HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 269.

2010.04.23. 22:07 Gabbá

Cselgáncs:

A világbajnoki ezüstérmes Mészáros Anett bejutott a fináléba, míg Ungvári Attila a kikapott az elődöntőben, így a bronzéremért küzdhet a bécsi cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján. A 70 kg egyik favoritjaként emlegetett Mészáros a négy között a francia Mylene Chollet-vel találkozott, akivel különpárharcuk 1-1-re állt. Idén a magyar legyőzte riválisát a párizsi Grand Slam-viadalon, harmadik mérkőzésük pedig páros intéssel kezdődött. Ezután a franciát figyelmeztették, így Toncs Péter tanítványa jukóhoz jutott, majd az összecsapás 45 másodperccel a vége előtt dőlt el, amikor Mészáros végre összehozta a többször is megpróbált combdobást, és vazaarit kapott érte.   A Honvéd 22 éves versenyzője a délutáni döntőben az Európa-bajnok szlovén Rasa Srakával néz majd farkasszemet, aki 2-1-re vezet ellene az eddigi meccseket tekintve.  Ungvári harmadik mérkőzésén a francia Ugo Legrand-nal került szembe, akinek - a magyar előző, svájci riválisához hasonlóan - hatalmas kötés éktelenkedett az arcán. Az öt perc során csak egy-egy intés történt, jött a hosszabbítás, amelynek 14. másodpercében Legrand a tatami határán feldöntötte a Karvaly becenévre hallgató ceglédi dzsúdóst. Hosszadalmas tanácskozás következett, a zsűriasztalnál visszanézték az akciót, és végül a franciát intették meg szabálytalan fogásért, Ungvári pedig készülhetett az elődöntőre. Ott az eddig az eddig komolyabb eredmény nélkül álló Batradz Kajtmazovval találkozott, akit tavaly megvert a moszkvai Grand Slam-viadalon. Két perc meddő küzdelem után az orosz dzsúdós vazaarit érően vitte földre a magyart, aki alig talált fogást egy fejjel alacsonyabb ellenfelén. Újabb két perc elteltével Kajtmazov ismét feldöntötte Bíró Tamás tanítványát, az újabb vazaari pedig már ippont ért. Hajrá magyarok! Egészen jók vagyunk cselgáncsban. Eddig nem is foglalkoztam velük. Itt az ideje, hogy erre is odafigyeljek.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr851946809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása