúttal nem hét, hanem kilenc csoportot alakítottak ki, amelyek közül hatban hat, a maradék háromban pedig öt válogatott küzd majd a továbbjutásért. A csoportelsők mellett a legjobb második jut ki automatikusan az Európa-bajnokságra, a többi második helyezett pótselejtezőn dönt a maradék négy helyről. A varsói Kultúrpalotában rendezett sorsolásban két-két lengyel és ukrán futball-legenda, Zbigniew Boniek és Andrzej Szarmach, valamint Oleg Blohin és Andrij Sevcsenko segédkezett. A politikai feszültségek miatt az európai szövetség előzetesen rögzítette, hogy Oroszország és Grúzia, illetve Örményország és Azerbajdzsán nem kerülhet egy csoportba. Ezt a szabályozást alkalmazni is kellett, miután Azerbajdzsán mellé Boniek Örményország nevét húzta ki, így az azerieket azonmód átpakolták az A-ból a B csoportoba. A Eb-selejtező csoportbeosztása:

A: Németország Törökország Ausztria Belgium Kazahsztán Azerbajdzsán
B: Oroszország Szlovákia Írország Macedónia Örményország Andorra
C: Olaszország Szerbia Észak-Írország Szlovénia Észtország Feröer-szigetek
D: Franciaország Románia Bosznia-Hercegovina Fehéroroszország Albánia Luxemburg
E: Hollandia Svédország Finnország MAGYARORSZÁG Moldova San Marino
F: Horvátország Görögország Izrael Lettország Grúzia Málta
G: Anglia Svájc Bulgária Wales Montenegró -
H: Portugália Dánia Norvégia Ciprus Izland -
I: Spanyolország Csehország Skócia Livánia Liechtenstein -

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr971737137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása