HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 264.

2010.04.18. 19:22 Gabbá

Kézilabda:

Nem jutott be a fináléba a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a múlt heti, hazai első mérkőzésen elért 25-25-ös döntetlent követően az elődöntő vasárnapi visszavágóján 24-20-ra kikapott a román Valcea otthonában. A tavaly döntős magyar alakulat - amely sorozatban negyedik alkalommal jutott el a legjobb négyig a Bajnokok Ligájában - a romániai mérkőzésen az első félidőben még jól játszott, a fordulást követően azonban elkészült erejével, a hazai alakulat pedig fokozatosan ellépett.

Jégkorong:

A magyar válogatott látványos játékkal 6-0-ra legyőzte a lengyel csapatot a ljubljanai divizó I-es jégkorong-világbajnokság vasárnapi, második fordulójában. Ted Sator szövetségi kapitány együttese, amely szombaton 4-2-re verte a dél-koreaiakat, ezúttal remek első harmadot produkált: Sofron góljával vezetést szerzett, majd Vas Márton emberelőnyben növelte különbséget. A második játékrészben ugyan nem esett gól - főleg Hetényi védéseinek köszönhetően -, a záró harmadban viszont négy is: Vas Márton újabb találatával indult a sorozat, az örömhoki Sille és Horváth eredményes befejezésével folytatódott, az i-re a pontot pedig Ladányi tette fel. A mostani siker azt jelenti, hogy pénteken szinte biztosan a feljutás lesz a tét a szlovénok elleni zárómeccsen. Hétfőn pihenő következik, kedden 16:30-tól az eddig pont nélküli horvátokkal játszanak a magyarok. A magyarok nyertek, a lengyelek kikaptak az első fordulóban, így az ellenfél számára a feljutási remény életben tartása volt a cél. A Ted Sator kapitány a csatársorban felcserélte Sofront és Kógert, míg a hátvédeknél a vb-újonc Szirányi cserélt Svasznekkel. A kapuban megint Hetényi kezdett, és neki kellett először bravúrt bemutatnia.  A lengyelek a 9. percben egy óriási védelmi hibát követtek el, a vb-újonc Sofron csapott le az eladott korongra, és higgadtan a hálóba emelt. Lendületbe jöttek a magyarok, kiállítást csikartak ki, az emberelőnyben pedig pontos, gyors passzolgatás végén Vas Márton kapásból bombázott a rövid sarokba. A harmad végén a szintén első vb-jén szereplő Magosit ültették ki a büntetőpadra, de sikerült kivédekezni ezt a két percet. A második játékrészben sokkal jobban játszottak a lengyelek, sorra dolgozták ki helyzeteiket, ám Hetényi remekül védett: nem voltak kipattanók, így a rivális nem tudott betalálni. Olykor-olykor a magyarok is eljutottak az ellenfél kapuja elé, ám a legnagyobb ziccerek is kimaradtak. A záró felvonás 14. másodpercében Vas Márton tette bele jól ütőjét a korong útjába Horváth passzát követően, majd Zborowski kapus cserét kért. Váltótársa, Kosowski 39 másodperc alatt kétszer kapitulált, Sille és Horváth is közelről volt eredményes. A végeredményt Ladányi állította be.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr351932257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása