HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 860. $egyéb$

2010.03.13. 11:24 Gabbá

Egyéb: kenyeres meglátogatása Szentendrén, majd a SPAR-ban bevásárlás és végül a zöldségesnél egy kis gyümölcs, zöldség beszerzése.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A tegnapi hajtás után ma jól esett egy kis pihenés. Úgy érzem, hogy nagyon jó döntés volt a részemről, hogy a hétvégén nem edzek annyit és olyan sokat. Ilyenkor feltöltődöm energiával és a következő héten ismét kedvem van edzeni, mozogni. Nálam az a legnagyobb gond, hogy egyedül edzek és így magamat kell rávennem, hogy mozogjak a fáradtság ellenére is. Jó lenne, ha valakivel, vagy egy csoportban tudnék edzeni, mozogni, mert az egy külön motiváció lenne, hogyha a másik képes rá, hogy mozogjon, felkeljen, akkor én is képes vagyok rá. De sajnos egyedül kell edzenem. Magamat kell hajtanom, hogy mindig legyen kedvem mozogni. Ezért vezettem be már 2. hete azt, hogy a hétvégén csak lazán és könnyedén mozgok, amennyit megkívánok. Ma reggel elsőként a kenyereshez tekertem el. A szokásos péksüteményeket vásároltam meg. A második utamon a SPAR-ba hajtottam vissza egy rövidke listával. Utoljára a zöldségeshez mentem egy kis gyümölcsért, meg zöldségért. A mai napon nem is mozogtam sokat, hiszen csak bringáztam a munkásbiciklimmel vagy 15 kilométert. Viszont az időjárás azért ezt a pár kilométert is megnehezítette. A viharos szél nagyon kellemetlen volt és hideg. Ma csak ezt az egy mozgást csináltam.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr161836263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása