HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 214.

2010.02.27. 15:40 Gabbá

Ökölvívás:

Egyelőre sem az HBO, sem az ESPN televíziós csatorna nem vásárolta meg a március 20-ai Vlagyimir Klicsko-Eddie Chambers nehézsúlyú világbajnoki bokszmeccs közvetítési jogait.Aki a tengerentúlon látni akarja a mérkőzést, annak az internet marad az egyedüli lehetőség, Klicskóék honalapján ugyanis 15 dollárért bárki online követheti az összecsapást. A televíziós csatornák döntése azért is furcsa, mert Klicsko kihívója pont egy amerikai bokszoló lesz, aki, ha erejével nem is, de gyorsaságával, technikájával, ravaszságával okozhat kellemetlen pillanatokat a világbajnoknak. Az HBO és ESPN illetékesei ezzel szemben alkalmasint egyoldalú és unalmas összecsapást várnak, ezért maradhatott el a szerződéskötés. A televíziós csatornákat is a haszon érdekli, és vért akarnak, meg izgalmas mérkőzést. Szerintük ez nem biztos, és ezért nem költenek rá. Persze, ahogy már lenni szokott kíváncsian várom a mérkőzést, mert meg vagyok győződve, hogy nagy meccs lesz.

Labdarúgás:

Kisteleki István szombaton kora délután azonnali hatállyal lemondott az Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki tisztségéről, miután a szervezet közgyűlése elfogadta az MLSZ pénzügyi beszámolóját Telkiben. A következő elnök megválasztásáig Nemes Ferenc alelnök vezeti a szövetséget. Az MLSZ-t 2006 óta irányító Kisteleki tavaly december 22-én jelentette be, nem marad a posztján, amit azzal indokolt, hogy meg akarja teremteni a változás lehetőségét a magyar labdarúgásban. Miután a telki edzőközpontban tartott közgyűlésen a küldöttek 82:2 szavazati aránnyal elfogadták pénzügyi beszámolót, Kisteleki egy diavetítéssel egybekötött előadás keretében összefoglalta az általa vezetett elnökség eredményeit, majd hivatalosan is lemondott. Tegnap kezdődött el az NB.I. tavaszi fodulója és máris meg van az első lemondás. Még pedig a nagyfőnök. Ettől ugyan nem lesz jobb a magyr foci, de talán majd a fiatalok tudnak valamit felmutatni. A fiatalok most a napokban játszanak sorsdöntő mérkőzést az olaszok ellen. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr941794946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása