HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 878. #kerékpározás# + $egyéb$

2010.03.31. 15:05 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre, majd az eső miatt visszafordultam, 13,5 kilométer 29 perc 52 másodperc, ami 27,1-es átlagot jelentett, egyéb: kenyeresemnél pékárú vásárlás, hentes meglátogatása, SPAR-ban és zöldségesnél vásárlás, postán levelek feladása, hozzávetőlegesen 30 kilométert tekertem le a vásárlásokkal.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Sikerült időben felkelnem és kimentem bringázni. Amikor elindultam még nem esett az eső, és nagyon kellemes idő volt a tekeréshez. Szentendre végére értem, amikor elkezdett csöpögni az eső. Ekkor úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok, hanem inkább haza hajtok még a nagy zuhé előtt. Jól is tettem, mert mire hazaértem már erősen esett az eső. Ha tovább tekertem volna, akkor teljesen eláztam volna, ráadásul még körülbelül másfél órán keresztül ülhettem volna vízben, amit a kerekem felvert volna. De ezt megúsztam az előre látásomnak köszönhetően. Viszont mindössze csak 13,5 kilométert hajtottam, bár volt benne emelkedő, amit kiállva küzdöttem le, hogy azért edzek is egy keveset. Amikor hazaértem átöltöztem és elindultam esőben utamra. Szentendrén a kenyereshez mentem elsőként. Utána a hentest látogattam meg egy kis húsért. A SPAR-ban egy kis listát vettem meg, mindenféle aprósággal, nem is lett sok, mert csak a kosaram telt meg. Következett a zöldséges Pomázon. Egy kis gyümölcs és már jöttem is haza. Már csak a posta maradt, ahol néhány levelet adtam fel. Összesen, körülbelül 30 kilcsit hajtottam ezekkel a vásárlásokkal le. Sajnos végig esett az eső, különböző intenzitással. Egyébként hőmérsékletet tekintve nagyon jó idő volt, csak az eső ne esett volna.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr341884112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása