HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 266.

2010.04.20. 18:45 Gabbá

Jégkorong:

A pénteki, szlovén-magyar divízió I-es jégkorong világbajnoki mérkőzéssel kapcsolatban kialakult jegyhelyzetről a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) tájékoztatja a nemzetközi szövetség (IIHF) ljubljanai ellenőrét, a japán Tomita Szoicsit, aki egyben az IIHF egyik alelnöke - mondta Kovács Zoltán, az MJSZ főtitkára kedden. A gondot az okozza, hogy azok a szurkolók, akik a két szövetség közötti, február 5-i egyeztetést megelőzően vették meg a jegyüket, a szlovén szurkolók számára fenntartott szektorokba kerülhetnek. Azok a drukkerek pedig, akiknek nincs jegyük a pénteki, várhatóan a feljutásról döntő szlovén-magyar mérkőzésre, csak akkor nézhetik meg a helyszínen, a ljubljanai Tivoli-csarnokban a meccset, ha bérletet vásárolnak. A magyarok első körben 430, később pedig további 450 jegyet kaptak a szlovénok elleni összecsapásra a 4300 férőhelyes csarnokban, ám ezek már gazdára találtak. A szlovén rendezők határozottan jelezték: csak azok mehetnek be a szlovén szurkolóknak fenntartott szektorokba, akik fel tudnak mutatni nem magyar személyi igazolványt. Vagyis a szlovén szektorokba nem mehet be magyar drukker, csak más állampolgárságú.

Egyik leggyengébb csoportellenfelével, Horvátországgal játszotta soron következő mérkőzését a magyar jégkorong-válogatott a divízió I-es világbajnokságon, és végül a papírformát igazolva 8-0-ra diadalmaskodott. Eddig mindhárom mérkőzésünket megnyertük, de még az angolok és a szlovének hátra vannak. Ebből az utóbbi lesz a vízválasztó, hogy jövőre a "A" csoportban folytathatjuk-e! Hajrá magyarok!

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr831937756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása