HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 202.

2010.02.15. 21:47 Gabbá

Tenisz:

Szávay Ágnes jelenleg a 32. helyen áll, Czink Melinda pedig a 44. a női teniszezők világranglistáján. A női összesített világranglistán Szávay Ágnes két helyet javítva most már a 32. helyen áll, míg Czink Melinda visszacsúszott a 44. helyig. Az élen továbbra is az amerikai Serena Williams áll, őt követi az orosz Dinara Safina, majd a dán Caroline Wozniacki. A férfiaknál továbbra is Roger Federer található a mezőny elején, Rafael Nadal pedig visszaelőzte Andy Murrayt, így most már a spanyol újból tagja a top háromnak.

Labdarúgás:

Az éllovas FC Barcelona elszenvedte első vereségét a Primera Divisiónban: a címvédő a 22. fordulóban 2-1-re kapott ki az Atlético Madrid otthonában. A Xerez ellen szombaton 3-0-ra diadalmaskodó Real Madrid hátránya így már csak két pont az éllovas Barca mögött. A Barcát sérülésel tizedelték a meccs előtt, ráadásul a 7. percben Seydou Keitát is le kellett cserélni. A 9. percben vezetéshez jutott az Atlético: Xavi elveszített labdáját Reyes szerezte meg a félpályánál, remek cselekkel Busquets és Iniesta mellett is elviharzott, majd tökéletesen ugratta ki Forlánt, aki 15-ről a jobb alsóba lőtt. A 23. percben még növelni is tudták előnyüket a madridiak, Sabrosa egy 18 méteres szabadrúgásból - a kissé rosszul helyezkedő Valdés mellett - a kapu bal oldalába bombázott.

Cselgéncs:

A Magyar Judo Szövetség múlt csütörtöki sajtótájékoztatóján még úgy harangozták be a hét végi Hungária-kupát, hogy azon a legerősebb magyar csapat indul, ám éppen a három legjobb női cselgáncsozó mondta vissza a szereplést. Mészáros Anett, Karakas Hedvig és Csernoviczki Éva ráadásul a hét elején megsérült, kettőjük visszalépéséről pedig már szerdán lehetett tudni. A szövetség elnöke és a szövetségi kapitány is sajnálja a történteket. A női Világkupa-sorozat egyik állomásának számító Hungária-kupa csütörtöki sajtótájékoztatóján Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke örömmel jelentette be, hogy a legerősebb magyar csapat szerepel, így a vb-ezüstérmes Mészáros Anett, a vb-3. Karakas Hedvig és az Eb-2. Csernoviczki Éva is szőnyegre lép. Ám a Körcsarnokba kilátogató nézők meglepetésére a nevezettek egyike sem indult el. Sokakban felmerült a gyanú, hogy a két jóval rangosabb pénzdíjas verseny, a párizsi Grand Slam-torna, valamint a düsseldorfi Grand Prix között inkább pihennek, hiszen három egymást követő hét végén nagyon nehéz csúcsformát hozni. Márpedig Párizsban Mészáros (70 kg) ezüst-, Karakas (57 kg) bronzérmes lett, Csernoviczki (48 kg) pedig az ötödik helyen végzett a kőkemény mezőnyben. Ráadásul a hét elején még Párizsban maradtak egy nemzetközi edzőtáborban, és ott sem adódott sok lehetőség pihenni. Azt, hogy nem indultak el a Hungária-kupán, mindhármuk esetében az edzőtáborban szerzett sérüléseikkel indokolták.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr501761698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása